Προπτυχιακά:
Εκπαίδευση

BA (Hons) English από το University of Northampton

Μοιράσου το
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Οκτώβριος 2020
3 έτη
Bachelor
Πλήρους , Μερικής
Αγγλικά

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

  • Απολυτήριο Λυκείου
  • Πιστοποιητικό Γνώσης Αγγλικής Γλώσσας

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το BA (Hons) English διδάσκεται από το τμήμα Αγγλικής Φιλολογίας του DEI College, με την ακαδημαϊκή επίβλεψη του Πανεπιστημίου του Northampton, που παρέχει και τον τίτλο σπουδών.

Επισκόπηση του προγράμματος
Το πρόγραμμα σπουδών έχει σχεδιαστεί με ένα πολυσχιδή και αυστηρά ακαδημαϊκό τρόπο. Σας παρέχει άριστη γνώση της παγκόσμιας λογοτεχνίας και σας εφοδιάζει με τις απαιτούμενες δεξιότητες για εκπόνηση έρευνας και συγγραφή εκθέσεων με ένα δημιουργικό, κριτικό και πειθαρχημένο τρόπο, στοιχεία απαραίτητα για μια επιτυχημένη σταδιοδρομία. Η εκπαιδευτική σας εμπειρία θα εμπλουτιστεί με σεμινάρια, συζητήσεις, ομαδικές εργασίες και εποικοδομητική αξιολόγηση.
Η καινοτόμος προσέγγιση του Πανεπιστημίου του Northampton σε ό,τι αφορά στην κοινωνική επιχειρηματικότητα και η διεθνής φήμη του σε ό,τι αφορά στην παραγωγή αποφοίτων με εξαιρετικές προοπτικές απασχόλησης καθιστά το Πανεπιστήμιο του Northampton την επιλογή για το μέλλον. Μέσω της αφοσίωσης του Πανεπιστημίου του Northampton στην κοινωνική επιχειρηματικότητα και στην καινοτομία, οι σπουδαστές και σπουδάστριες αναπτύσσουν τις δεξιότητες που αναζητούν οι εργοδότες διεθνώς, τοποθετώντας τους ένα βήμα μπροστά σε ό,τι αφορά στην διασφάλιση απασχόλησης και στην επαγγελματική αποκατάσταση.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ευκαιρίες Σταδιοδρομίας
Σπουδάζοντας Αγγλική Λογοτεχνία θα εξοπλιστείτε με δεξιότητες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ένα ευρύ φάσμα από εργασιακά περιβάλλοντα. Θα είστε σε θέση να κατανοείτε και να αναλύετε πολύπλοκες ιδέες καθώς και να παρουσιάζετε τις σκέψεις σας με σαφήνεια και λογικό τρόπο. Αυτό θα γίνει το έναυσμα για μια σταδιοδρομία σε τομείς όπως η δημόσια διοίκηση, η εκπαίδευση και έρευνα, η δημοσιογραφία, η συνεργασία με εκδοτικούς οίκους (επιμέλεια), κοινωνικές οργανώσεις και διαφήμιση.

ΔΙΔΑΚΤΡΑ
Για πληροφορίες σχετικά με τα δίδακτρα επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.

Όλα τα νέα και οι ενημερώσεις απευθείας στο email σας