Προπτυχιακά:
Χρηματοοικονομικά

BSc Accounting and Finance από το University of London

Μοιράσου το
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Οκτώβριος 2020
3 έτη
Bachelor
Πλήρους , Μερικής
Αγγλικά

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

- Απολυτήριο Λυκείου
- Πιστοποιητικό Γνώσης Αγγλικής Γλώσσας

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το πρόγραμμα BSc Accounting and Finance έχει σχεδιαστεί από το London School of Economics and Political Science (LSE) του University of London, που παρέχει την ακαδημαϊκή επίβλεψη.
Το LSE είναι ένα διεθνές κέντρο ακαδημαϊκής αριστείας και ερευνητικής καινοτομίας στις κοινωνικές επιστήμες. Πρόκειται για ένα πανεπιστήμιο που φημίζεται για την εστίαση του πάνω στα πραγματικά προβλήματα σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι απόφοιτοι του πτυχίου στη Λογιστική και Χρηματοοικονομικά, που επιθυμούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους για την πιστοποίηση σε διεθνείς επαγγελματικές ενώσεις μπορούν να ωφεληθούν λαμβάνοντας εξαίρεση από ορισμένα μαθήματα του Association of Chartered Certified Accountants (ACCA), του Ινστιτούτου Ορκωτών Λογιστών (ICAEW), του Chartered Institute για Λογιστές Διαχείρισης (CIMA) και άλλων διεθνών οργανισμών.
Το Κολλέγιο DEI είναι πιστοποιημένο κέντρο του Πανεπιστημίου του Λονδίνου για αυτό το πρόγραμμα, περνώντας επιτυχώς περιοδικούς ελέγχους που εγγυώνται την αφοσίωση και δέσμευσή του για την ανάπτυξη υψηλών προδιαγραφών σε σχέση με τη διδασκαλία, την υποστήριξη των σπουδαστών και τις διοικητικές διαδικασίες.

Επισκόπηση του προγράμματος
Το πρόγραμμα αποβλέπει στην κατανόηση της λογιστικής και χρηματοοικονομικών που θα χρειαστείτε για τη σταδιοδρομία σας. Αυτό σημαίνει ότι δεν αρκείται μόνο στην απλή εκμάθηση των τεχνικών της λογιστικής και στην εστίαση σε υπολογιστικές δεξιότητες με στόχο την άμεση εφαρμογή, αλλά επιδιώκει να σας εφοδιάσει με τη δυνατότητα να αξιολογήσετε τη χρησιμότητά τους σε διαφορετικά πεδία. Σας ενθαρρύνει να υιοθετήσετε μια κριτική και ευέλικτη σκέψη και να εξετάζετε τα θέματα από διαφορετικές οπτικές γωνίες, συμπεριλαμβανομένης και της διεθνούς διάστασης.
Το πτυχίο αποτελείται από δώδεκα μαθήματα και μπορεί να ολοκληρωθεί σε 3 χρόνια.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Αυτό το πτυχίο είναι κατάλληλο για σας, αν θέλετε να ακολουθήσετε μια σταδιοδρομία στον τομέα της λογιστικής, ελεγκτικής, επενδυτικής τραπεζικής, συμβουλευτικής στη διαχείριση, δημοσιονομικής διαχείρισης, ανάλυσης επενδύσεων ή επιθυμείτε να αποκτήσετε τα κατάλληλα εφόδια για περαιτέρω ακαδημαϊκές σπουδές.

ΔΙΔΑΚΤΡΑ
Για πληροφορίες σχετικά με τα δίδακτρα επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.

Όλα τα νέα και οι ενημερώσεις απευθείας στο email σας