29/09/2020

Νέες προτάσεις σεμιναρίων από το Semifind | 29.09.2020

Σεμινάρια

Δείτε τις προτάσεις μας για αυτή την εβδομάδα | 29.09.2020
 
 
Έλα στα e-Learning προγράμματα του FUTURE BUSINESS SCHOOL.
✔ Ζήσε μια μοναδική εμπειρία εκπαίδευσης μαζί μας
✔ Στους χρόνους που σε βολεύει
✔ Όπου και αν βρίσκεσαι
✔ Στις πιο προσιτές τιμές
Οργάνωση & Διοίκηση, Logistics, Λογιστικά, Πωλήσεις, Marketing, Digital Marketing, Πληροφορική, Ψυχολογία, Γραμματέων Διοίκησης. Κάλεσε στο 2105782931 και επωφελήσου από τις προσφορές.
 
 
Η ISON είναι η Νο 1 εταιρία εφαρμοσμένης ψυχολογίας στην Ελλάδα. Οι εκπαιδεύσεις μας προκύπτουν ως αποτέλεσμα της πολυετούς συνεργασίας μας με έμπειρους επαγγελματίες σε πανεπιστημιακά και εργασιακά πλαίσια στην κορυφή της διεθνούς αναγνώρισης. Δείτε τα προγράμματά μας και θυμηθείτε ότι μπορούμε να σχεδιάζουμε νέες εκπαιδεύσεις, για κάθε καινούρια ανάγκη που παρουσιάζεται.
Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 6420001 ή στο office@ison.gr.
 
 
Το ΚΕΔΙΒΙΜ του ΕΚΠΑ σε συνεργασία με το Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγιεινής, Νευροεπιστημών και Ιατρικής Ακριβείας «Κώστας Στεφανής» (E.Π.Ι.Ψ.Υ.) και την «Υγιεία», τεχνοβλαστό του Ε.Π.ΙΨ.Υ. ανακοινώνουν τη διεξαγωγή νέων προγραμμάτων συμπληρωματικής εξ αποστάσεως παρακολούθησης με έναρξη τον Οκτώβριο. Τα προγράμματα απευθύνονται κατά κύριο λόγο σε επαγγελματίες Υγείας και Ψυχικής Υγείας. Ενδεικτικά μερικές από τις εκπαιδεύσεις που παρέχονται είναι: "Έγκαιρη Παρέμβαση στην Ψύχωση", "Ανακουφιστική Φροντίδα: Τέχνη και Επιστήμη", "Επιστημονική Συγγραφή στις Επιστήμες Υγείας", "Ιατρική Ακριβείας με Χρήση Υπολογιστικών Βιοδεικτών". Κάθε πρόγραμμα παρέχει Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης από το (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) του ΕΚΠΑ.

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας