16/10/2020

Career Night μέσω zoom από την Academy Real Estate by NewDeal

Σεμινάρια

Η Academy Real Estate by NewDeal σας προσκαλεί στο Career Night που διοργανώνει μέσω zoom την Τετάρτη 21/10/2020 στις 17.00μ.μ. 
 
Σκοπός του Career Night είναι μια γενική παρουσίαση του προγράμματος της Academy Real Estate by NewDeal, καθώς και μια πρώτη γνωριμία με τους ενδιαφερόμενους σπουδαστές. 
 
Στη συνέχεια, θα πραγματοποιηθούν προσωπικές συνεντεύξεις μέσω των οποίων θα επιλεγεί ο τελικός αριθμός των σπουδαστών που θα εγκριθούν για να φοιτήσουν  στην Ακαδημία που ξεκινά στις 11 Νοεμβρίου 2020.  
 
Η Academy Real Estate είναι η πρώτη Ακαδημία Real Estate στην Ελλάδα που σε συνεργασία με το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, παρέχει κρατική πιστοποίηση σπουδών.
 
Σκοπός της Ακαδημίας είναι η κατάρτιση και εκπαίδευση Συμβούλων Ακίνητης Περιουσίας, οι οποίοι θα ενταχθούν αυτομάτως με την εγγραφή τους στην Ακαδημία, στο δυναμικό της μεγαλύτερης εταιρίας Real Estate στην Ελλάδα. 
 
Το πρόγραμμα διεξάγεται  αποκλειστικά online (μέσω zoom) και σε πραγματικό χρόνο (live) παρέχοντας έτσι τη δυνατότητα στους σπουδαστές μιας διαδραστικής παρακολούθησης από την άνεση του προσωπικού τους χώρου. 
 
To Career Night της Academy Real Estate απευθύνεται σε: 
- Άτομα άνω των 25 ετών
- Όσους αγαπούν το Real Estate και ονειρεύονται μία δική τους καριέρα στο χώρο αυτό.
- Ελεύθερους Επαγγελματίες σε τομείς που σχετίζονται με την αγορά ακινήτων όπως (πολιτικούς μηχανικούς, διακοσμητές, αρχιτέκτονες, διαχειριστές Airbnb κλπ)
- Άτομα με εμπειρία στο χώρο των πωλήσεων και του marketing
 
Για τη συμμετοχή σας στο Career Night μας μπορείτε να στείλετε μήνυμα στη σελίδα μας στο facebook ή να μας καλέσετε στο +30 2310 620 520.

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας