2/9/2020

3ο Maritime Educational Forum - Eυκαιρίες επιμόρφωσης πανεπιστημιακού ή σεμιναριακού χαρακτήρα

Σεμινάρια

Το Ινστιτούτο Ναυτιλιακής & Οικονομικής Στρατηγικής IMES και η CareerStream στο πλαίσιο των συνεδριακών εκδηλώσεων που διοργανώνει διεθνώς, έχει την χαρά να σας ανακοινώσει τη διεξαγωγή του 3ου Maritime Educational Forum,(το 25ο Συνολικά του οργανισμού μας), το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 10/9/2020 απο τις 12,00 μέχρι τις 14,00 για πρώτη φορά online. 

Ένας άριστος συνδυασμός συνεδριακών συζητήσεων με ανθρώπους τόσο από τον τομέα της Ναυτιλιακής εκπαίδευσης, όσο και με διακεκριμένους επαγγελματίες της Ναυτιλίας.

Νέοι αλλά και ήδη εργαζόμενοι στην Ναυτιλία θα αναζητήσουν ευκαιρίες επιμόρφωσης πανεπιστημιακού ή σεμιναριακού χαρακτήρα, μέσα από την διαρκή, απο τις 10.00 το πρωι, διαδικτυακή Έκθεση Σχολών & Πανεπιστημων, που θα πληροφορούν μέσα από τα εικονικής πραγματικότητας περίπτερα τους, για τα προγράμματα σπουδών τους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και τους ομιλητές αλλά και για δηλώσεις συμμετοχής επισκεφθείτε το MARI EDU.

ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ LΙΝΚ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΔΟΘΕΙ
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ
Sea You On Board!

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας