ΙΕΚ

17/09/2012
Ο τομέας Art & Design του Ι.ΙΕΚ ΔΟΜΗ με την υποστήριξη της Athens Voice, και της Bizart σου δίνει την ευκαιρία να εκθέσεις τα έργα σου μέσα από ένα μοναδικό καλλιτεχνικό διαγωνισμό που θα προκαλέσει το ενδιαφέρον του κοινού και όχι μόνο…
13/09/2012
Σε μία χρονιά γεμάτη προκλήσεις ο ΟΜΗΡΟΣ προχωρά σε συνεργασίες με τα μεγαλύτερα ονόματα από το χώρο της τηλεόρασης, του ραδιοφώνου και των έντυπων Μέσων Ενημέρωσης. Στόχος μας, η στελέχωση του τομέα Δημοσιογραφίας με καταξιωμένους επαγγελματίες που θα μεταδώσουν τις πολύτιμες γνώσεις και εμπειρίες τους στους σπουδαστές του ΟΜΗΡΟΥ, ώστε να ανταπεξέλθουν με επιτυχία στην αυριανή επαγγελματική τους πορεία.
12/09/2012
Με μια άρτια καταρτισμένη ομάδα καθηγητών-καταξιωμένων επαγγελματιών στους κλάδους του Τουρισμού και του Επισιτισμού, σε συνδυασμό με εργαστήρια που διαθέτουν την πλέον σύγχρονη υλικοτεχνική υποδομή (σύμφωνα με τις προδιαγραφές που ορίζει το HACCP), οι νέοι και νέες που θα επιλέξουν να σπουδάσουν στον Τομέα Επισιτισμού-Τουρισμού των ΙΕΚ ΞΥΝΗ λαμβάνουν ολοκληρωμένη εκπαίδευση, που τους αναγάγει, μετά το πέρας των σπουδών τους, σε ικανούς, ανταγωνιστικούς επαγγελματίες στον εργασιακό στίβο.
10/09/2012
Στο πλαίσιο του προγράμματος στήριξης και προώθησης των νέων δημιουργών και των νέων συγκροτημάτων, ο τομέας Sound & Music του ΙΕΚ ΔΟΜΗ σε συνεργασία με τα περιοδικά SOUND MAKER και ROCΚHARD, καθώς και με τη μεγαλύτερη πολυεθνική εταιρεία mastering και κοπής ODEON Cineplex – Digital Press, σου δίνει τη μοναδική ευκαιρία να κάνεις την παραγωγή του πρώτου σου DEMO δωρεάν, τη δυνατότητα να προχωρήσεις στην παραγωγή του πρώτου σου CD και βέβαια να ανέβεις στη σκηνή για να παίξεις τη μουσική σου μπροστά στο πιο δυναμικό κοινό της Αθήνας.
07/09/2012
Με γνώμονα τη βελτιστοποίηση της εικόνας, και δεδομένου ότι οι έντονοι ρυθμοί ζωής της εποχής μας, η κακή διατροφή αλλά και η μόλυνση του περιβάλλοντος αντιμάχονται την ομορφιά, έχοντας συνολικά, καταλυτική αρνητική επίδραση στην υγεία και την ευεξία που αποτελούν απαραίτητα συστατικά της, τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ προσφέρουν στις νέες και νέους που θα επιλέξουν να σπουδάσουν 1 από τις 6 ειδικότητες του Τομέα Ομορφιάς, ένα πλήρες «πακέτο» επιστημονικής κατάρτισης, τόσο σε θεωρητικό επίπεδο, όσο και σε πρακτικό, μέσω της πρακτικής άσκησης σε πραγματικούς χώρους και συνθήκες εργασίας, η οποία εξασφαλίζεται από τις σημαίνουσες συνεργασίες των ΙΕΚ ΞΥΝΗ, με ηχηρά ονόματα του χώρου της Ομορφιάς, όπως: MediΠΡΙΝΟΥ, BODYLINE, αλυσίδα γυμναστηρίων asana, ESTEE LAUDER, fairynails, WELLA, RILKEN, Schwarzkopf PROFESSIONAL, SEPHORA κ.ά.
27/08/2012
Υπόγραψε την επαγγελματική σου καταξίωση και απόφυγε την «οδύσσεια» αναζήτηση θέσης εργασίας, επιλέγοντας μία από τις ειδικότητες του Τομέα Παιδαγωγικών των ΙΕΚ ΞΥΝΗ: Προσχολική Αγωγή Ημερήσιας Φροντίδας Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες, Προσχολική Αγωγή Δραστηριοτήτων Δημιουργίας και Έκφρασης.
23/08/2012
Με μια άρτια καταρτισμένη ομάδα καθηγητών-καταξιωμένων επαγγελματιών στο χώρο της Υγείας, σε συνδυασμό με εργαστήρια που διαθέτουν την πλέον σύγχρονη υλικοτεχνική υποδομή, οι νέοι και νέες που θα επιλέξουν να σπουδάσουν στον Τομέα Υγείας των ΙΕΚ ΞΥΝΗ λαμβάνουν ολοκληρωμένη εκπαίδευση, που τους αναγάγει, μετά το πέρας των σπουδών τους, σε ικανούς, ανταγωνιστικούς επαγγελματίες στον εργασιακό στίβο.
20/07/2012
Υπόγραψε την επαγγελματική σου καταξίωση και απόφυγε την «οδύσσεια» αναζήτηση θέσης εργασίας, επιλέγοντας μία από τις παρακάτω 9 ειδικότητες του Τομέα Πληροφορικής των ΙΕΚ ΞΥΝΗ.
13/07/2012
Με περισσότερα από 140 δωρεάν σεμινάρια εξειδίκευσης πάνω σε πλήθος εκπαιδευτικών αντικειμένων, επιστημονικά συνέδρια και διαλέξεις, καινοτόμες ημερίδες, λαμπερές βραβεύσεις, και μια σειρά μοναδικών – για τα ελληνικά εκπαιδευτικά δρώμενα- happenings και events, το XINIS EDUCATION FESTIVAL 2012, το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό φεστιβάλ της Ευρώπης -το οποίο διοργανώνει για 4η συνεχή χρονιά με πρωτοφανή επιτυχία και αθρόα συμμετοχή ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ- ολοκλήρωσε και τη φετινή του πορεία στο ελληνικό εκπαιδευτικό γίγνεσθαι, επισφραγίζοντας τη μακρά και επιφανή παρουσία και προσφορά του μεγαλύτερου και πληρέστερου εκπαιδευτικού ομίλου στη χώρα μας…
11/07/2012
Με μια άρτια καταρτισμένη ομάδα καθηγητών-καταξιωμένων επαγγελματιών στον κλάδο της Μηχανολογίας και Μεταφορών, σε συνδυασμό με εργαστήρια που διαθέτουν την πλέον σύγχρονη υλικοτεχνική υποδομή, οι νέοι που θα επιλέξουν να σπουδάσουν στον Τομέα Μηχανολογίας-Μεταφορών των ΙΕΚ ΞΥΝΗ λαμβάνουν ολοκληρωμένη εκπαίδευση, που τους αναγάγει, μετά το πέρας των σπουδών τους, σε ικανούς, ανταγωνιστικούς επαγγελματίες στον εργασιακό στίβο.
09/07/2012
Με τεράστια επιτυχία, με τα παγκόσμια ρεκόρ να σπάνε το ένα μετά το άλλο και με τη συμμετοχή περισσότερων από 1.000 επισκεπτών απο κάθε ηλικία, το HwBox.gr σε συνεργασία με τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΟΜΗΡΟΣ πραγματοποίησε το μεγαλύτερο τεχνολογικό event της χρονιάς. Το πρώτο O.M.G. Event 2012 στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και ολόκληρη η τεχνολογική κι όχι μόνο κοινότητα μιλά για τα κατορθώματα των πιο tech freak νέων!
02/07/2012
Όταν η αδήριτη ανάγκη για εκπαίδευση συναντά τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ, τότε το… «ραντεβού» με την επαγγελματική επιτυχία και την ανέλιξη στην εργασιακή «πυραμίδα» είναι καθ’ όλα βέβαιο, με την υπογραφή του μεγαλύτερου και πληρέστερου εκπαιδευτικού ομίλου στην Ελλάδα: του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ.
