08/09/2020

Νέες προτάσεις σεμιναρίων και σπουδών για αυτή την εβδομάδα | 08.09.2020

Σεμινάρια

Το Semifind προτείνει για αυτή την εβοδμάδα:
Μοριοδοτούμενα προγράμματα, e-learning σεμινάρια και σπουδές
 
Είμαστε έτοιμοι για το Γ’ Τετράμηνο του έτους με τα πλέον επίκαιρα & εξειδικευμένα σεμινάρια για να ενισχύσουμε το σύγχρονο στέλεχος στις απαιτήσεις της νέας εποχής. Δείτε το πλήρες πρόγραμμα σεμιναρίων και δηλώστε άμεσα τη συμμετοχή σας πατώντας εδώ.
 
Σπούδασε Τεχνικός Διακόσμησης, Αρχιτέκτονας Τοπίου, Αρχιτεκτονικό Φωτισμό, Real Estate, Γραφίστας, Web Designer, Τουριστικά, Ορολογία Αγγλικών σε 100 ειδικότητες με την ποιότητα και την αξιοπιστία των προγραμμάτων της Computer Start. Επίλεξε παρακολούθηση μέσω e-learning ή με φυσική παρουσία και κράτησε άμεσα μία θέση στα νέα τμήματα!
 
Θες κορυφαίες σπουδές & άμεση επαγγελματική αποκατάσταση; Κλείσε ΣΗΜΕΡΑ τη θέση σου στα νέα τμήματα Σεπτεμβρίου, σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα & Θεσσαλονίκη και γίνε επιτυχημένος επαγγελματίας! Επίλεξε το Νο1 ΙΕΚ της χώρας σε βραβεύσεις των σπουδαστών του - 1ο και σε επιτυχημένους απόφοιτους, με Χρυσό Βραβείο στα EDUCATION LEADERS AWARDS για τη Νεανική Επιχειρηματικότητα!
- Προνομιακά Δίδακτρα
- 95 Περιζήτητες Ειδικότητες
- Πληροφορίες- εγγραφές: 210 5279500 
 
Με 7 συνεργαζόμενα κορυφαία Διεθνή Πανεπιστήμια, 7 υπερσύγχρονα campus, 10 Ακαδημαϊκές Σχολές, 66 περιζήτητα bachelors και masters και 30 διεθνείς πιστοποιήσεις, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο είναι το Nο1 Κολλέγιο Πανεπιστημιακών Σπουδών στην Ελλάδα. 
Αθήνα Ι Μαρούσι Ι Πειραιάς Ι Θεσσαλονίκη Ι Κρήτη Ι Ρόδος Ι Λάρισα
Πανελλαδική γραμμή ενημέρωσης: 213 3330300 
 
Η IDEC S.A., σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, υλοποιεί μοριοδοτούμενο επιμορφωτικό πρόγραμμα 400 ωρών (7 μήνες) στην “Ανάπτυξη Επιχειρηματικών Δεξιοτήτων στην Εκπαίδευση”.
- Κόστος Παρακολούθησης: 520€
- Early bird εγγραφή μέχρι 15/9, 10% έκπτωση: 468€
- Έναρξη: 26/10/2020 | Λήξη: 26/5/2021
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το e-learning, πατήστε εδώ.
 
Το Κολλέγιο Αθηνών - Κολλέγιο Ψυχικού ανακοίνωσε τα νέα τμήματα του Προγράμματος Επιμόρφωσης Ενηλίκων. Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει, ενώ τα μαθήματα αρχίζουν στις 5 Οκτωβρίου 2020. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ μίας ευρείας γκάμας προγραμμάτων, που άπτονται θεμάτων σχετικών με Τέχνες, Πολιτισμό, Καλλιτεχνικά & Εικαστικά, Ιστορία, Φιλοσοφία, Λογοτεχνία, Marketing κ.ά.
 
Το SCG–Επιστημονικό Κολλέγιο Ελλάδος προσφέρει στην ελληνική γλώσσα αναγνωρισμένα πτυχία και μεταπτυχιακά προγράμματα του κρατικού Πανεπιστημίου του Στρασβούργου, στους τομείς της Ψυχολογίας, των Αθλητικών Επιστημών, των Εφαρμοσμένων Ξένων Γλωσσών & Μετάφρασης, της Επαγγελματικής και Λογοτεχνικής Μετάφρασης και της Διερμηνείας Συνεδρίων. 
 
To Διεθνούς κύρους Ιταλικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, με περισσότερους από 30.000 φοιτητές, e-CAMPUS UNIVERSITY, προσφέρει αναγνωρισμένα Προπτυχιακά (Ψυχολογία, Διοίκηση & Οικονομία, Επιστήμες Αθλητισμού κ.α.) και Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών (Ψυχολογία, Εγκληματολογία, MBA κ.α.). Η φοίτηση είναι εξ αποστάσεως, στα ελληνικά, με δυνατότητα συμμετοχής σε 4 εξεταστικές περιόδους/έτος.  

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας