ΙΕΚ

27/03/2012
Το Xinis Academic Research Center διεξήγαγε έρευνα για την Οικονομική κρίση στην Ελλάδα. Πιο συγκεκριμένα, ποσοστό 93,0% υποστήριξαν ότι τα μέτρα περικοπής των μισθών είναι κοινωνικά άδικα και μόλις το 5,2% κατέγραψε αντίθετη άποψη, ενώ 1,8% δεν απάντησε.
23/03/2012
Από Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012 έως και Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012 θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε 10 Δωρεάν Σεμινάρια από τον κόσμο της Πληροφορικής. Οριμένα από τα σεμινάρια και τις ημερίδες που θα πραγματοποιηθούν είναι οι εξής: «Workshop: Δωρεάν Έλεγχος Η/Υ», «Computers: Change the way you live», «Το Ηλεκτρονικό Έγκλημα», «Ο κόσμος των Video Games» κλπ
19/03/2012
Με μια σειρά 10 δωρεάν σεμιναρίων από καταξιωμένους καθηγητές και εισηγητές στα παιδαγωγικά και τη ψυχολογία, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Ξυνή στρέφει την προσοχή του στα παιδιά, ρίχνοντας φως σε όλα τα προβλήματα που μπορεί να αφορούν την παιδική ψυχή.
13/03/2012
35 χρόνια μιας πλέον επιτυχημένης πορείας στα ελληνικά εκπαιδευτικά χρονικά «σφράγισε» τη Δευτέρα, 12 Μαρτίου, το Mediterranean College, παρουσία ενός ενθουσιώδους κοινού που πλημμύρισε το θέατρο BADMINTON.
08/03/2012
«Η ζωή με ανάγκασε πρώιμα να γίνω ρεαλιστής. Έτσι, λοιπόν, έπρεπε να αποφασίσω ή να υποταχθώ στο μοιραίο ενός τραγικού γεγονότος ή να απαιτήσω από τη ζωή, με πυρακτωμένο πείσμα, να είμαι αυτό που θέλω εγώ». Αυτό το μήνυμα ζωής έδωσε στους απόφοιτους του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ και του Aegean Omiros College ο ανεξάρτητος βουλευτής, κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής, στο πλαίσιο της Τελετής Αποφοίτησης.
07/03/2012
10 δωρεάν Σεμινάρια σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα και Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια των οποίων πεπειραμένοι εισηγητές και επαγγελματίες του χώρου της μαγειρικής θα μεταδώσει στους συμμετέχοντες τα μυστικά της μαγειρικής τέχνης και του ευ ζην!
05/03/2012
Το κοινωνικό θέατρο θεμελιώνει το σύνολο των δραστηριοτήτων καθώς και την πρόοδο που αναδεικνύει στην εκμάθηση πολλαπλών γνώσεων, σύμφωνα με την κα Ελένη Λαμπρονίκου, Παιδαγωγός θεάτρου, κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου που πραγματοποίησε το ΕΠΙ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ (Φορέας του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ), με θέμα: "Το κοινωνικό θέατρο στο σχολείο".
28/02/2012
Το επάγγελμα του Στελέχους Υπηρεσιών Ασφαλείας Security, μπορεί να προσφέρει στον εδδιαφερόμενο υψηλού επιπέδου ποιότητα ζωής συνδυασμένη με αποτελεσματική εργασία και την σιγουριά μιας επιτυχημένης επαγγελματικής καριέρας με τη δυνατότητα να εργαστείς και ως ελεύθερος επαγγελματίας!
17/02/2012
Οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ γνωρίζουν όλα τα συστατικά για την επιτυχία κι έχουν για άλλη μία χρονιά τη χρυσή συνταγή. Στο διαγωνιστικό τμήμα του 5ου Διεθνούς Forum Γαστρονομίας 2011 που διοργανώθηκε στο πλαίσιο της 7ης HO.RE.CA οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ κέντρισαν τα βλέμματα με την ποιοτική παρουσία τους και τις σπουδαίες βραβεύσεις που απέσπασαν!
15/02/2012
Τα εκπαιδευτικά προγράμματα στις ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΞΥΝΗ έχουν σχεδιαστεί με μοναδικό τρόπο ώστε να καλύπτονται πλήρως οι γλωσσικές ανάγκες κάθε εκπαιδευτικού & επαγγελματικού επιπέδου.
