ΙΕΚ

09/11/2015
Ήταν 27 Ιανουαρίου του 1945 όταν τα προελαύνοντα σοβιετικά στρατεύματα, απελευθέρωσαν το μεγαλύτερο στρατόπεδο συγκέντρωσης στο Άουσβιτς - Μπίρκεναου στην Πολωνία. Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ θυμάται μία από της πιο μαύρες σελίδες της παγκόσμιας ιστορίας - αυτή της Τελικής Λύσης - μέσα από την συγκλονιστική μαρτυρία του μοναδικού
23/10/2015
Το Παγκόσμιο Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Αισθητικής CIDESCO είναι ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα τύπου MASTER, με παγκόσμια αναγνώριση και διεθνές κύρος στον χώρο της αισθητικής. Ένα μοναδικό προνόμιο των αποφοίτων του ΙΕΚ ΑΚΜΗ αλλά και όλων των επαγγελματιών του κλάδου
09/10/2015
Σύγχρονος Τρόπος Ζωής: Από τον υποσιτισμό στην παχυσαρκία. Ο βασικότερος στόχος της ημέρας είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με ζητήματα όπως ο περιορισμός της πείνας και η εντατικοποίηση της γεωργικής παραγωγής τροφίμων από τις αναπτυγμένες
29/09/2015
Το Ι.Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ ακολουθώντας επιτυχημένη πορεία στο χώρο της μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και έχοντας εμπειρία 45 χρόνων συνεχίζει την προσφορά και παροχή εκπαιδευτικών προγραμμάτων και σπουδών με γνώμονα πάντα την κατάρτιση και εξειδίκευση των σπουδαστών του.
28/09/2015
Εσύ που θα σπουδάσεις; Γνώρισε το ΙΕΚ ΑΚΜΗ στη Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου στις 17:30, στο Open Day που διοργανώνει. Εν όψει της λήξης της περιόδου των εγγραφών και της συμπλήρωσης των τμημάτων, το ΙΕΚ ΑΚΜΗ διοργανώνει ημέρα γνωριμίας για εσένα, την οικογένεια και τους φίλους σου!
22/09/2015
O Εκπαιδευτικός Όμιλος Ιπποκράτειος ιδρύθηκε το 1978 και εισήγαγε πολλές καινοτομικές μεθόδους στον τρόπο λειτουργίας και διδασκαλίας, αποτελώντας το σημείο αναφοράς για όσους ήθελαν να σπουδάσουν στη σχολή Μπόνα αισθητική, μακιγιάζ, νοσηλευτική, παιδαγωγικά.
22/09/2015
Σε μια ακόμα μεγάλη πρωτοβουλία κοινωνικής προσφοράς προχωρά ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, προσφέροντας 91 πλήρεις υποτροφίες σπουδών στις 13 Περιφέρειες της Ελλάδας, με στόχο, φυσικά, την ενίσχυση του δικαιώματος όλωντων νέων στην εκπαίδευση
10/09/2015
Το Semifind σας παρουσιάζει τα νέα προγράμματα σπουδών ΙΕΚ για το ακαδημαϊκό έτος 2015 - 2016. Περιηγηθείτε στην ενότητα των ΙΕΚ, ενημερωθείτε μέσω του Newsroom για προγράμματα, νέα, υποτροφίες και προσφορές εκπαίδευσης και αναζητήστε (με βάση την πόλη, τον τρόπο φοίτησης κ.α.) ...
27/08/2015
Το βραβείο Καινοτομίας στην Εκπαίδευση- "Innovation in Education" απέσπασε το ΙΕΚ ΑΚΜΗ προσθέτοντας μία ακόμη σημαντικότατη παγκόσμια διάκριση στο σύνολο των διεθνών βραβεύσεων που έχει αποσπάσει τα τελευταία χρόνια.
26/08/2015
Παρέχοντας τις πλέον αναγνωρισμένες και ποιοτικές σπουδές σε 19 Τομείς Σπουδών και 76 Ειδικότητες, τα Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ πρωταγωνιστούν στη μετα-λυκειακή εκπαίδευση της χώρας μας και αποτελούν μονόδρομο επιτυχίας, καθώς διασφαλίζουν άμεση επαγγελματική αποκατάσταση, σύμφωνα με μεγάλη έρευνα της FOCUS BARI.
23/07/2015
Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ με γνώμονα την επιτυχή και άρτια κατάρτιση του κάθε σπουδαστή προσφέρει για το ακαδημαϊκό έτος 2015 - 2016 δύο προγράμματα σπουδών στον τομέα των Επισιτιστικών Επαγγελμάτων.
16/07/2015
Η διοίκηση του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΑΚΜΗ, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και αναλογιζόμενη την πολιτικοοικονομική κατάσταση που διάγει τον τελευταίο καιρό η χώρα μας, ανακοινώνει την παράταση της ημερομηνίας , να πραγματοποιήσουν οι ενδιαφερόμενοι την εγγραφή τους στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ...
10/07/2015
Η διοίκηση του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΑΚΜΗ, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και αναλογιζόμενη την δυσμενή πολιτικοοικονομική κατάσταση, ανακοινώνει τη δυνατότητα των ενδιαφερομένων, να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ, χωρίς προκαταβολή.
07/07/2015
Στο Campus του Μητροπολιτικού Κολλεγίου φιλοξενήθηκε την τρέχουσα ακαδημαϊκή χρονιά η Έκθεση Φωτογραφίας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ και δεκάδες ‘ΚΛΙΚ’ των σπουδαστών της Φωτογραφίας, είπαν μια προσωπική ιστορία με χιλιάδες λέξεις.
30/06/2015
Η διοίκηση του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΑΚΜΗ, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και αναλογιζόμενη την δυσμενή πολιτικοοικονομική κατάσταση που διάγει τον τελευταίο καιρό η χώρα μας, ανακοινώνει τη δυνατότητα των ενδιαφερομένων, να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ...
26/06/2015
Σε κινήσεις ανανέωσης και επέκτασης των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του, των κτιριακών εγκαταστάσεων και των εργαστηρίων του, προχωράει κάθε χρόνο ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΑΚΜΗ. Μετά την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και τον Πειραιά, ανοίγει τις πόρτες του και στο Ηράκλειο Κρήτης.
23/06/2015
Σε μια εκδήλωση αφιερωμένη στον Κινηματογράφο και την Τέχνη οι σπουδαστές της Ακαδημίας Τέχνης του ΙΕΚ ΑΚΜΗ θα παρουσιάσουν τις ταινίες που δημιούργησαν και επιμελήθηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.
17/06/2015
Ο Τομέας Beauty & Fashion του ΙΕΚ ΑΚΜΗ διοργανώνει ένα fashion show επαγγελματικών προδιαγραφών, που έχει ως στόχο να εντυπωσιάσει το κοινό!
11/06/2015
Τα εγκαίνια της ετήσιας Έκθεσης του Τομέα Art & Design του ΙΕΚ ΑΚΜΗ πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα και ξεχώρισαν η δημιουργικότητα και η καινοτομία των σπουδαστών σε συνάρτηση με το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης.
08/06/2015
Μια ακόμα αναγνώριση προστέθηκε στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ, αυτή τη φορά από το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο στο πλαίσιο του εορτασμού της Ευρωπαϊκής Ημέρας Θάλασσας στον Πειραιά.