ΙΕΚ

30/05/2012
Περισσότερα από 700 άτομα –σπουδαστές αλλά και φίλοι του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ- συγκρότησαν την οργανωμένη… «αποστολή» του Ομίλου στη Μύκονο, με… απώτερο σκοπό τη χαλάρωση, τη διασκέδαση και την ψυχαγωγία, και… «τάραξαν τα νερά» της καλοκαιρινής περιόδου για το κυκλαδίτικο νησί, σε μία εκδρομή που άφησε ιστορία στα πρακτικά των μετα-λυκειακών εκπαιδευτικών φορέων!
29/05/2012
Το Doctor Fish Foot Spa, μια όαση περιποίησης άνω και κάτω άκρων, στην Αθήνα επισκέφθηκαν οι σπουδάστριες του Τομέα Ομορφιάς του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ. Πρόκειται για ένα από τα καλύτερα κέντρα ιχθυοθεραπείας στην Ελλάδα που χρησιμοποιεί μικρά ψάρια Garra Rufa προκειμένου να απομακρύνουν απαλά το νεκρό δέρμα, αφήνοντας τα πόδια λεία και ανανεωμένα.
24/05/2012
Ενθουσιασμένοι από την εκπαιδευτική επίσκεψή τους στο τμήμα Μηχανοργάνωσης της Interamerican δήλωσαν οι σπουδαστές πληροφορικής του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ.
22/05/2012
Στον πλέον καταλυτικό παράγοντα για τη ζωή μας, την υγεία, εμβαθύνει από τη Δευτέρα 21 Μαΐου έως και την Παρασκευή 25 Μαΐου το XINIS EDUCATION FESTIVAL 2012, το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό φεστιβάλ σε Ελλάδα και Ευρώπη, μέσα από την εβδομάδα 10 δωρεάν σεμιναρίων Health School, με κεντρικό άξονα αναφοράς το αρχαιοελληνικό μότο «νους υγιής εν σώματι υγιεί» και το ευ ζην.
21/05/2012
Πράξη αγάπης έκαναν με τη συγκινητική τους ανταπόκριση στην καθιερωμένη πλέον «Ημέρα Αιμοδοσίας» οι σπουδαστές, το ακαδημαϊκό και το διοικητικό προσωπικό του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΟΜΗΡΟΣ. Μέχρι και το μεσημέρι, οπότε και ολοκληρώθηκε η αιμοδοσία, η «Τράπεζα Αίματος» που διατηρεί ο ΟΜΗΡΟΣ στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας» έγινε πλουσιότερη.
18/05/2012
Πώς απευθυνόμαστε στους καλεσμένους μας; Πώς διαβάζουμε το autocue; Πώς παρουσιάζουμε μία ζωντανή εκπομπή ή ένα δελτίο ειδήσεων; Τι ακριβώς είναι η απευθείας σύνδεση; Πώς πρέπει να στεκόμαστε μπροστά από μία κάμερα;
17/05/2012
Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Αθηναίων και ο Σύνδεσμος Ελληνικών Γυμναστικών Αθλητικών Σωματείων (Σ.Ε.Γ.Α.Σ), με υποστηρικτή εκπαίδευσης το SPORTS SCHOOL των ΙΕΚ ΞΥΝΗ, διοργανώνουν την Κυριακή 20 Μαΐου, τον 1Ο Acropolis Half Marathon, το γνωστό σε όλους μας, εδώ και χρόνια, «Γύρο της Αθήνας».
15/05/2012
Η 9η εβδομάδα των 10 δωρεάν σεμιναρίων με άξονα τις business εντρυφά σε θέματα όπως η «Νεανική Επιχειρηματικότητα», το «Τραπεζικό Marketing», «Το χιούμορ στη διαφήμιση», ενώ μεταξύ των άκρως ενδιαφερόντων και επίκαιρων σεμιναρίων που συμπεριλαμβάνονται στην εβδομάδα BUSINESS SCHOOL –από τη Δευτέρα 14 Μαΐου έως και την Παρασκευή 18 Μαΐου- είναι: «Η αποδοτικότητα του νέου φορολογικού νόμου», «Ακίνητα: Πόσο μπορούν να αντέξουν στη φοροκαταιγίδα των νέων μέτρων», «Διαχείριση πλαστικού χρήματος», «Χρηματιστήριο εν μέσω κρίσης».
10/05/2012
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Ξυνή- «σκοράρει» με εντυπωσιακές επιδόσεις στο χώρο του αθλητισμού, με 10 δωρεάν σεμινάρια μεταξύ των οποίων: «Αθλητισμός και Διατροφή», «Sports Marketing», «Το μέλλον του αθλητισμού στην Ελλάδα», «Ολυμπισμός και Πολιτεία: Τα προβλήματα των Ολυμπιονικών».
08/05/2012
«ΟΤΑΝ ΘΕΣ ΦΤΑΝΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ»… και δη, τρέχοντας! Στο πλαίσιο του XINIS EDUCATION FESTIVAL 2012, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Ξυνή, και πιο συγκεκριμένα το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά, δίνει ένα δυναμικό «παρών» στον φετινό Athens Half Marathon, τον 3ο Ποσειδώνιο Ημιμαραθώνιο, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 13 Μαΐου, στον Ολυμπιακό Πόλο Φαλήρου (Μαρίνα Φλοίσβου Π. Φάληρο, Πάρκο Καλλιθέας, Σ.Ε.Φ).
