Προπτυχιακά:
Διοίκηση Επιχειρήσεων

BA (Hons) Business Management (Διοίκηση Επιχειρήσεων)

Μοιράσου το
Φορέας Εκπαίδευσης:
ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ
ΑΘΗΝΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Οκτώβριος 2020
3 έτη
Bachelor
Πλήρους
Ελληνικά, Αγγλικά

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το πρόγραμμα αποτελεί μια πρόκληση για ολοκληρωμένες σπουδές στο Μάνατζμεντ. Ξεχωρίζει διότι επιτρέπει στους φοιτητές να ασχοληθούν τόσο με τους στραηγικούς τομείς διοίκησης όσο και με το σύνολο των λειτουργιών μιας επιχείρησης. Αξιοποιώντας τις τάσεις και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της ελληνικής αγοράς, ενσωματώνει όλες τις σύγχρονες πτυχές της θεωρίας και της πρακτικής στη διοίκηση επιχειρήσεων. Βασικό χαρακτηριστικό του προγράμματος είναι η παροχή στους φοιτητές ρεαλιστικών εμπειριών έτσι ώστε να αποκτήσουν τις απαραίτητες διοικητικές δεξιότητες, που θα τους βοηθήσουν να εκτιμήσουν την πολυπλοκότητα και τις ιδιαιτερότητες των σύγχρονων επιχειρήσεων. Για αυτό το λόγο, βασίζεται περισσότερο στην διαδραστική και συμμετοχική διδασκαλία και συνδυάζει ποικιλία μεθόδων μάθησης και διδασκαλίας. Ο υψηλός βαθμός εξειδίκευσης των διδασκόντων, σε συνδυασμό με την ακαδημαϊκή και επαγγελματική τους πείρα, κάνουν τη φοίτηση μια ξεχωριστή εμπειρία. Βασικός στόχος του προγράμματος είναι να προσφέρει στους φοιτητές τις γνώσεις και δεξιότητες που χρειάζονται για να επιτύχουν ως στελέχη στο επιχειρηματικό περιβάλλον και να σταδιοδρομήσουν σε ανώτερες και ανώτατες διοικητικές θέσεις διαφόρων κλάδων.

Γιατί να επιλέξω αυτό το πρόγραμμα;
- Αναγνωρισμένο πρόγραμμα σπουδών Βρετανικού Πανεπιστημίου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, που παρέχεται στην Ελλάδα και προσφέρει τη δυνατότητα (μέσω ΣΑΕΠ) επαγγελματικής ισοδυναμίας με ελληνικά ΑΕΙ).
- Πλήρως ελληνόφωνο πρόγραμμα, που επιτρέπει τη μέγιστη κατανόηση της επιστήμης.
- Εξειδικευμένο πρόγραμμα σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, που εφαρμόζει τη θεωρία στην πράξη και παρέχει στους φοιτητές όλες εκείνες τις δεξιότητες που απαιτείται να διαθέτει κάθε σύγχρονος manager.
- Σύγχρονα μαθήματα που καλύπτουν όλους τους τομείς της διοίκησης επιχειρήσεων, μεταξύ των οποίων και καινοτόμες λειτουργίες όπως: logistics, διοίκηση αλλαγών και συμβουλευτική επιχειρήσεων.
- Παράλληλη παρακολούθηση σεμιναρίων και εκδηλώσεων από διακεκριμένα στελέχη επιχειρήσεων με στόχο τη δικτύωση των φοιτητών με το Ελληνικό και διεθνές επιχειρηματικό περιβάλλον.
- Διεθνής αναγνώριση του τίτλου σπουδών και επαγγελματικές προοπτικές εντός και εκτός Ελλάδας, μέσω του γραφείου σταδιοδρομίας και του δικτύου συνεργαζόμενων επιχειρήσεων με το Κολλέγιο.
- Εκπαίδευση σε πραγματικές συνθήκες στο Εργαστήριο Προσομοίωσης Εικονικής Επιχείρησης (SIM Venture).

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Επαγγελματικές Προοπτικές
Οι απόφοιτοι του προγράμματος έχουν τη δυνατότητα να σταδιοδρομήσουν ως στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών, ως στελέχη Διοίκησης μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων ή ως στελέχη πωλήσεων, αλλά και να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε μεταπτυχιακό επίπεδο.

ΔΙΔΑΚΤΡΑ
Για πληροφορίες σχετικά με τα δίδακτρα επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.

Όλα τα νέα και οι ενημερώσεις απευθείας στο email σας