Προπτυχιακά:
Ψυχολογία

BSc (Hons) Psychology από το University of Northampton

Μοιράσου το
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Οκτώβριος 2020
3 έτη
Bachelor
Πλήρους , Μερικής
Αγγλικά

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

  • Απολυτήριο Λυκείου
  • Πιστοποιητικό Γνώσης Αγγλικής Γλώσσας

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το BSc (Hons) Psychology διδάσκεται από το τμήμα Ψυχολογίας του DEI College, με την ακαδημαϊκή επίβλεψη του Πανεπιστημίου του Northampton, που παρέχει και τον τίτλο σπουδών.

Επισκόπηση του προγράμματος
Το πρόγραμμα αποσκοπεί στην εξερεύνηση της ανθρώπινης συμπεριφοράς και στους τρόπους που μπορεί αυτή να μελετηθεί. Εστιάζει στα βασικά ζητήματα και τις μεθόδους της σύγχρονης ψυχολογίας καθώς και στις εφαρμογές της ψυχικής και σωματικής υγείας στην καθημερινή ζωή σε τομείς όπως η εργασία και η εκπαίδευση.
Ο σχεδιασμός και το περιεχόμενο του προγράμματος ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του Βρετανικού Συλλόγου Ψυχολόγων (British Psychological Society - BPS).
Η καινοτόμος προσέγγιση του Πανεπιστημίου του Northampton σε ό,τι αφορά στην κοινωνική επιχειρηματικότητα και η διεθνής φήμη του σε ό,τι αφορά στην παραγωγή αποφοίτων με εξαιρετικές προοπτικές απασχόλησης καθιστά το Πανεπιστήμιο του Northampton την επιλογή για το μέλλον. Μέσω της αφοσίωσης του Πανεπιστημίου του Northampton στην κοινωνική επιχειρηματικότητα και στην καινοτομία, οι σπουδαστές και σπουδάστριες αναπτύσσουν τις δεξιότητες που αναζητούν οι εργοδότες διεθνώς, τοποθετώντας τους ένα βήμα μπροστά σε ό,τι αφορά στην διασφάλιση απασχόλησης και στην επαγγελματική αποκατάσταση.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ευκαιρίες Σταδιοδρομίας
Με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος θα έχετε αποκτήσει τις θεμελιώδεις και ειδικές γνώσεις που απαιτούνται για να έναρξη της σταδιοδρομίας σας στο χώρο της Ψυχολογίας.
Οι απόφοιτοί μας απασχολούνται στην εκπαίδευση, στις υγειονομικές υπηρεσίες, στη δημόσια διοίκηση, στη διαχείριση ανθρωπίνου δυναμικού, στο μάρκετινγκ, στα media και σε πολλά άλλα επαγγελματικά περιβάλλοντα.

ΔΙΔΑΚΤΡΑ
Για πληροφορίες σχετικά με τα δίδακτρα επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.

Όλα τα νέα και οι ενημερώσεις απευθείας στο email σας