18/09/2020

Νέα online σεμινάρια εφαρμοσμένης ψυχολογίας που ξεκινούν σύντομα!

Σεμινάρια

Νέα εξ αποστάσεως σεμινάρια εφαρμοσμένης ψυχολογίας ανακοίνωσε ο εκπαιδευτικός φορέας ISON Psychometrica

Η εφαρμοσμένη ψυχολογία έχει εφαρμογές σε πολλούς διαφορετικούς τομείς. Έτσι, η ISON ανακοινώνει τίτλους που αφορούν την Εκπαίδευση στη χρήση & ερμηνεία του ΜΜΡΙ-2, τη μέθοδο Ολικής Ενσυνειδητότητας Total Mindfulness, την Πρόβλεψη Συμπεριφοράς και Απόδοσης στο Ψυχοκοινωνικό Εργασιακό Περιβάλλον και την Εκπαίδευση συμβούλων επαγγελματικού προσανατολισμού.

Η ISON διαθέτει ένα πλέγμα σχέσεων με σημαντικούς φορείς, με τους οποίους συνεργάζεται τόσο σε θέματα τεχνογνωσίας όσο και διεκπεραίωσης έργων. 

Εκδίδει και διαθέτει κατ’ αποκλειστικότητα στην Ελληνική τα διάσημα ψυχομετρικά τεστ του University of Minnesota και του Harvard University. Διαθέτει αποκλειστικά δικαιώματα για την Ελληνική γλώσσα σε μεθοδολογίες του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΕΜΑ). Είναι μέλος του Society for Human Resource Management και χορηγεί τα 450 τεστ των 50 οίκων με τους οποίους αυτό συνεργάζεται.

Για περισσότερες πληροφορίες - Εγγραφές: ISON Psychometrica

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας