09/02/2021

Το HR μιλάει ανοιχτά για το HR! Webinar από το Mediterranean College

Προπτυχιακά

Το HR μιλάει ανοιχτά για το HR!
 
Ένα Webinar για τις προκλήσεις & αλλαγές στον χώρο της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού, από το Business School του Mediterranean College, 
με τη συμμετοχή έγκριτων HR Professionals!
 
Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2021, 18.00-20.00
Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω YouTube
 
ΣΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ &
 ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΟ WEBINAR, ΘΑ ΧΟΡΗΓΗΘΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ
 
 
ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ
Γιάννης Βόμβας: HR Development Manager, Elinoil SA 
Αναστασία Χαντζή: Deputy HR, Attica Bank 
Νίκος Παπαναστασόπουλος, ΗR Business Partner, Profile Software
Γιάννης Μπατσής, L&D Partner, Wyndham Hotels & Resorts
 
Συντονισμός: Δρ. Ευαγγελία Μαρκάκη, HR & Communication Manager, Ethniki Asfalistiki, MSc HRM Programme Leader
 
Ένα επίκαιρο -όσο ποτέ- Webinar με θέμα: «Το HR μιλάει ανοιχτά για το HR», διοργανώνεται από τη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Mediterranean College, με αφορμή το MSc Human Resource Management! Το ΝΕΟ αναγνωρισμένο μεταπτυχιακό πρόγραμμα της Σχολής στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού, είναι σχεδιασμένο από το University of Derby, TOP10 Βρετανικό Πανεπιστήμιο σε σπουδές Management (Guardian University Guide 2020), πληροί τα standards του βρετανικού Chartered Institute of Personnel & Development και αποτελεί ιδανική επιλογή τόσο για νέα, όσο και για έμπειρα στελέχη επιχειρήσεων και τμημάτων HR.
Στη διαδικτυακή εκδήλωση, η οποία θα διεξαχθεί την Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2021, 18.00-20.00, μέσω YouTube, επαγγελματίες της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού θα συζητήσουν για τις αλήθειες και τους μύθους, τις προκλήσεις και τις αλλαγές στον χώρο της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού. Θέματα εργασιακής καθημερινότητας που μας απασχολούν όλους, θα τεθούν στο τραπέζι αυτής της διαδικτυακής συζήτησης.  
 
Το Webinar μπορούν να παρακολουθήσουν: 
  • Φοιτητές και Απόφοιτοι προγραμμάτων Διοίκησης Επιχειρήσεων. 
  • Επαγγελματίες του κλάδου (Managers, Επιχειρηματίες). 
  • Εργαζόμενοι όλων των κλάδων.  
THE BUSINESS SCHOOL 
 
Κύρος | Συνέπεια | Αξιοπιστία είναι τα 3 βασικά χαρακτηριστικά της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων του Mediterranean College, η οποία προσφέρει καινοτόμα προγράμματα σπουδών με ισχυρό διεθνή προσανατολισμό:
 
 
Επιλέγοντας ένα από τα αναγνωρισμένα προγράμματα της Σχολής: 
  • Παίρνεις πτυχίο από το 1ο σε κατάταξη βρετανικό πανεπιστήμιο στην Ελλάδα & TOP10 στη Βρετανία σε σπουδές Management, το University of Derby (Guardian, 2020).
  • Αποκτάς διεθνείς πιστοποιήσεις, από κορυφαίους  βρετανικούς επαγγελματικούς συλλόγους (CMI-Chartered Management Institute, CIM- Chartered Institute of Marketing, CIPD- Chartered Institute of Personnel & Development).
  • Γίνεσαι δίγλωσσος επαγγελματίας με διεθνή προοπτική, καθώς η διδασκαλία πραγματοποιείται στην ελληνική & στην αγγλική γλώσσα. 
  • Παρακολουθείς προγράμματα προσαρμοσμένα σε εργαζόμενους: ευέλικτη, μικτή (blended) ή εξ’ αποστάσεως φοίτηση με χρήση ολοκληρωμένης E-learning Platform.
  • Συνδέεσαι με διακεκριμένους επαγγελματίες & 500+ επιχειρήσεις, για την υλοποίηση projects & την πρακτική άσκηση των φοιτητών. 
Μάθε περισσότερα και κάνε σήμερα την εγγραφή σου στα ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021, με επιδότηση -35%.
 
Mediterranean College
Αθήνα: Κοδριγκτώνος 13 & Πατησίων 94, 10434 | Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, 11251, Τ: +30 210 8899600
Θεσσαλονίκη: Ίωνος Δραγούμη 21, 54625, T: +30 2310 287779
www.medcollege.edu.gr  | info@medcollege.edu.gr 
Διαβάστε επίσης