Προπτυχιακά:
Marketing & Επικοινωνία, Art & Design

ΒΑ(Hons) ADVERTISING and DESIGN

Μοιράσου το
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Οκτώβριος 2021
3 έτη
Bachelor
Πλήρους
Αγγλικά

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

• Απολυτήριο Λυκείου (μεταφρασμένο στα Αγγλικά)
• αστυνομική ταυτότητα
• πτυχίο αγγλικής γλώσσας (π.χ.: test IELTS: 6,0)
• portfolio
• αίτηση εισδοχής (AAS Application Form)

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

 «Η διαφήμιση αποτελεί την ικανότητα να αισθανόμαστε, να ερμηνεύουμε ... να βάζουμε τους ίδιους τους κτύπους της καρδιάς μιας επιχείρησης στην τυπογραφία, το χαρτί και το μελάνι» - Leo Burnett 1995.
Ή
«Advertising is the ability to sense, interpret…to put the very heart throbs of a business into type, paper and ink» - Leo Burnett 1995

Το πρόγραμμα προετοιμάζει τους σπουδαστές για μια καριέρα στη δημιουργική διαφήμιση και ενθαρρύνει επίσης τη δημιουργική σκέψη. Διδάσκεται από μια ομάδα επαγγελματιών της διαφήμισης και ακαδημαϊκών θεωρητικών, η οποία εξοπλίζει τους σπουδαστές με σύγχρονες γνώσεις για να κατανοήσουν τις θεωρητικές και πρακτικές πτυχές κάθε επιπέδου της διαφημιστικής βιομηχανίας, από το σχεδιασμό έως τη δημιουργική παραγωγή και παρουσίαση.
Οι σπουδές υποστηρίζονται από θεωρητικά μαθήματα και live projects προερχόμενα από τη βιομηχανία, καθώς και από τη συμμετοχή των σπουδαστών σε διαγωνισμούς. Εξοικειώνονται με ένα ευρύ φάσμα μέσων όπως εκτύπωση, τηλεόραση, ambient, guerrilla, το διαδίκτυο και κοινωνικά δίκτυα όπως το Twitter και το Facebook. Κατά το πρώτο έτος το πρόγραμμα ξεκινά με μαθήματα ανάπτυξης και δημιουργίας ιδεών, και συγκεκριμένα διαφημιστικά briefs. Στο δεύτερο εξάμηνο οι εργασίες διευρύνονται για να συμπεριλάβουν τυπογραφία, layout και δεξιότητες υπολογιστών. Κατά το δεύτερο έτος, οι σπουδαστές καταλαβαίνουν ότι, «η ιδέα» είναι ο βασιλιάς και η έμφαση μετατοπίζεται στην ανάπτυξη ορθών διαφημιστικών στρατηγικών που αποτελούν τη βάση για αυτές τις ιδέες. Το copywriting και η γραφιστική για τη διαφήμιση αποτελούν σημαντικό μέρος της διδασκαλίας. Οι σπουδαστές έχουν επίσης την ευκαιρία να αποκτήσουν δεξιότητες επεξεργασίας φωτογραφιών, βίντεο και ήχου.
Η διαφήμιση είναι, και ήταν πάντοτε, ένας από τους πιο δυναμικούς και συναρπαστικούς τομείς που οι δημιουργικοί σπουδαστές μπορούν να επιλέξουν. Ιδιαίτερα με την έκρηξη των νέων μέσων, όπως το Διαδίκτυο, η βιομηχανία της διαφήμισης χρειάζεται ταλαντούχους και αφοσιωμένους ανθρώπους όπως ποτέ άλλοτε.

Πρόγραμμα σπουδών: Βρετανικό, του Πανεπιστημίου του Sunderland
Τύπος Πτυχίου: Βρετανικό Πτυχίο Bachelor of Arts with Honours

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ
Αξιολογείσαι σε ποσοστό που αγγίζει το 100% από τις εργασίες σου (projects). Δεν υπάρχουν καθόλου γραπτές εξετάσεις και απομνημόνευση. H κάθε εργασία επιδέχεται κριτική σε καθορισμένη προθεσμία (deadline). Ο καθηγητής υποχρεούται σε προφορικό και γραπτό σχολιασμό (feedback), ο οποίος έχει ως στόχο να τονίσει τα δυνατά και αδύνατα σημεία της δουλειάς σου.

ΔΙΔΑΚΤΡΑ
Για πληροφορίες σχετικά με τα δίδακτρα επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.

Όλα τα νέα και οι ενημερώσεις απευθείας στο email σας