Προπτυχιακά:
Art & Design

BA(Hons) FASHION PRODUCT and PROMOTION

Μοιράσου το
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Οκτώβριος 2021
3 έτη
Bachelor
Πλήρους
Αγγλικά

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

• Απολυτήριο Λυκείου (μεταφρασμένο στα Αγγλικά)
• αστυνομική ταυτότητα
• πτυχίο αγγλικής γλώσσας (π.χ.: test IELTS: 6,0)
• portfolio
• αίτηση εισδοχής (AAS Application Form)

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

«Το στυλ είναι το σήμα ενός πολιτισμού. Είναι αδύνατο για ένα άτομο να παραγάγει αντικείμενα χωρίς να απεικονίσει την κοινωνία της οποίας είναι μέρος» - Misha Black.

Σε αυτό το κλάδο σπουδών, στόχος μας είναι να επικαλεστούμε τη δημιουργικότητα των σπουδαστών και το πάθος τους για τη δημιουργία μόδας! Από την άλλη πλευρά, μαθαίνουν πώς να προωθούν προϊόντα μόδας.

«Η παγκόσμια βιομηχανία ενδυμάτων μόδας είναι ένας από τους πιο σημαντικούς τομείς της οικονομίας από την άποψη των επενδύσεων, των εσόδων και του εμπορίου και της δημιουργίας απασχόλησης σε όλο τον κόσμο. Η βιομηχανία ενδυμάτων έχει σύντομους κύκλους ζωής προϊόντων, τεράστια ποικιλία προϊόντων, ευμετάβλητη και απρόβλεπτη ζήτηση, μακρές και άκαμπτες διαδικασίες προσφοράς. Η βιομηχανία βρίσκεται σε μια μετάβαση τα τελευταία 20 χρόνια ».
(Fashion Apparel Industry Overview).

Στον σημερινό κόσμο της παγκοσμιοποιημένης μόδας με τον εκτεταμένο ανταγωνισμό μεταξύ των διαφόρων οίκων μόδας, των σχεδιαστών και των εταιρειών μόδας δισεκατομμυρίων, υπάρχει μια αυξανόμενη ανάγκη να μεταδίδουμε αυτά τα μηνύματα όσο πιο ξεκάθαρα και μοναδικά γίνεται. Το μήνυμα μιας επωνυμίας πρέπει να είναι ξεχωριστό, σαφές και διαφορετικό από τα άλλα, αλλά ακόμα κι αν δεν είναι, ΠΡΕΠΕΙ να βρει έναν τρόπο να γίνει κάποιος για να έχει την ευκαιρία να πετύχει. Επομένως, είναι πολύ σημαντικό να κατανοήσουμε πώς να δημιουργήσετε μια στρατηγική μάρκετινγκ και προώθησης που θα οδηγήσει στην επιτυχία - ή τουλάχιστον να έχετε πολλές πιθανότητες να αγγίξετε την επιτυχία.

Πρόγραμμα σπουδών: Βρετανικό, του Πανεπιστημίου του Sunderland
Τύπος Πτυχίου: Βρετανικό Πτυχίο Bachelor of Arts with Honours

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ
Αξιολογείσαι σε ποσοστό που αγγίζει το 100% από τις εργασίες σου (projects). Δεν υπάρχουν καθόλου γραπτές εξετάσεις και απομνημόνευση. H κάθε εργασία επιδέχεται κριτική σε καθορισμένη προθεσμία (deadline). Ο καθηγητής υποχρεούται σε προφορικό και γραπτό σχολιασμό (feedback), ο οποίος έχει ως στόχο να τονίσει τα δυνατά και αδύνατα σημεία της δουλειάς σου.

ΔΙΔΑΚΤΡΑ
Για πληροφορίες σχετικά με τα δίδακτρα επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.

Όλα τα νέα και οι ενημερώσεις απευθείας στο email σας