Προπτυχιακά:
Διοίκηση Επιχειρήσεων

BA (Hons) Business Management (Διοίκηση Επιχειρήσεων)

Μοιράσου το
Φορέας Εκπαίδευσης:
ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ
ΑΘΗΝΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Οκτώβριος 2021
3 έτη
Bachelor
Πλήρους
Ελληνικά, Αγγλικά

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το πρόγραμμα αποτελεί μια πρόκληση για ολοκληρωμένες σπουδές στο Μάνατζμεντ. Ξεχωρίζει διότι επιτρέπει στους φοιτητές να ασχοληθούν τόσο με τους στραηγικούς τομείς διοίκησης όσο και με το σύνολο των λειτουργιών μιας επιχείρησης. Αξιοποιώντας τις τάσεις και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της ελληνικής αγοράς, ενσωματώνει όλες τις σύγχρονες πτυχές της θεωρίας και της πρακτικής στη διοίκηση επιχειρήσεων. Βασικό χαρακτηριστικό του προγράμματος είναι η παροχή στους φοιτητές ρεαλιστικών εμπειριών έτσι ώστε να αποκτήσουν τις απαραίτητες διοικητικές δεξιότητες, που θα τους βοηθήσουν να εκτιμήσουν την πολυπλοκότητα και τις ιδιαιτερότητες των σύγχρονων επιχειρήσεων. Για αυτό το λόγο, βασίζεται περισσότερο στην διαδραστική και συμμετοχική διδασκαλία και συνδυάζει ποικιλία μεθόδων μάθησης και διδασκαλίας. Ο υψηλός βαθμός εξειδίκευσης των διδασκόντων, σε συνδυασμό με την ακαδημαϊκή και επαγγελματική τους πείρα, κάνουν τη φοίτηση μια ξεχωριστή εμπειρία. Βασικός στόχος του προγράμματος είναι να προσφέρει στους φοιτητές τις γνώσεις και δεξιότητες που χρειάζονται για να επιτύχουν ως στελέχη στο επιχειρηματικό περιβάλλον και να σταδιοδρομήσουν σε ανώτερες και ανώτατες διοικητικές θέσεις διαφόρων κλάδων.

Γιατί να επιλέξω αυτό το πρόγραμμα;

✓ Αναγνωρισμένο πρόγραμμα σπουδών Βρετανικού Πανεπιστημίου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, που παρέχεται στην Ελλάδα και εμπίπτει στις κείμενες διατάξεις περί της διαδικασίας αναγνώρισης επαγγελματικών προσόντων όπως αυτές ορίζονται από την ισχύουσα νομοθεσία και το Υπουργείο Παιδείας.
✓ Πλήρως ελληνόφωνο πρόγραμμα, που επιτρέπει τη μέγιστη εμβάθυνση στην Eπιστήμη της Διοίκησης Επιχειρήσεων σε όλο το φάσμα της (Μάρκετινγκ, Διοίκηση, Ηγεσία, Χρηματοοικονομικά, Λογιστική, Προσωπική και Επαγγελματική Ανάπτυξη).
✓ Δυνατότητα εκμάθησης αγγλικής ορολογίας ως μέρος του Προγράμματος.
✓ Δυνατότητα απόκτησης επαγγελματικής εμπειρίας μέσω του προγράμματος πρακτικής άσκησης στο 2ο έτος σπουδών σε μεγάλες ελληνικές επιχειρήσεις.
✓ Εξειδικευμένο πρόγραμμα σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, που εφαρμόζει τη θεωρία στην πράξη και παρέχει στους φοιτητές όλες εκείνες τις τεχνικές και δεξιότητες που απαιτείται να διαθέτει κάθε σύγχρονος manager.
✓ Σύγχρονα μαθήματα που καλύπτουν όλους τους τομείς της Διοίκησης Επιχειρήσεων, όπως Μάρκετινγκ, Διοίκηση, Ηγεσία, Χρηματοοικονομικά, Λογιστική, Προσωπική και Επαγγελματική Ανάπτυξη αλλά και σύγχρονων λειτουργιών όπως,: Εφοδιαστική Αλυσίδα (Logistics), Διοίκηση Αλλαγών και Συμβουλευτική Επιχειρήσεων.
✓ Παράλληλη παρακολούθηση πιστοποιημένων σεμιναρίων και εκδηλώσεων από διακεκριμένα στελέχη επιχειρήσεων με στόχο τη δικτύωση των φοιτητών με το ελληνικό και διεθνές επιχειρηματικό περιβάλλον.
✓ Διεθνής αναγνώριση του τίτλου σπουδών και επαγγελματικές προοπτικές εντός και εκτός Ελλάδας, μέσω του γραφείου σταδιοδρομίας και του δικτύου συνεργαζόμενων επιχειρήσεων του Μητροπολιτικού Κολλεγίου.
✓ Εκπαίδευση σε πραγματικές συνθήκες στο Εργαστήριο Προσομοίωσης Εικονικής Επιχείρησης (SIM Venture).
✓ Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο είναι το μόνο Κολλέγιο στην Ελλάδα, μέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου Επιχειρηματικής Ηθικής (European Business Ethics Network, EBEN).

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Επαγγελματικές Προοπτικές
Οι απόφοιτοι του προγράμματος έχουν τη δυνατότητα να σταδιοδρομήσουν ως στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών, ως στελέχη Διοίκησης μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων ή ως στελέχη πωλήσεων, αλλά και να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε μεταπτυχιακό επίπεδο.

ΔΙΔΑΚΤΡΑ
Για πληροφορίες σχετικά με τα δίδακτρα επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.

Όλα τα νέα και οι ενημερώσεις απευθείας στο email σας