07/02/2012
Δυναμική ήταν η παρουσία του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ στην 24η Διεθνή Έκθεση AGROTICA 2012, που πραγματοποιήθηκε από 1 μέχρι 5 Φεβρουαρίου στις εγκαταστάσεις της Helexpo – ΔΕΘ στη Θεσσαλονίκη.
31/01/2012
Ο εκπαιδευτικός όμιλος ΟΜΗΡΟΣ, από τα πλέον αναγνωρίσιμα ιδρύματα ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, έχει την τιμή και τη χαρά να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση.
20/01/2012
Ο Όμιλος Εκπαίδευσης και Τεχνολογίας ΟΜΗΡΟΣ, με την πείρα και το κύρος που διαθέτει στη μεταλυκειακή εκπαίδευση, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι δέχεται εγγραφές για τα νέα τμήματα Φεβρουαρίου σε πάνω από 50 ειδικότητες του ΙΕΚ στους τομείς...
18/01/2012
Το Xinis Academic Research Center, εκπόνησε έρευνα σχετικά με το χειρισμό των Η/Υ από τους εργαζόμενους . Για την ικανοποίηση της έρευνας χρησιμοποιήθηκε δομημένο ερωτηματολόγιο, το οποίο απευθυνόταν σε συγκεκριμένο πληθυσμιακό δείγμα και συγκεκριμένα σε εργαζόμενους. Η έρευνα πραγματοποιήθηκε από τις 10/12/2011 έως την 24/12/2011.
10/01/2012
Σπουδάστε τώρα στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ, Αισθητική, Κομμωτική, Επαγγελματικό Μακιγιάζ, Stylist και Nail Art /Design. To ΙΕΚ ΞΥΝΗ, το ισχυρό όνομα στις σπουδές αισθητικής και γενικότερα στα επαγγέλματα ομορφιάς, προσφέρει υψηλού επιπέδου θεωρητική και εργαστηριακή κατάρτιση και ποιότητα στις σπουδές σας, γι αυτό και οι απόφοιτοι του ΙΕΚ ΞΥΝΗ, στελεχώνουν θέσεις αιχμής στις μεγαλύτερες εταιρίες του κλάδου.
29/12/2011
Τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη των νέων τμημάτων τους για τη Νέα Ακαδημαϊκή Περίοδο - Φεβρουαρίου 2012, στις σπουδές Προσχολικής Αγωγής Δραστηριοτήτων Δημιουργίας & Έκφρασης και Προσχολικής Αγωγής Ημερήσιας Φροντίδας Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες.
12/12/2011
Τα εκπαιδευτικά προγράμματα στις ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΞΥΝΗ έχουν σχεδιαστεί με μοναδικό τρόπο ώστε να καλύπτονται πλήρως οι γλωσσικές ανάγκες κάθε εκπαιδευτικού & επαγγελματικού επιπέδου.
25/10/2011
Εξοπλιστείτε με γνώση στη μάχη της Αγοράς Εργασίας. Τα επαγγελματικά προσόντα είναι βέλη στη φαρέτρα σας ενάντια στην κρίση. Η απόκτηση επαγγελματικών προσόντων και εξειδίκευσης είναι τα όπλα σας στην οικονομική συγκυρία που διανύει η χώρα μας.
18/10/2011
Με μια λαμπερή Τελετή Έναρξης που μάγεψε το σύνολο των συμμετεχόντων, ξεκίνησε η νέα ακαδημαϊκή χρονιά για τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ, σε μια μεγαλειώδη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Θέατρο «Badminton», με τη συμμετοχή χιλιάδων νέων σπουδαστών και πλήθος εκλεκτών προσκεκλημένων.
30/09/2011
Διανύοντας την 6η δεκαετία αδιάλειπτης προσφοράς στην ελληνική νεολαία, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, έχει ταυτιστεί με την ανθρωποκεντρική προσέγγιση της Ιδιωτικής Εκπαίδευσης, αλλά ακόμα περισσότερο… με την ανθρώπινη. Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ πιστός σ` αυτή την παράδοση, πρωτοπορεί για μια ακόμα φορά και παραδειγματίζει, ανακοινώνοντας την έναρξη προγράμματος υποτροφιών, πενταετούς διάρκειας και συνολικού ύψους 1.200.000 ευρώ για νέους προερχόμενους από οικονομικά ασθενέστερες κοινωνικές ομάδες.