Προπτυχιακά:
Ψυχολογία

BS. in Psychology

Μοιράσου το
ΑΘΗΝΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ιανουάριος 2020, Οκτώβριος 2020
4 έτη
Bachelor
Πλήρους , Μερικής
Αγγλικά

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

- Απολυτήριο Λυκείου
- TOEFL score (computer based) 213
- 2 συστατικές επιστολές

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Στόχοι

Γνωσιακά Αποτελέσματα:
Με την επιτυχή ολοκλήρωση αυτού του προγράμματος, οι φοιτητές είναι σε θέση να:

  • Περιγράφουν την φύση της ψυχολογίας ως αρχή.
  • Περιγράφουν τα βασικά χαρακτηριστικά μιας συγκεκριμένης μεθόδου όπως αυτή ορίζεται στην ψυχολογία.
  • Ακολουθούν τον Κώδικα Ηθικής ΑΡΑ στην μεταχείριση των ανθρώπινων ή μη συμμετεχόντων στον σχεδιασμό, την συλλογή στοιχείων, στην ερμηνεία, και την αναφορά μιας ψυχολογικής έρευνας.
  • Ερευνούν και αξιολογούν συγκεκριμένα στοιχεία για ψυχολογικές απαιτήσεις.
  • Κατανοούν τις αξίες στην ψυχολογία.
  • Μαθαίνουν πώς να εφαρμόζουν τις ψυχολογικές γνώσεις, ικανότητες και αξίες στις επαγγελματικές τους επιδιώξεις σε διάφορους τομείς.

Ικανότητες:
Σαν αποτέλεσμα της ολοκλήρωσης αυτού του προγράμματος, οι φοιτητές θα έχουν αποκτήσει τις ακόλουθες ικανότητες και αξίες:

  • Αποτελεσματικές, γραπτές και προφορικές, επικοινωνιακές ικανότητες.
  • Αποτελεσματικές ικανότητες διαπροσωπικής επικοινωνίας και προσωπικής ανάπτυξης.
  • Ποσοτική και Ποιοτική παιδεία.
  • Κοινωνικο-πολιτιστική και διεθνή επίγνωση.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Καριέρα
Το πρόγραμμα της ψυχολογίας είναι τόσο αυστηρό όσο και ευέλικτο, προσφέροντας ένα σταθερό υπόβαθρο για μια ποικιλία μετέπειτα επαγγελματικής αποκατάστασης αλλά και εκπαιδευτικών επιλογών. Για εκείνους τους φοιτητές που σχεδιάζουν να εισέλθουν απευθείας στην ενεργό αγορά εργασίας, το πτυχίο αυτό παρέχει ένα βασικό στοιχείο για μια σειρά ειδικοτήτων στον τομέα της Ψυχολογίας.
Οι φοιτητές που ολοκληρώνουν το προπτυχιακό πρόγραμμα του NYC/Empire State College έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε πολλές επαγγελματικές επιλογές όπως (για να αναφέρουμε μερικές) ειδικός κοινωνικών υπηρεσιών, προσωπικός αναλυτής , ψυχολόγος-ψυχοθεραπευτής, ειδικός σύμβουλος ψυχομετρικής ανάπτυξης.
Όλοι οι φοιτητές της ειδικότητας της ψυχολογίας, μετά την ολοκλήρωση των σπουδών τους, παραλαμβάνουν το Βασικό Απολυτήριο Εγγραφής στο Βρετανικό Σύλλογο Ψυχολόγων, που τους δίνει την δυνατότητα να αιτηθούν για μεταπτυχιακά προγράμματα Ψυχολογίας τα οποία απευθύνονται μόνο σε Καταχωρημένους-Εγγεγραμμένους ψυχολόγους.
Τα μεταπτυχιακά προγράμματα του NYC προετοιμάζουν τους φοιτητές να συνεχίζουν περεταίρω τις σπουδές τους σε οποιαδήποτε από τις παραπάνω ειδικότητες αλλά και σε άλλους τομείς.

Επιλογές Μετέπειτα Σπουδών
Στο New York College: Οι Απόφοιτοι του Προπτυχιακού μας Προγράμματος γίνονται δεκτοί στα περισσότερα Μεταπτυχιακά Προγράμματα που προσφέρονται στο New York College. Οι περισσότεροι φοιτητές, που επιθυμούν να συνδυάσουν την εργασία με τις μετέπειτα σπουδές τους, επιλέγουν το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα σε Συμβουλευτική Ψυχολογία. Για όσους φοιτητές επιλέξουν να συνδυάσουν την εργασία με την σπουδή της επιστήμης, μια ακόμα επιλογή, είναι ένα MBA πρόγραμμα.
Σε Ιδρύματα του Εξωτερικού: Τα κριτήρια εισαγωγής για μεταπτυχιακές σπουδές διαφέρουν στο κάθε πανεπιστήμιο. Παρόλα αυτά το πτυχίο του SUNY/Empire State College γίνεται δεκτό στα περισσότερα πανεπιστήμια των ΗΠΑ και ΣΧΕΔΟΝ σε όλα στη Μεγάλη Βρετανία. ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ πανεπιστήμια, πέραν του πτυχίου, συνήθως απαιτούν GPA 3,0 ή μεγαλύτερο. Εάν ενδιαφέρεστε να σπουδάσετε στο εξωτερικό, σας συνηστούμε να επικοινωνήσετε, όσο πιοι νωρίς γίνεται, με τον Σύμβουλο σας κατα την διάρκεια των σπουδών σας, και ταυτόχρονα να συνεργαστείτε με το Τμήμα Φοιτητικών Υποθέσεων του για να σας βοηθήσει να έρθετε σε επαφή με απόφοιτους μας που έχουν συνεχίσει τις σπουδές τους στο εξωτερικό και που θα χαρούν να μοιραστούν την εμπειρία τους μαζί σας.

ΔΙΔΑΚΤΡΑ
Για πληροφορίες σχετικά με τα δίδακτρα επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.

Όλα τα νέα και οι ενημερώσεις απευθείας στο email σας