Προπτυχιακά:
Πληροφορική

BSc (Hons) Computing από το University of Sunderland

Μοιράσου το
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Οκτώβριος 2021
3 έτη
Bachelor
Πλήρους
Αγγλικά

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

• Απολυτήριο Λυκείου
• Αστυνομική Ταυτότητα
• Πτυχίο Αγγλικής Γλώσσας (εφόσον υπάρχει)
• Αίτηση Εγγραφής του Κολλεγίου (συμπληρώνεται στο Κολλέγιο κατά τη διάρκεια της εγγραφής)

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το Πτυχίο Πληροφορικής που πραγματοποιείται σε συνεργασία με το University of Sunderland καλύπτει ένα ευρύ φάσμα γνώσεων και προσφέρει ιδέες για την ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων, χρησιμοποιώντας πρακτικά παραδείγματα που ενισχύουν το θεωρητικό υπόβαθρο των φοιτητών. Η βιομηχανία των υπολογιστών αυξάνεται συνεχώς και είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής ζωής των ανθρώπων και των επιχειρήσεων. Ολοκληρώνοντας το πτυχίο, οι φοιτητές θα έχουν διερευνήσει τις ευρείες και μακροπρόθεσμες επιδράσεις που η τεχνολογία των υπολογιστών επιφέρει στον κόσμο και θα είναι σε θέση να συμβάλλουν στις μελλοντικές εξελίξεις στο χώρο.

ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
Το Τμήμα Πληροφορικής από το Κολλέγιο DEI στοχεύει στην εξοικείωση και την εκπαίδευση των φοιτητών με τις βασικές θεωρητικές και πρακτικές αρχές των υπολογιστών, μέσα από ένα πρόγραμμα σπουδών που ανανεώνεται συχνά, παρακολουθώντας από κοντά τις τεχνολογικές εξελίξεις. Το πτυχίο Πληροφορικής, είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να βοηθήσει τους φοιτητές να κατανοήσουν το ρόλο των συστημάτων ηλεκτρονικών υπολογιστών και των πληροφοριακών συστημάτων στις σύγχρονες επιχειρήσεις. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στη μηχανική λογισμικού, στη τεχνητή νοημοσύνη, τα ψηφιακά μέσα και την τεχνολογία πολυμέσων, τις βάσεις δεδομένων, την ασφάλεια και κρυπτογραφία, την ανάπτυξη ιστοτόπων και το διαδικτυακό προγραμματισμό. Οι σπουδές στο Τμήμα Πληροφορικής του Κολλεγίου DEI αποτελούν μια ευχάριστη εμπειρία με ισχυρές ανταποδοτικές υπεραξίες στην επαγγελματική σταδιοδρομία.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ
Το Πανεπιστήμιο του Sunderland είναι ένα από τα κορυφαία Πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου αναφορικά με την απασχολησιμότητα των σπουδαστών του. Με την επιτυχή ολοκλήρωση των σπουδών στην Πληροφορική, οι απόφοιτοι έχουν αποκτήσει τόσο τις θεμελιώδεις και ειδικές γνώσεις που απαιτούνται για την έναρξη της σταδιοδρομίας τους στο χώρο της Πληροφορικής, όσο και τις μεταβιβάσιμες δεξιότητες και ικανότητες που απαιτούνται σε σύγχρονους τομείς της αγοράς. Το πτυχίο πληροί τις προϋποθέσεις θέσεων εργασίας σχετικών με τη παροχή συμβουλών διαχείρισης και τεχνογνωσίας σε οργανισμούς που χρησιμοποιούν τεχνολογίες πληροφορικής και επικοινωνιών.

ΔΙΔΑΚΤΡΑ
Για πληροφορίες σχετικά με τα δίδακτρα επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.

Όλα τα νέα και οι ενημερώσεις απευθείας στο email σας