Προπτυχιακά:
Διοίκηση Επιχειρήσεων

BSc Business and Management από το University of London

Μοιράσου το
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Οκτώβριος 2020
3 έτη
Bachelor
Πλήρους , Μερικής
Αγγλικά

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

- Απολυτήριο Λυκείου
- Πιστοποιητικό Γνώσης Αγγλικής Γλώσσας

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το πρόγραμμα BSc Business and Management έχει σχεδιαστεί από το London School of Economics and Political Science (LSE) του University of London, που παρέχει την ακαδημαϊκή επίβλεψη.
Το LSE είναι ένα διεθνές κέντρο ακαδημαϊκής αριστείας και ερευνητικής καινοτομίας στις κοινωνικές επιστήμες. Πρόκειται για ένα πανεπιστήμιο που φημίζεται για την εστίαση του πάνω στα πραγματικά προβλήματα σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι απόφοιτοι του πτυχίου στα Οικονομικά και Διοικητική προετοιμάζονται για τον απαιτητικό κόσμο της οικονομίας και των επιχειρήσεων. Αυτό απαιτεί εξοικείωση με ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που εξετάζουν τις επιχειρήσεις και το οικονομικό τους πλαίσιο αναλυτικά και κριτικά.
Το Κολλέγιο DEI είναι πιστοποιημένο κέντρο του Πανεπιστημίου του Λονδίνου για αυτό το πρόγραμμα, περνώντας επιτυχώς περιοδικούς ελέγχους που εγγυώνται την αφοσίωση και δέσμευσή του για την ανάπτυξη υψηλών προδιαγραφών σε σχέση με τη διδασκαλία, την υποστήριξη των σπουδαστών και τις διοικητικές διαδικασίες.

Επισκόπηση του προγράμματος
Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να παρέχει την οικονομική συλλογιστική και τις ποσοτικές δεξιότητες και γνώσεις που απαιτούνται για την επίλυση πρακτικών προβλημάτων που προκύπτουν στον τομέα των οικονομικών. Αυτές οι δεξιότητες καθιστούν τους απόφοιτους ιδιαίτερα έτοιμους για μια καριέρα πάνω στα επενδυτικά προϊόντα και στις χρηματοπιστωτικές αγορές. Επίσης, προσφέρει τη δυνατότητα να συνδυάσετε σε βάθος σπουδές στα οικονομικά και στα χρηματοοικονομικά προϊόντα, παρέχοντας τα αναλυτικά εκείνα εργαλεία στα πεδία των μαθηματικών, στατιστικής, οικονομικών και οικονομετρίας, μαζί με τις θεσμικές γνώσεις που απαιτούνται για να εργαστεί κάποιος ως οικονομολόγος.
Το πτυχίο αποτελείται από δώδεκα μαθήματα και μπορεί να ολοκληρωθεί σε 3 χρόνια.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Αυτό το πτυχίο είναι ιδανικό αν θέλετε να ακολουθήσετε μια σταδιοδρομία ως οικονομολόγος, είτε σε κυβερνητικό επίπεδο ή στις χρηματοδοτήσεις (τραπεζικές επενδύσεις, διαχείριση κινδύνου, έρευνα, διαχείριση αμοιβαίων κεφαλαίων ή διαπραγμάτευση τίτλων). Ο συνδυασμός της οικονομικής λογικής, των μαθηματικών και άλλων ποσοτικών δεξιοτήτων που θα αποκτήσετε, ταιριάζουν σε όσους ενδιαφέρονται για μια καριέρα στον τομέα της συμβουλευτικής επιχειρήσεων, τη γενική διαχείριση και τη λογιστική, ή επιθυμείτε να αποκτήσετε τα κατάλληλα εφόδια για περαιτέρω ακαδημαϊκές σπουδές.

ΔΙΔΑΚΤΡΑ
Για πληροφορίες σχετικά με τα δίδακτρα επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.

Όλα τα νέα και οι ενημερώσεις απευθείας στο email σας