Προπτυχιακά:
Διοίκηση Επιχειρήσεων

BA (Hons) Business Management (Business Technology)

Μοιράσου το
Φορέας Εκπαίδευσης:
Mediterranean College
ΑΘΗΝΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Οκτώβριος 2021, Φεβρουάριος 2022
3 έτη
Bachelor
Πλήρους
Ελληνικά, Αγγλικά

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Το πρόγραμμα είναι κατάλληλο για σένα, αν είσαι απόφοιτος Λυκείου ανεξαρτήτου κατεύθυνσης με ικανοποιητική γνώση Αγγλικών και στοχεύεις να σταδιοδρομήσεις στο χώρο των Επιχειρήσεων και ειδικότερα σε θέσεις Information Technology και Project Management.

Το απαιτούμενο επίπεδο Αγγλικών για το δίγλωσσο πρόγραμμα είναι αντίστοιχο με IELTS 4.5 (Β1) και για το αγγλόφωνο πρόγραμμα με IELTS 6.0 (Β2). Εάν δε διαθέτεις πιστοποιητικό γλωσσομάθειας, θα συμμετέχεις στο διαγνωστικό τεστ Αγγλικής γλώσσας του Κολλεγίου.

Επιπλέον, θα σου ζητηθεί να καταθέσεις συστατική επιστολή από καθηγητή και θα κληθείς σε ακαδημαϊκή συνέντευξη με τον υπεύθυνο σπουδών.

Εάν είσαι κάτοχος διπλώματος ΙΕΚ, φοιτητής Πανεπιστημίου ή Κολλεγίου σε συναφή ειδικότητα, μπορείς να εισαχθείς σε προχωρημένο στάδιο του προγράμματος, μέσω διαδικασίας αναγνώρισης μαθημάτων.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το Business School του Mediterranean College είναι από τα πρώτα που ιδρύθηκαν στην Ελλάδα (1977) και το 1ο που προσέφερε MBA (Master Διοίκησης Επιχειρήσεων) το 1989. Το BA (Hons) Business Management έχει σχεδιαστεί από το University of Derby, TOP10 Βρετανικό Πανεπιστήμιο σε σπουδές Management, σύμφωνα με την πανεπιστημιακή κατάταξη Guardian University Guide, 2020.

Είναι το μοναδικό, δίγλωσσο πρόγραμμα στην Ελλάδα πιστοποιημένο από το UK CMI (Chartered Management Institute), που εξασφαλίζει ότι αυτά που θα διδαχτείς, ανταποκρίνονται σε όσα ζητούν οι εργοδότες σήμερα! Επιπλέον, γίνεσαι συνδεδεμένο μέλος στο CMI, έχεις πρόσβαση στην ψηφιακή βιβλιοθήκη του Συλλόγου και αποκτάς ένα επιπλέον δίπλωμα, το CMI Level 5 Diploma in Management & Leadership.

Τι θα μάθεις
Αν αυτό που αναζητάς είναι να διδαχθείς σύγχρονες επιχειρησιακές τεχνολογίες & εφαρμογές, να αντιληφθείς την αξία της ανάλυσης δεδομένων και να μάθεις τα εργαλεία και τις τεχνικές για να κατανοήσεις, να αναλύσεις και να διαχειριστείς λύσεις σε επιχειρησιακά και τεχνολογικά προβλήματα, τότε το BA (Hons) Business Technology είναι το ιδανικό πρόγραμμα για σένα! Στη διάρκεια των σπουδών σου θα αναπτύξεις πλήρη γνώση όλων των βασικών λειτουργιών μιας επιχείρησης, με έμφαση στην τεχνολογία και τα απαραίτητα πληροφοριακά συστήματα για τη λειτουργία των σύγχρονων οργανισμών.

Το πρόγραμμα διεξάγεται με διαλέξεις – κάποιες από επισκέπτες καθηγητές – σεμινάρια, ατομικές ή ομαδικές συζητήσεις με καθηγητές και ανεξάρτητη μάθηση. Προσομοιώσεις, επίκαιρα case-studies, projects εργοδοτών και επιχειρησιακά παίγνια, όλα προσφέρουν ρεαλιστικά σενάρια, στα οποία θα δοκιμάσεις τις ιδέες σου και θα καλλιεργήσεις δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων, λήψης αποφάσεων και ηγεσίας. Στο 3ο έτος, θα αναλάβεις ένα πραγματικό συμβουλευτικό project σε συνεργαζόμενη επιχείρηση, όπου θα εφαρμόσεις δεξιότητες έρευνας και διαχείρισης έργου, προκειμένου να βελτιώσεις την επιχειρησιακή απόδοση.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Καριέρα
Ως πτυχιούχος, μπορείς να σταδιοδρομήσεις σε οποιαδήποτε μεσαία ή μεγάλη επιχείρηση ως Επιχειρησιακός Αναλυτής ή Project Manager, ή ως ελεύθερος επαγγελματίας Σύμβουλος Επιχειρήσεων.

ΔΙΔΑΚΤΡΑ
Για πληροφορίες σχετικά με τα δίδακτρα επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.

Όλα τα νέα και οι ενημερώσεις απευθείας στο email σας