Προπτυχιακά:
Τουρισμός

BA (Hons) International Tourism Management (top-up) από το University of Northampton

Μοιράσου το
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Οκτώβριος 2020
3 έτη
Bachelor
Πλήρους , Μερικής
Αγγλικά

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

  • Πτυχίο ΙΕΚ σε τουριστικά επαγγέλματα / HND
  • Πιστοποιητικό Γνώσης Αγγλικής Γλώσσας

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το πρόγραμμα BA (Hons) International Tourism Management (top-up) διδάσκεται από το τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του DEI College, με την ακαδημαϊκή επίβλεψη του Πανεπιστημίου του Northampton, που παρέχει και τον τίτλο σπουδών.

Επισκόπηση του Προγράμματος
Το πρόγραμμα αυτό έχει σχεδιαστεί για εσάς που είστε κάτοχοι πτυχίου ΙΕΚ και επιθυμείτε να το αναβαθμίσετε, σε μόλις ένα χρόνο. Η διεθνής τουριστική βιομηχανία είναι ένα δυναμικά εξελισσόμενος χώρος και ως απόφοιτοι του πτυχίου θα εξοπλιστείτε με τις δημιουργικές ικανότητες διαχείρισης του τουρισμού και τις γνώσεις που θα σας επιτρέψουν να προσαρμοστείτε σε ένα απαιτητικό επιχειρηματικό περιβάλλον. Το πτυχίο είναι διαπιστευμένο από το Tourism Management Institute (TMI) και το Tourism Society, τους επίσημους επαγγελματικούς φορείς τουρισμού στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Η καινοτόμος προσέγγιση του Πανεπιστημίου του Northampton σε ό,τι αφορά στην κοινωνική επιχειρηματικότητα και η διεθνής φήμη του σε ό,τι αφορά στην παραγωγή αποφοίτων με εξαιρετικές προοπτικές απασχόλησης καθιστά το Πανεπιστήμιο του Northampton την επιλογή για το μέλλον. Μέσω της αφοσίωσης του Πανεπιστημίου του Northampton στην κοινωνική επιχειρηματικότητα και στην καινοτομία, οι σπουδαστές και σπουδάστριες αναπτύσσουν τις δεξιότητες που αναζητούν οι εργοδότες διεθνώς, τοποθετώντας τους ένα βήμα μπροστά σε ό,τι αφορά στην διασφάλιση απασχόλησης και στην επαγγελματική αποκατάσταση. 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ευκαιρίες Σταδιοδρομίας
Η τουριστική και ταξιδιωτική βιομηχανία προσφέρει έναν κόσμο ευκαιριών στο μάνατζμεντ προορισμού και προσέλκυσης, το μάρκετινγκ, τη συμβουλευτική στον τουρισμό, τη διαχείριση εκδηλώσεων, τα πρακτορεία τουρισμού και τα ταξίδια.
Πολλοί από τους αποφοίτους μας έχουν εργαστεί σε αεροπορικές εταιρείες, ταξιδιωτικά γραφεία, ξενοδοχεία, τουριστικούς προορισμούς, επιχειρήσεις διοργανώσεων συνεδρίων και επαγγελματικών ταξιδιών τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

ΔΙΔΑΚΤΡΑ
Για πληροφορίες σχετικά με τα δίδακτρα επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.

Όλα τα νέα και οι ενημερώσεις απευθείας στο email σας