05/05/2012
Ο Όμιλος Εκπαίδευσης & Τεχνολογίας ΟΜΗΡΟΣ, που από την ίδρυσή του το 1946 υποστηρίζει έμπρακτα την ποιοτική εκπαίδευση και πιστοποίηση, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ.
02/05/2012
Η MINOS EMI σε συνεργασία με τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ διοργανώνουν Διαγωνισμό Γραφιστικής με θέμα το εξώφυλλο του νέου CD της Πέγκυς Ζήνα. Νέοι και νέες από όλη την Ελλάδα, ηλικίας 17-25 ετών, μπορούν από σήμερα -δηλώνοντας συμμετοχή μπορούν να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό και να δημιουργήσουν ελεύθερα και χωρίς κανέναν περιορισμό την εικαστική βάση για το cd της Πέγκυς Ζήνα.
27/04/2012
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Ξυνή ( με τους εκπαιδευτικούς του φορείς των ΙΕΚ ΞΥΝΗ & Mediterranean College) μέσα από 10 ΔΩΡΕΑΝ σεμινάρια, εξιδεικευμένης θεματολογίας από καθηγητές καταξιωμένους, παρουσιάζει όλες τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της Ομορφίας, από τη Δευτέρα 30 έως και την Παρασκευή 4 Μαίου.
24/04/2012
Αθλητική Φυσικοθεραπεία διοργανώνει το ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΑΘΗΝΑΣ την Παρασκευή 27 Απριλίου στις 5 μ.μ στο Κλειστό Γήπεδο του Πανελληνίου.
23/04/2012
Στο ραδιοφωνικό στούντιο του ΣΚΑΪ 100.3 παρέα με τον Γιάννη Σερέτη, είχαν την ευκαιρία να βρεθούν οι σπουδαστές Αθλητικής Δημοσιογραφίας του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ.
17/04/2012
Με μεγάλη επιτυχία και με τη συμμετοχή περισσότερων από 400 εθελοντών – σπουδαστών των ΙΕΚ ΞΥΝΗ, της Σχολής Μηχανικών του Mediterranean College κατοίκων της περιοχής, εργαζομένων του Δήμου Αθηναίων και με τη συνεργασία της 5ης Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου Αθηναίων, πραγματοποιήθηκε το εθελοντικό «πράσινο» project ανάπλασης του πάρκου της Γκράβας, δίπλα στο ιστορικό σχολικό συγκρότημα, το οποίο διοργανώθηκε το Σαββατοκύριακο 7 και 8 Απριλίου
04/04/2012
Με μεγάλη χαρά ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ ανακοινώνει πως, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία ο πρώτος μήνας ( Μάρτιος ) και ξεκίνησε ο δεύτερος μήνας ( Απρίλιος) του Xinis Education Festival 2012, του μεγαλύτερου Εκπαιδευτικού Φεστιβάλ της χώρας μας.
03/04/2012
Οι σπουδαστές του Τομέα Διοίκησης και Οικονομίας των ΙΕΚ ΞΥΝΗ, σε συνεργασία με το XINIS ACADEMIC RESEARCH CENTER, συμμετείχαν σε έρευνα που εκπονήθηκε για τις ανάγκες διδακτορικής διατριβής. Μικρότερο κράτος επιθυμούν οι Έλληνες πολίτες, οι οποίοι ωστόσο χαρακτηρίζονται από σχετική έλλειψη ενδιαφέροντος για τις πολιτικές εξελίξεις. Η αρνητική εκδήλωση ενδιαφέροντος για τις επικείμενες βουλευτικές εκλογές αποτελεί χαρακτηριστική έκφραση της ψυχρολουσίας που έχουν δεχθεί οι Έλληνες τους τελευταίους μήνες.
03/04/2012
Υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης και συνεχής πρακτική άσκηση σε κορυφαία νοσηλευτικά ιδρύματα αποτελούν τα βασικά συστατικά της επαγγελματικής κατάρτισης των σπουδαστών Νοσηλευτικής στο ΙΕΚ Όμηρος. Σ τα νοσοκομεία «Αμαλία Φλέμινγκ», «Μητέρα», «Λητώ», Αττικό Νοσοκομείο, Πολυκλινική, «Αλεξάνδρα», Ναυτικό Νοσοκομείο και «Ιασώ» οι σπουδαστές του Τομέα Υγείας εξοικειώνονται με το μελλοντικό τους επαγγελματικό περιβάλλον και συνεργάζονται με γιατρούς και νοσηλευτές, αντιμετωπίζοντας πραγματικά περιστατικά.
29/03/2012
Μέσα από 10 δωρεάν σεμινάρια, μοναδικής θεματολογίας από καθηγητές καταξιωμένους τόσο ακαδημαικά όσο και επαγγελματικά, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Ξυνή ( με τους εκπαιδευτικούς του φορείς των ΙΕΚ ΞΥΝΗ & Mediterranean College) παρουσιάζει όλες τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο των ΜΜΕ, από τη Δευτέρα 3 έως και το Σάββατο 7 Απριλίου