Προπτυχιακά:
Πληροφορική

BSc (Hons) in Computer Science (Internet Computing)

Μοιράσου το
Φορέας Εκπαίδευσης:
CITY College, University of York Europe Campus
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Οκτώβριος 2021
3-4 έτη
Bachelor
Πλήρους
Ελληνικά, Αγγλικά

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

3ετές πρόγραμμα
· Στα 3ετή Αγγλόφωνα πτυχιακά προγράμματα του CITY College γίνονται δεκτοί οι κάτοχοι Απολυτηρίου Λυκείου, International Baccalaureate (IB) ή ισότιμου τίτλου της αλλοδαπής.
· Αποδεικτικά γλωσσομάθειας: Proficiency ή Cambridge Advanced Certificate ή IELTS (6.0) ή TOEFL (79 και άνω, internet based) κ.ά.

4ετές πρόγραμμα
· Στα 4ετή πτυχιακά προγράμματα του CITY College γίνονται δεκτοί οι κάτοχοι Απολυτηρίου Λυκείου ή ισότιμου τίτλου της αλλοδαπής.
· Προϋπόθεση για την εισαγωγή στο 4ετές πτυχιακό πρόγραμμα είναι η μερική γνώση της αγγλικής γλώσσας. Δεν απαιτείται τίτλος γλωσσομάθειας της Αγγλικής.

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το Διαδίκτυο διαπερνά κάθε πτυχή της σημερινής οικονομικής και κοινωνικής ζωής. Παρέχει μια μοναδική πρόσβαση σε ένα τεράστιο πλούτο γνώσεων και πληροφοριών, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μια πληθώρα περιπτώσεων και οι εφαρμογές του είναι σχεδόν απεριόριστες. Η εξέλιξη του Διαδικτύου έχει μεταβάλλει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν οι επιχειρήσεις σε τομείς όπως ο τραπεζικός, ο ψυχαγωγικός, η υγειονομική περίθαλψη αλλά και οποιουδήποτε άλλου κλάδου. Αυτή η πραγματικότητα έχει δημιουργήσει μεγάλη ζήτηση για ειδικούς επιστήμονες πληροφορικής με γνώσεις και δεξιότητες στις Τεχνολογίες Διαδικτύου.

Οι φοιτητές του προγράμματος διερευνούν τα θεωρητικά θεμέλια του τομέα Πληροφορικής, κατανοούν σε βάθος τις αρχές που διέπουν τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη των πληροφοριακών συστημάτων, εφαρμόζουν τις γνώσεις τους σε πραγματικά έργα, με κύρια έμφαση στις διαδικτυακές εφαρμογές και στις διαδικτυακές, mobile και web τεχνολογίες και αποκτούν τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για να αντιμετωπίσουν στο μέλλον τον εκπληκτικό ρυθμό αλλαγών που χαρακτηρίζουν την επιστήμη της πληροφορικής.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 Στους αποφοίτους απονέμεται ο τίτλος σπουδών Bachelor of Science (Honours) in Computer Science (Internet Computing).

Το πτυχίο απονέμεται απευθείας από το Πανεπιστήμιο του York.

Το πτυχίο είναι αναγνωρισμένo από τον επίσημο βρετανικό φορέα αναγνώρισης πτυχίων (UK ENIC) και στην Ελλάδα αναγνωρίζεται από το ΑΤΤΕΝ –Υπουργείο Παιδείας.

ΔΙΔΑΚΤΡΑ
Για πληροφορίες σχετικά με τα δίδακτρα επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.

Όλα τα νέα και οι ενημερώσεις απευθείας στο email σας