Προπτυχιακά:
Διοίκηση Επιχειρήσεων

BA (Hons) Business & Management από το University of Sunderland

Μοιράσου το
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Οκτώβριος 2021
3 έτη
Bachelor
Πλήρους
Αγγλικά

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

• Απολυτήριο Λυκείου
• Αστυνομική Ταυτότητα
• Πτυχίο Αγγλικής Γλώσσας (εφόσον υπάρχει)
• Αίτηση Εγγραφής του Κολλεγίου (συμπληρώνεται στο Κολλέγιο κατά τη διάρκεια της εγγραφής)

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων παρέχει ένα ευρύ φάσμα γνώσεων και προσφέρει ιδέες για την ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων, χρησιμοποιώντας πρακτικά παραδείγματα που ενισχύουν το θεωρητικό υπόβαθρο των σπουδαστών. Ο κόσμος των επιχειρήσεων μεταβάλλεται συνεχώς, αναζητώντας καινοτόμες ιδέες και λύσεις στο παγκόσμιο γίγνεσθαι. Ολοκληρώνοντας το πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, οι σπουδαστές θα έχουν διερευνήσει τις ευρείες και μακροπρόθεσμες επιδράσεις που η επιχειρηματικότητα και στρατηγική έχουν για τον κόσμο και θα είναι σε θέση να συμβάλλουν στις μελλοντικές εξελίξεις στο χώρο.

ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
Το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων στη Θεσσαλονίκη από το Κολλέγιο DEI, έχει ως αποστολή του την εκπαίδευση των σπουδαστών σε ένα ευρύ φάσμα ειδικοτήτων που άπτονται της Διοίκησης και Στρατηγικής των Επιχειρήσεων, του Μάνατζμεντ, της Ανάπτυξης και των Διεθνών Σχέσεων. Το Προπτυχιακό Πρόγραμμα Διοίκησης Επιχειρήσεων, που προσφέρεται σε συνεργασία με το University of Sunderland, είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να βοηθήσει τους φοιτητές να αποκτήσουν, μέσα από τη μελέτη της βασικής γνώσης, ισχυρό θεωρητικό υπόβαθρο, κριτική ικανότητα και δεξιότητες για έρευνα, αλλά και μέσα από τις ποικίλες εφαρμογές να εξοικειωθούν και να δικτυωθούν με την αγορά εργασίας.
 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ
Το Πανεπιστήμιο του Sunderland είναι ένα από τα κορυφαία Πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου αναφορικά με την απασχολησιμότητα των σπουδαστών του. Με την ολοκλήρωση των σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, οι σπουδαστές αποκτούν τόσο τις θεμελιώδεις και ειδικές γνώσεις που απαιτούνται για την έναρξη της σταδιοδρομίας τους στο χώρο της Διοίκησης Επιχειρήσεων, όσο και τις μεταβιβάσιμες δεξιότητες και ικανότητες που απαιτούνται σε σύγχρονους τομείς της αγοράς υπηρεσιών που περιλαμβάνουν θέσεις εργασίας σχετικές με την παροχή συμβουλών διαχείρισης και τεχνογνωσίας σε οργανισμούς, επιχειρήσεις και τράπεζες.

ΔΙΔΑΚΤΡΑ
Για πληροφορίες σχετικά με τα δίδακτρα επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.

Όλα τα νέα και οι ενημερώσεις απευθείας στο email σας