Δωρεάν καταχώρηση Εισηγητών

Δωρεάν καταχώρηση Εισηγητών στην ενότητα "Εισηγητές - Αρθρογράφοι"

Το Semifind.gr – Education Portal, στα πλαίσια της βέλτιστης προβολής των Εισηγητών σεμιναρίων και της καλύτερης ενημέρωσης του αναγνωστικού του κοινού, παρουσιάζει την ενότητα των "Εισηγητών - Αρθρογράφων".
Στην ενότητα αυτή προβάλλονται οι Εισηγητές οι οποίοι αποστέλλουν προσωπική τους αρθρογραφία, σχετική με το γνωστικό τους αντικείμενο, με σκοπό την ενημέρωση των επισκεπτών του Semifind για θέματα εκπαίδευσης, επιστήμης, εργασίας, προσωπικής ανάπτυξης κ.α.

Γιατί να προβληθείτε στην ενότητα
Το Semifind.gr είναι το δημοφιλέστερο και αποτελεσματικότερο Portal στην Ελλάδα για εύρεση και προβολή Σεμιναρίων. Περισσότεροι από 150 Φορείς Εκπαίδευσης από όλη την Ελλάδα εμπιστεύονται την προβολή των προγραμμάτων τους στον Όμιλο Semifind. Μεταξύ αυτών, μεγάλες εταιρίες όπως η SAP, TUV Austria Hellas, , TUV Hellas, ΣΕΒ ΙΒΕΠΕ, Future Business School, αναγνωρισμένα Κολέγια όπως το Mediterranean College, AKTO, Alba Business School, Aegean College, AKMI, δημόσια Πανεπιστήμια όπως το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Πανεπιστήμιο Πειραιώς, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων κ.α. αλλά και τα μεγαλύτερα ΙΕΚ, όπως το ΙΕΚ Δέλτα, ΙΕΚ Ακμή, ΙΕΚ Όμηρος, ΙΕΚ Άλφα κ.α. 

Τώρα μέσω της ενότητας των Εισηγητών – Αρθρογράφων έχετε τα εξής πλεονεκτήματα:
• Προσωπική σελίδα στο Semifind: Κάθε Εισηγητής - Αρθρογράφος έχει την προσωπική του σελίδα στην οποία έχουν πρόσβαση όλοι οι Φορείς Εκπαίδευσης αλλά και οι επισκέπτες του Semifind.gr. Κάτω από κάθε άρθρο το οποίο δημοσιεύεται, προβάλλεται το προφίλ του αρθρογράφου με σύνδεσμο στην προσωπική του σελίδα, στην οποία υπάρχουν συγκεντρωτικά όλα του τα άρθρα.
• Προβολή των άρθρων: Τα άρθρα δημοσιεύονται στην αρχική σελίδα του Semifind.gr στην ενότητα των Νέων - Αρθρογραφία, καθώς επίσης στο Newsletter αλλά και σε όλα τα Social Media Accounts: Facebook, Twitter, Linkedin, Google+.

Δείτε εδώ τον κατάλογο Εισηγητών - Αρθρογράφων και τις προσωπικές τους σελίδες

Αν ενδιαφέρεστε να ενταχθείτε κι εσείς στην ομάδα των "Εισηγητών - Αρθρογράφων", παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας. Για ερωτήσεις και απορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310 437772 καθημερινά, 9.00 - 17.00.

Φόρμα Εγγραφής

Αν ενδιαφέρεστε να ενταχθείτε κι εσείς στην ομάδα των "Εισηγητών - Αρθρογράφων", παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας. Για ερωτήσεις και απορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310 437772 καθημερινά, 9.00 - 17.00.
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αν συμπίπτει ο επαγγελματικός τίτλος με αυτό του εισηγητή σεμιναρίων, συμπληρώστε μόνο το πρώτο