15/09/2020

Η «Μέριμνα» παρουσιάζει τον νέο κύκλο σεμιναρίων «Απώλειες στη ζωή παιδιών, οικογενειών και κοινοτήτων: Ψυχολογική στήριξη και ενδυνάμωση»

Σεμινάρια

Τα Συμβουλευτικά Κέντρα της Μέριμνας για τη Στήριξη Παιδιών και Οικογενειών στο Πένθος, στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, ανακοινώνουν την έναρξη νέου κύκλου 7 διήμερων ηλεκτρονικών σεμιναρίων (webinars) με τίτλο «Απώλειες στη ζωή παιδιών, οικογενειών και κοινοτήτων: Ψυχολογική στήριξη και ενδυνάμωση».

Στόχος των webinars είναι η εκπαίδευση των συμμετεχόντων στις θεωρίες όσον αφορά στο θρήνο παιδιών και ενηλίκων καθώς και η απόκτηση γνώσεων και κλινικών δεξιοτήτων για την εποικοδομητική παροχή συμβουλευτικής σε συνθήκες φυσιολογικού θρήνου παιδιών, εφήβων, οικογενειών  για την ψυχολογική στήριξη και θεραπεία σε καταστάσεις περιπλοκών πένθους.

Οι εισηγητές  είναι ψυχολόγοι του Συμβουλευτικού Κέντρου της Μέριμνας με πολυετή εμπειρία στη Συμβουλευτική Πένθους

Η «Μέριμνα» είναι η μοναδική οργάνωση στην Ελλάδα, τα τελευταία 25 χρόνια, με εξειδίκευση στην Παιδιατρική Ανακουφιστική Φροντίδα και στη Συμβουλευτική Πένθους για παιδιά και εφήβους.

Ο κύκλος αυτός θα περιλαμβάνει διήμερα σεμινάρια σε διαφορετικές θεματικές, δίνοντας τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να παρακολουθήσουν κάποιες ή όλες τις θεματικές ενότητες, ανάλογα με τα ενδιαφέροντά τους.

Ενδεικτικοί τίτλοι των προγραμμάτων είναι: Ψυχολογική στήριξη παιδιού και οικογένειας που θρηνεί την απώλεια αγαπημένου προσώπου, Περιπεπλεγμένος θρήνος, Ψυχολογική στήριξη παιδιού και οικογένειας μετά από αυτοκτονία, Το πένθος στην οικογένεια μετά το θάνατο παιδιού κ.ά.

Για περισσότερες πληροφορίες - εγγραφές: Μέριμνα

Προτεινόμενες σχολές

Σεμινάρια Λογιστικής - Φοροτεχνικών στην πράξη
Εκπαιδευτικό Κέντρο - Αθήνα
Το μέλλον της Λογιστικής
Ινστιτούτο Βιομηχανικής και Επιχειρησιακής Επιμόρφωσης
Επαγγελματική κατάρτιση
με εμπειρία 37 χρόνων
Σεμινάρια & Diplomas
Αθήνα & E-Learning

Κορυφαία επιλογή εκπαίδευσης
επιχειρήσεων και ιδιωτών
2500 σεμινάρια με περισσότερους από 30.000 συμμετέχοντες
Επεκτείνουμε τη Γνώση
Συμβάλλουμε στην επιτυχία
Τμήμα Χρηματοοικονομικής Πανεπιστημίου Πειραιώς
14 Θεματικές Ενότητες
80 Σεμινάρια Elearning
Πιστοποιημένα εκπαιδευτικά
προγράμματα από την RTI

Σεμινάρια Α' Βοηθειών
σε Ελλάδα και Κύπρο
Σεμινάρια σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη
Ηράκλειο και Κύπρο

Έχουμε εκπαιδεύσει πάνω από
30.000 ανώτερα στελέχη!