Προπτυχιακά:
Πληροφορική

Πληροφορική | Bachelor of Computer Engineering

Μοιράσου το
Φορέας Εκπαίδευσης:
Universita Degli Study Gulielmo Marconi
Εξ Αποστάσεως
Οκτώβριος 2021, Φεβρουάριος 2022, Απρίλιος 2022, Ιούνιος 2022
3 έτη
Bachelor
Εξ' Αποστάσεως
Αγγλικά

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

  • Απολυτήριο Λυκείου

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Με την διασπορά των τεχνολογιών της πληροφορικής στον σύγχρονο τρόπο ζωής και σε πολλά επαγγελματικά πλαίσια, είναι αυταπόδεικτο πόσο σημαντική είναι η εναρμόνιση με την αυξημένη ζήτηση της αγοράς για υψηλά καταρτισμένο προσωπικό στον τομέα της εξέλιξης και της καινοτομίας στην πληροφορική.

Βασικό αντικείμενο του bachelor είναι να προετοιμάσει τον φοιτητή να εξελίξει και να εφαρμόσει την επιστήμη των Ηλεκτρονικών Υπολογιστών όπως επίσης να μπορεί να σχεδιάσει, να παράγει και να διαχειρίζεται συστήματα δεδομένων σε ευρεία κλίμακα. Τα μαθησιακά μοντέλα που εφαρμόζονται εγγυούνται ότι ο φοιτητής θα έχει όλο το αναπτυγμένο υποστηρικτικό υλικό στην διάθεσή του ταυτόχρονα με υποστήριξη από καταρτισμένους καθηγητές.

Στο τέλος της διαδρομής του στο πρόγραμμα, ο απόφοιτος πλέον, θα έχει την απαιτούμενη, ευρείας κλίμακας, θεμελιώδη γνώση στους υπολογιστές, τα ηλεκτρονικά μέσα, τις τηλεπικοινωνίες και τα πεδία της μηχανικής. Αναλογιζόμενος την ταχύτατη αύξηση των αναγκών της κοινωνίας σε πληροφορία, ο μαθητής θα έχει εξελίξει την ικανότητα να κατανοήσεις την αξία των λειτουργικών αρχών των πληροφοριακών συστημάτων τόσο από άποψη της αρχιτεκτονικής των συστημάτων όσο και από αυτής του software.

Από επαγγελματικής άποψης, ο απόφοιτος θα μπορεί: να ψηφιοποιήσει βασικές υπηρεσίες δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, να σχεδιάσει και να παράγει πληροφοριακά συστήματα, να εξελίξει multimedia και hypermedia συστήματα, να ελέγχει, να διαμορφώνει πολύπλοκα συστήματα παραγωγικών διαδικασιών και να αναπτύσσει υπολογιστικά συστήματα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Αναγνωρισμένο στην Ελλάδα.

To προπτυχιακό παραδίδεται εξ αποστάσεως με τη μέθοδο της ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης.

Η γλώσσα διδασκαλίας είναι τα Αγγλικά και είναι διάρκειας τριών ετών.

Οι εγγραφές γίνονται όλο το χρόνο.

ΔΙΔΑΚΤΡΑ
Για πληροφορίες σχετικά με τα δίδακτρα επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.

Όλα τα νέα και οι ενημερώσεις απευθείας στο email σας