28/06/2012
Καλοκαίρι χωρίς μουσική και συναυλίες γίνεται; Φυσικά όχι! Συναυλία χωρίς την υποστήριξη του Τομέα Sound, Music & Cinema του Ομίλου Εκπαίδευσης & Τεχνολογίας «ΌΜΗΡΟΣ» γίνεται; Φυσικά και πάλι όχι! Για τους λόγους αυτούς, ο πιο «συναρπαστικός» τομέας σπουδών του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ, συμμετείχε στην οργάνωση, της συναυλίας του συγκροτήματος με τον πιο ανατρεπτικό rock και σκοτεινό ήχο, των Evanescence!
27/06/2012
Με αφορμή την επέτειο των 20 χρόνων δυναμικής παρουσίας του Εκπαιδευτικού Ομίλου Ξυνή στα Νότια Προάστια, έλαβε χώρα στις 11 Ιουνίου 2012 η Ετήσια Διατμηματική Έκθεση των Σπουδαστών του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας, παρουσία γονέων, δημοτών, φίλων της εκπαίδευσης, αλλά και εκπροσώπων της Δημοτικής Αρχής και εξεχουσών προσωπικοτήτων από το χώρο του Τουρισμού, του Αθλητισμού, των Media, και μεγάλων εταιρειών που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας.
21/06/2012
Ο ΟΜΗΡΟΣ στο πλαίσιο του σημαντικού διαγωνισμού μουσικής, προσέφερε στους νικητές της «Άμιλλας» υποτροφίες φοίτησης στο Aegean Omiros College.
19/06/2012
Στο κατάμεστο Olympico, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (Σ.Ε.Φ), με το σύνθημα «Γιατί οι νέοι μπορούν!», η σπουδαστική «μαγιά» του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά απέδειξε στους εκατοντάδες επισκέπτες, παρευρισκόμενους και φίλους της εκπαίδευσης ότι οι νέοι και νέες του Ομίλου ΞΥΝΗ όχι απλά μπορούν, αλλά… μπορούν με τις πλέον υψηλές και ανταγωνιστικές επιδόσεις, μέσα από μια μοναδική έκθεση των έργων και των δημιουργιών τους από την εκπαιδευτική χρονιά 2011-2012.
07/06/2012
O Εκπαιδευτικός Οργανισμός «ΟΜΗΡΟΣ» σε συνεργασία με το HWBox σας παρουσιάζει με μεγάλη περηφάνια το πρώτο O.M.G Event στις 23 Ιουνίου ημέρα Σάββατο και ώρα 12:00, στην Πλατεία Κάνιγγος στο κεντρικό κτήριο του Εκπαιδευτικού Οργανισμού «ΟΜΗΡΟΣ», οδός Βερανζέρου 3.
06/06/2012
Η εβδομάδα του Τομέα Ναυτιλιακών του XINIS EDUCATION FESTIVAL 2012, το οποίο διοργανώνει ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, για 4η συνεχή χρονιά, με μεγάλη επιτυχία και αθρόα συμμετοχή ενδιαφερομένων, συμπεριλαμβάνει άκρως ενδιαφέροντα Δωρεάν σεμινάρια, το περιεχόμενο των οποίων κινείται σε ένα ευρύ φάσμα του τομέα της ναυτιλίας ως δύναμης της ελληνικής οικονομίας, αλλά και αναφορικά με τη σχέση της με το περιβάλλον.
05/06/2012
Οι μελλοντικοί συντάκτες και ρεπόρτερς περιηγήθηκαν στους χώρους της Βουλής, κάθισαν στα έδρανα της αίθουσας της Ολομέλειας και είχαν την ευκαιρία να μάθουν για την ιστορία του επιβλητικού κτιρίου της Βουλής των Ελλήνων που έχει μακρά ιστορία και συνδέεται άμεσα με την ιστορία του σύγχρονου ελληνικού κράτους.
31/05/2012
Τις ευχαριστίες του προς το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ και ιδιαιτέρως προς τους μελλοντικούς Chef και τον επικεφαλής τους, Executive Chef, κ. Αντώνη Καρπούζη εξέφρασε το Διοικητικό Συμβούλιο του εθελοντικού οργανισμού «Χαμόγελο του Παιδιού» σε επιστολή του μετά το γεύμα που προσφέρθηκε στο σπίτι των Μελισσίων.