Προπτυχιακά:
Νομική

Bachelor of Laws (LLB) – Νομική από το University of London

Μοιράσου το
Εξ Αποστάσεως, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Οκτώβριος 2020
3 έτη
Bachelor
Πλήρους , Μερικής
Αγγλικά

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

- Απολυτήριο Λυκείου
- Πιστοποιητικό Γνώσης Αγγλικής Γλώσσας

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το LLB του University of London International Programmes τελεί υπό την ακαδημαϊκή επίβλεψη των Νομικών Σχολών έξη Κολεγίων του University of London: Birkbeck, King’s College London, London School of Economics and Political Science (LSE), Queen Mary, School of Oriental and African Studies (SOAS), και University College London (UCL). Το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου είναι ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια στον κόσμο, τα πτυχία του οποίου αναγνωρίζονται διεθνώς από Πανεπιστήμια και εργοδότες ως πτυχία εξαιρετικά υψηλής ακαδημαϊκής ποιότητας.
Με την απόκτηση του πτυχίου LLB του University of London International Programmes θα έχετε αποκτήσει όχι μόνον έγκυρη νομική κατάρτιση, αλλά θα αποτελείτε μέλη μιας διακεκριμένης ομάδας αποφοίτων του Πανεπιστημίου του Λονδίνου, που δραστηριοποιούνται στους τομείς της νομικής, οικονομικής και διοικητικής επιστήμης. Στην περίπτωση που είστε ήδη κάτοχος πτυχίου που αναγνωρίζεται από το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου, μπορείτε να ολοκληρώσετε το πρόγραμμα σε δύο έτη ως «graduate-entry student».
Το Τμήμα Νομικής του DEI παρέχει τη δυνατότητα εξ αποστάσεως μαθημάτων, ειδικά σχεδιασμένων για σπουδάστριες και σπουδαστές που διαμένουν εκτός Θεσσαλονίκης. Αν επιλέξετε να παρακολουθήσετε τα εξ αποστάσεως μαθήματα, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να σας ενημερώσουμε για τη διαδικασία που ακολουθείται.
Το LLB του University of London International Programmes, οδηγεί σε Qualifying Law Degree(QLD), όπως απαιτείται για την άσκηση του δικηγορικού λειτουργήματος στην Αγγλία, ενώ πληροί και τις προϋποθέσεις που θέτει ο Κώδικας Δικηγόρων για την άσκηση του δικηγορικού λειτουργήματος στην Ελλάδα.

ΔΙΔΑΚΤΡΑ
Για πληροφορίες σχετικά με τα δίδακτρα επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.

Όλα τα νέα και οι ενημερώσεις απευθείας στο email σας