Προπτυχιακά:
Διοίκηση Επιχειρήσεων, Τουρισμός

BA (Hons) Business (Tourism)

Μοιράσου το
ΑΘΗΝΑ
Φεβρουάριος 2020, Οκτώβριος 2020
3 έτη
Bachelor
Πλήρους
Ελληνικά, Αγγλικά

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

  • Απολυτήριο Λυκείου ή αντίστοιχος τίτλος
  • Επίπεδο Αγγλικών IELTS 6.0 ή αντίστοιχο

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Σε Ποιους Απευθύνεται
Το BA (Hons) Business (Tourism) του Arden University αποτελεί ένα πρόγραμμα σπουδών με φυσική παρουσία στο IST και απευθύνεται σε απόφοιτους Λυκείου που επιθυμούν να σταδιοδρομήσουν στον κόσμο των επιχειρήσεων αλλά και συνδυάζει και την εξ αποστάσεως διδασκαλία για όσους επιθυμούν ένα πιο ευέλικτο τρόπο παρακολούθησης.

Η δομή του προγράμματος επιτρέπει να ενταχθούν και να το ολοκληρώσουν εργαζόμενοι, φοιτητές εκτός Αθηνών, που επιθυμούν να σπουδάσουν στον τόπο διαμονής τους καθώς και φοιτητές που θέλουν ταυτόχρονα με τις σπουδές τους να εργάζονται.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Επαγγελματικές Προοπτικές
Το BA (Hons) Business (Tourism) έχει στόχο να σας εφοδιάσει με όλες εκείνες τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες, προκειμένου να οδηγηθείτε σε μια επιτυχημένη καριέρα στον κλάδο των τουριστικών επιχειρήσεων και των επιχειρήσεων φιλοξενίας, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Ο τουρισμός αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες της ελληνικής οικονομίας και στόχος του συγκεκριμένου προγράμματος είναι να αναπτυχθεί μια νέα γενιά στελεχών που θα μπορεί να ανταποκριθεί στις σύγχρονες προκλήσεις. Ως φοιτητές θα αναπτύξετε την αναλυτική σας ικανότητα, ενώ θα αποκτήσετε τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες ακόμη και για τα πιο απαιτητικά σύγχρονα περιβάλλοντα εργασίας.

Το BA (Hons) Business (Tourism) σας παρέχει τη δυνατότητα να συνεχίσετε τις σπουδές σας σε μεταπτυχιακό επίπεδο.

ΔΙΔΑΚΤΡΑ
Για πληροφορίες σχετικά με τα δίδακτρα επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.

Όλα τα νέα και οι ενημερώσεις απευθείας στο email σας