Προπτυχιακά:
Τουρισμός

BA in Hospitality, Tourism & Event Management

Μοιράσου το
ΑΘΗΝΑ
Οκτώβριος 2021, Φεβρουάριος 2022
3 έτη
Bachelor
Πλήρους
Ελληνικά, Αγγλικά

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Απολυτήριο Λυκείου ή Αντίστοιχος Τίτλος

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το πρόγραμμα BA Hospitality, Tourism & Event Management είναι ένα προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών, τριετούς διάρκειας που σου παρέχει την απαραίτητη γνώση, τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο, σε όλους τους τομείς της Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων.

Θα εμβαθύνεις στη διαχείριση τουριστικών και ξενοδοχειακών υπηρεσιών, στα οικονομικά, καθώς και στην πολυπολιτισμική διοίκηση. Θα μελετήσεις σύγχρονα θέματα τουριστικών επιχειρήσεων, στρατηγική διοίκηση, διοίκηση διεθνούς τουρισμού και προορισμού και θα αποκτήσεις εξειδικευμένες γνώσεις στον ευρύτερο χώρο του τουρισμού, που αναπτύσσεται ραγδαία στην Ελλάδα αυξάνοντας τη ζήτηση για ικανά και άρτια καταρτισμένα στελέχη.

Στόχος του προγράμματος είναι να σου προσφέρει τη θεωρητική και πρακτική εξειδίκευση που ζητά η σύγχρονη ανταγωνιστική αγορά εργασίας, για μια επιτυχημένη διοικητική καριέρα στην Ελλάδα ή το εξωτερικό. Μέσα από το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα αποκτήσεις ολοκληρωμένη εικόνα της Τουριστικής Βιομηχανίας αναπτύσσοντας την κριτική σου ικανότητα και δεξιότητες που απαιτούνται για πρόσληψη από κάθε αξιόλογο ξενοδοχειακό και τουριστικό οργανισμό.

Το πρόγραμμα BA Business Tourism & Hospitality απευθύνεται σε απόφοιτους Λυκείου που επιθυμούν να σταδιοδρομήσουν στον κόσμο των επιχειρήσεων αλλά και σε εργαζόμενους ή φοιτητές, εντός ή εκτός Αθηνών, που είτε θέλουν ταυτόχρονα με τις σπουδές τους να εργάζονται, είτε επιθυμούν να σπουδάσουν χωρίς να απομακρυνθούν από τον τόπο διαμονής τους.

Το πρόγραμμα σπουδών προσφέρεται με φυσική παρουσία στο IST αλλά δίνει και δυνατότητα για έναν πιο ευέλικτο τρόπο παρακολούθησης, συνδυάζοντας και την εξ αποστάσεως διδασκαλία για όσους επιθυμούν, χωρίς αυτό να επηρεάζει το επίπεδο σπουδών, αφού η δομή του προγράμματος προβλέπει και επιτρέπει διαφορετικές μορφές παρακολούθησης, διασφαλίζοντας την αρτιότητα του εκπαιδευτικού αποτελέσματος.

Πρόγραμμα Σπουδών
1st year
Semester 1
Business Environment
Business Communication Skills
Economics

Semester 2
Data Analytics & Understanding Big Data
Marketing Essentials
Creating Events

2st year
Semester 1
Event Management & Execution
Engaging & Leading People
HRM for Business

Semester 2
Visitor Attraction Management
Customer Service Excellence
Competitive Intelligence Research

3rd year
Semester 1

Strategic Thinking
Food & Drink
Dissertation

Semester 2
Strategic Marketing
Conteporary Issues in Hospitality Management
Dissertation

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Επαγγελματικές προοπτικές

Μπορείς να δημιουργήσεις και να αναπτύξεις τη δική σου επιχείρηση ή να εργαστείς ως διοικητικό στέλεχος σε οργανισμούς τουρισμού, σε τμήματα Υποδοχής, Κρατήσεων, Marketing, Διοίκησης Προσωπικού Ξενοδοχείων, σε Εταιρείες Εκδηλώσεων καθώς και σε Τουριστικά και Ναυτιλιακά γραφεία, Αεροπορικές εταιρείες κλπ.

ΔΙΔΑΚΤΡΑ
Για πληροφορίες σχετικά με τα δίδακτρα επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.

Όλα τα νέα και οι ενημερώσεις απευθείας στο email σας