Προπτυχιακά:
Διοίκηση Επιχειρήσεων

BA (Hons) Business Management (Human Resource Management)

Μοιράσου το
Φορέας Εκπαίδευσης:
Mediterranean College
ΑΘΗΝΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Οκτώβριος 2021, Φεβρουάριος 2022
3 έτη
Bachelor
Πλήρους
Ελληνικά, Αγγλικά

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Το πρόγραμμα είναι κατάλληλο για σένα, αν είσαι απόφοιτος Λυκείου ανεξαρτήτου κατεύθυνσης με ικανοποιητική γνώση Αγγλικών και στοχεύεις να σταδιοδρομήσεις στον χώρο των Επιχειρήσεων και ειδικότερα στο πεδίο της Διοίκησης Ανθρώπινων Πόρων.

Το απαιτούμενο επίπεδο Αγγλικών για το δίγλωσσο πρόγραμμα είναι αντίστοιχο με IELTS 4.5 (Β1) και για το αγγλόφωνο πρόγραμμα με IELTS 6.0 (Β2). Εάν δε διαθέτεις πιστοποιητικό γλωσσομάθειας, θα συμμετέχεις στο διαγνωστικό τεστ Αγγλικής γλώσσας του Κολλεγίου.

Επιπλέον, θα σου ζητηθεί να καταθέσεις συστατική επιστολή από καθηγητή και θα κληθείς σε ακαδημαϊκή συνέντευξη με τον υπεύθυνο σπουδών.

Εάν είσαι κάτοχος διπλώματος ΙΕΚ, φοιτητής Πανεπιστημίου ή Κολλεγίου σε συναφή ειδικότητα, μπορείς να εισαχθείς σε προχωρημένο στάδιο του προγράμματος, μέσω διαδικασίας αναγνώρισης μαθημάτων.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το Business School του Mediterranean College είναι από τα πρώτα που ιδρύθηκαν στην Ελλάδα (1977) και το 1ο που προσέφερε MBA (Master Διοίκησης Επιχειρήσεων) το 1989. Το BA (Hons) Business Management έχει σχεδιαστεί από το University of Derby, TOP10 Βρετανικό Πανεπιστήμιο σε σπουδές Management, σύμφωνα με την πανεπιστημιακή κατάταξη Guardian University Guide, 2020.

Είναι το μοναδικό, δίγλωσσο πρόγραμμα στην Ελλάδα πιστοποιημένο από το UK CMI (Chartered Management Institute), που εξασφαλίζει ότι αυτά που θα διδαχτείς, ανταποκρίνονται σε όσα ζητούν οι εργοδότες σήμερα! Επιπλέον, γίνεσαι συνδεδεμένο μέλος στο CMI, έχεις πρόσβαση στην ψηφιακή βιβλιοθήκη του Συλλόγου και αποκτάς ένα επιπλέον δίπλωμα, το CMI Level 5 Diploma in Management & Leadership.

Τι θα μάθεις
Παρακολουθώντας το πρόγραμμα ΒΑ (Hons) Business (Human Resources Management) μπορείς να κατανοήσεις όλες τις βασικές λειτουργίες μιας επιχείρησης, με έμφαση στη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού. Στη διάρκεια των σπουδών σου, εξειδικεύεσαι στον σχεδιασμό και την εφαρμογή στρατηγικών και πολιτικών HR, κατανοώντας παράλληλα τη συμβολή τους στην αποτελεσματική διαχείριση ταλέντου, την παρακίνηση των εργαζομένων και την οργανωσιακή απόδοση.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ως πτυχιούχος μπορείς να σταδιοδρομήσεις σε οποιαδήποτε μεσαία ή μεγάλη επιχείρηση, σε τμήματα:

  • Στρατηγικού σχεδιασμού HR
  • Επιλογής, εκπαίδευσης και ανάπτυξης προσωπικού
  • Μισθοδοσίας & ανταμοιβών
  • Διαχείρισης εργασιακών σχέσεων
ΔΙΔΑΚΤΡΑ
Για πληροφορίες σχετικά με τα δίδακτρα επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.

Όλα τα νέα και οι ενημερώσεις απευθείας στο email σας