Προπτυχιακά:
Art & Design

BA(Hons) ANIMATION and GAMES ART

Μοιράσου το
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Οκτώβριος 2021
3 έτη
Bachelor
Πλήρους
Αγγλικά

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

• Απολυτήριο Λυκείου (μεταφρασμένο στα Αγγλικά)
• αστυνομική ταυτότητα
• πτυχίο αγγλικής γλώσσας (π.χ.: test IELTS: 6,0)
• portfolio
• αίτηση εισδοχής (AAS Application Form)

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το Animation και το Games είναι δύο από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες βιομηχανίες στον κόσμο, οι οποίες θα εμφανίζονται όλο και περισσότερο στην καθημερινή μας ζωή. Με την τεχνολογική ανάπτυξη στο στάδιο που βρίσκεται σήμερα, αποδεικνύεται αδύνατο να διακρίνουμε την αλήθεια από τη μυθοπλασία.

Οι βιομηχανίες ταινιών, παιχνιδιών και VFX αναζητούν πάντα νέα ταλέντα. Το BA (Hons) Animation and Games Art θα σας επιτρέψει να εξερευνήσετε τη διαδικασία πριν από την παραγωγή και να μπορείτε να εφαρμόσετε animation σε ένα ευρύ φάσμα μέσων. Θα μελετήσετε και θα αναπτύξετε παραδοσιακές τεχνικές animation, καθώς και βασικές ψηφιακές δεξιότητες σε 2D και 3D, ενώ θα μάθετε τις βασικές αρχές της δημιουργίας animation χαρακτήρα.
Τοποθετούμε το σχεδιασμό animation και games σε ένα ευρύτερο πλαίσιο αρχών και θεωριών σχεδιασμού και θα αποκτήσετε μια συνολική γνώση του σχεδιασμού που σας καλύπτει σε ένα ευρύ φάσμα απασχόλησης και σταδιοδρομίας. Θα έχετε επίσης τη δημιουργική ελευθερία και ευελιξία για να αναπτύξετε τους συγκεκριμένους τομείς ενδιαφέροντος σας, αποκτώντας δεξιότητες ζωτικής σημασίας για την σταδιοδρομία σας.

Η διδασκαλία είναι σχεδόν εξ ολοκλήρου πρακτική και βασίζεται σε στούντιο, υποστηρίζεται από διαλέξεις,tutorials και σεμινάρια. Η ακαδημαϊκή μας ομάδα σας ενθαρρύνει να εκφράσετε ιδέες και να αγγίξετε τα όρια της δημιουργικότητάς σας.

Πρόγραμμα σπουδών: Βρετανικό, του Πανεπιστημίου του Sunderland
Τύπος Πτυχίου: Βρετανικό Πτυχίο Bachelor of Arts with Honours

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ
Αξιολογείσαι σε ποσοστό που αγγίζει το 100% από τις εργασίες σου (projects). Δεν υπάρχουν καθόλου γραπτές εξετάσεις και απομνημόνευση. H κάθε εργασία επιδέχεται κριτική σε καθορισμένη προθεσμία (deadline). Ο καθηγητής υποχρεούται σε προφορικό και γραπτό σχολιασμό (feedback), ο οποίος έχει ως στόχο να τονίσει τα δυνατά και αδύνατα σημεία της δουλειάς σου.

ΔΙΔΑΚΤΡΑ
Για πληροφορίες σχετικά με τα δίδακτρα επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.

Όλα τα νέα και οι ενημερώσεις απευθείας στο email σας