Προπτυχιακά:
Διοίκηση Επιχειρήσεων

Πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων

Μοιράσου το
ΑΘΗΝΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Οκτώβριος 2021
4 έτη
Bachelor
Πλήρους
Ελληνικά

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Απολυτήριο Λυκείου

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το πτυχίο Bachelor του τμήματος Διοίκησης επιχειρήσεων του κολλεγίου με κατεύθυνση στις Σπουδές Διοίκησης από το από το κρατικό Πανεπιστήμιο του Greenwich, M. Βρετανία, ανταποκρίνεται με μια ολιστική προσέγγιση πάνω στη διδασκαλία της σύγχρονης Διοίκησης. Το εκπαιδευτικό μοντέλο του τμήματος εστιάζει στις επιχειρηματικές διαδικασίες σε όλο το φάσμα της διοίκησης όπως η Διαχείριση Έργου, η Διοίκηση Ανθρώπινων Πόρων και η Διοίκηση Λειτουργιών.

Η σφαιρική του αντιμετώπιση είναι σχεδιασμένη ώστε να δώσει όλα τα απαραίτητα εφόδια γνώσης στους αυριανούς ηγέτες και να τους προετοιμάσει για τις προκλήσεις που θα αναλάβουν στον σύγχρονο κόσμο των επιχειρήσεων.

Πρόγραμμα Σπουδών

Πρώτο Έτος

Προσωπική και Επαγγελματική Ανάπτυξη
Εισαγωγή στις Επιχειρηματικές Διαδικασίες
Επιχειρηματικός Σχεδιασμός και Ανάπτυξη
Εισαγωγή στα Οικονομικά για Επιχειρήσεις
Διαχείριση Έργου

Δεύτερο Έτος

Προσωπική και Επαγγελματική Ανάπτυξη 2
Δημιουργικότητα και Λήψη Αποφάσεων στις Επιχειρήσεις
Διαχείριση Λειτουργιών
Σχεδιασμός και Διαχείριση Έργου
Συστήματα Διαχείρισης και Πληροφοριών

Τρίτο Έτος

Προσωπική και Επαγγελματική Ανάπτυξη 3
Στρατηγική Διοίκησης
Διεθνής Διοίκηση Επιχειρήσεων
Ανάπτυξη Μικρών Επιχειρήσεων

Διάρκεια

Το BA in Business Studies είναι ένα πρόγραμμα πλήρους φοίτησης τριών (3) ετών, το οποίο πραγματοποιείται αποκλειστικά στην αγγλική γλώσσα. Τα μαθήματα προσφέρονται εντός δύο περιόδων με δύο περιόδους εξέτασης το Μάιο και τον Αύγουστο. Όλα τα μαθήματα πραγματοποιούνται σε εβδομαδιαία βάση με απογευματινό ωράριο, ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες των εργαζόμενων φοιτητών.

UNIVERSITY OF GREENWICH, U.K.
Το Κρατικό Πανεπιστήμιο UNIVERSITY OF GREENWICH βρίσκεται στο Λονδίνο και είναι ιδιαίτερα γνωστό παγκοσμίως λόγω του υψηλού δείκτη απασχολησιμότητας των αποφοίτων του, γεγονός που καταδεικνύει την καλή φήμη του στην αγορά εργασίας. Το UNIVERSITY OF GREENWICH ταξινομήθηκε ως το καλύτερο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου στην ποιότητα της διδασκαλίας σύμφωνα με τους Sunday Times. Tο New York College έχει σύμβαση franchise agreement σύμφωνα με τη νομοθεσία του Ελληνικού Υπουργείου Παιδείας και το πτυχίο που θα λάβετε στο τέλος των σπουδών σας απονέμεται από το ίδιο το Πανεπιστήμιο.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

  • Αυτή είναι η καλύτερη επιλογή προγράμματος αν θέλετε να μάθετε βασικές πτυχές των επιχειρήσεων και να γίνετε στέλεχος.
  • Ευελιξία - υπάρχουν επιλογές πλήρους ή μερικής απασχόλησης.
  • Οι απόφοιτοι αυτού του πτυχίου μπορούν να ασχοληθούν με ευκαιρίες διαχείρισης, ηγεσίας, στρατηγικής, διαχείρισης έργων, διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού, επιχειρήσεων και επιμελητεία, διαφήμισης και μάρκετινγκ και χρηματοδότησης.
  • Προσωπικά και επαγγελματικά τμήματα ανάπτυξης με στόχο την ενίσχυση της απασχολησιμότητας αναπτύσσοντας τις διαπροσωπικές και επικοινωνιακές δεξιότητές τους.
  • Το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου του Greenwich κατέλαβε την πρώτη θέση στο Λονδίνο για πλήρη ικανοποίηση των φοιτητών (Full University Guide 2019).

Καριέρα
Οι απόφοιτοι ειδικοτήτων σχετικών με τη Διοίκηση Επιχειρήσεων σταδιοδρομούν είτε ως στελέχη σε επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών, παραγωγής προϊόντων, τράπεζες, μη κυβερνητικές οργανώσεις και σε υπηρεσίες ευρωπαϊκών οργανισμών, είτε ως αυτοαπασχολούμενοι στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

ΔΙΔΑΚΤΡΑ
Για πληροφορίες σχετικά με τα δίδακτρα επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.

Όλα τα νέα και οι ενημερώσεις απευθείας στο email σας