7/5/2021

Νέο Free Webinar της Λέσχης Φίλων του ICPA με θέμα ''Τηλεθεραπευόμεθα - η χρήση του διαδικτύου στην Ψυχοθεραπεία''.

Σεμινάρια

Νέο Free Webinar της Λέσχης Φίλων του Icpa την Παρασκευή 14 Μαΐου 2021, 20:00 έως 22:00 με τίτλο : ''Τηλεθεραπευόμεθα-η χρήση του διαδικτύου στην Ψυχοθεραπεία”.

Η θεραπεία μέσω διαδικτύου μπορεί να είναι εξίσου αποτελεσματική και με ενσυναίσθηση. Σκοπό δεν έχει να αντικαταστήσει την παραδοσιακή θεραπεία. Είναι δυνατόν να προσφέρει υποστήριξη σε πολλά άτομα που δεν έχουν τον αναγκαίο χρόνο, την πρόσβαση ή την ικανότητα να κάνουν θεραπεία δια ζώσης.

Θα αναλύσουμε τη θεραπεία στον 21ο αιώνα και τα μέσα που χρησιμοποιούνται. Θα αναφερθούμε στα οφέλη και τις δυσκολίες που αναπτύσσονται ανάμεσα στον θεραπευόμενο και θεραπευτή καθώς και πως καλείται να τις διαχειριστεί. Έμφαση θα δοθεί στις παρακάτω έννοιες κλειδιά: θεραπευτική ουδετερότητα, θεραπευτικό συμβόλαιο και όρια, στατιστικά και αξιολόγηση των e-θεραπευτικών παρεμβάσεων.

Για την δήλωση συμμετοχής επικοινωνήστε μας μαζί μας
📧 στο email του ICPA info@psychotherapeutiko.gr
☎️ Στο τηλέφωνο της γραμματείας του ICPA - 210 9849078
@ Στις σελίδες κοινωνικών δικτύων του ICPA σε Facebook & Instagram

Η αποστολή της λέσχης φίλων του ICPA μας είναι να προωθηθούν οι σύγχρονες ψυχοθεραπευτικές προσεγγίσεις που βασίζονται στην έννοια του «Σχεσιακού εαυτού» και να δημιουργηθεί μια ανοιχτή, φιλόξενη επαγγελματική κοινότητα που θα υποστηρίζει χωρίς δογματισμούς το διάλογο και την ανταλλαγή απόψεων. Βασική αρχή της λέσχης είναι η ισοτιμία και η αμοιβαιότητα και ενθαρρύνουμε τους συναδέλφους να συνεισφέρουν τόσο με τη θεωρητική τους κατάρτιση όσο και με την όρεξη για βιωματική συμμετοχή στη μαθησιακή διαδικασία.

Φιλοδοξούμε να αποτελέσει η λέσχη έναν πολυδιάστατο χώρο σύνθεσης και ενσωμάτωσης όλων των ψυχοθεραπευτικών απόψεων και πάντοτε με γνώμονα την ζωντάνια και τη φρεσκάδα των καινούργιων ιδεών να χαρούμε και να ευχαριστηθούμε την διαδραστική κοινότητα που φτιάχνουμε.
Τονίζουμε ότι τοποθετούμε τον εαυτό μας πολύ μακριά από την κριτική και διδακτική διάσταση και συνεργαζόμαστε μαζί σας για να εξερευνήσουμε και να ανακαλύψουμε «καινοτόμες και μοντέρνες» θεραπευτικές νότες στο σύγχρονο απαιτητικό και ρευστό κλινικό γίγνεσθαι.

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας