Προπτυχιακά:
Τουρισμός

BA (Hons) Professional Culinary Arts

Μοιράσου το
Φορέας Εκπαίδευσης:
Mediterranean College
ΑΘΗΝΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Οκτώβριος 2021, Φεβρουάριος 2022
1 έτος
Bachelor
Πλήρους , Μερικής
Ελληνικά

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε αποφοίτους δημοσίων και ιδιωτικών ΙΕΚ στις ειδικότητες Μαγειρικής Τέχνης και Αρτοποιίας – Ζαχαροπλαστικής.

Προϋποθέσεις & δικαιολογητικά εγγραφής:

  • Βεβαίωση Επαγγελματικής Κατάρτισης (δίπλωμα ΙΕΚ)
  • Αντίγραφο απολυτηρίου Λυκείου ή ΕΠΑΛ
  • Συστατικές επιστολές (2)
  • Ακαδημαϊκή Συνέντευξη
  • Φωτογραφίες (4)
  • Αντίγραφο ταυτότητας/ διαβατηρίου (επικυρωμένο)

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το BA (Hons) Professional Culinary Arts (top-up) έχει σχεδιαστεί από το University of Derby, κορυφαίο σε κατάταξη βρετανικό πανεπιστήμιο σε σπουδές Τουρισμού – 1ο στην Ελλάδα και ΤOP5 στη Βρετανία – σύμφωνα με την κατάταξη Guardian University Guide, 2020. Ως διεθνώς αναγνωρισμένο πανεπιστημιακό πτυχίο Επισιτισμού, πιστοποιημένο από το UK Institute of Hospitality, αποτελεί διαβατήριο για καριέρα σε πολυεθνικούς ομίλους στην Ελλάδα & διεθνώς. Δίνει επίσης τη δυνατότητα συνέχισης για μεταπτυχιακά (Master).

Σκοπός του είναι να αναπτύξει στους απόφοιτους σχολών μαγειρικής & ζαχαροπλαστικής αλλά και σε επαγγελματίες του χώρου, γνώσεις και δεξιότητες που θα τους καταστήσουν ικανούς να αναλάβουν διοικητικές και οργανωτικές θέσεις στον Επισιτισμό, όπως Executive Chef, Food & Beverage (F&B) Manager, Restaurant Μanager, Μaitre D’ Hotel.

Τι θα μάθεις
Θα εξελίξεις περαιτέρω τις γνώσεις που ήδη διαθέτεις σε θέματα τροφίμων & ποτών, πρώτων υλών, σύνθεσης μενού, γευσιγνωσίας και κοστολόγησης. Θα εντρυφήσεις στη διεθνή κουζίνα, μέσα από τις εθνολογικές και πολιτισμικές καταβολές των λαών, θα ενημερωθείς για όλες τις νέες τάσεις στον Επισιτισμό και θα αναπτύξεις δεξιότητες διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού, διαχείρισης κρίσεων, ολοκληρωμένης εξυπηρέτησης πελατών. Μέσω του ατομικού project, θα σου δοθεί η ευκαιρία να αναπτύξεις μια πρωτότυπη ιδέα ή ένα προϊόν ή να ερευνήσεις σε βάθος ένα ζήτημα του κλάδου.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Οι απόφοιτοι του προγράμματος μπορούν να διεκδικήσουν πολλαπλές θέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, σε μονάδες Εστίασης και Φιλοξενίας (εστιατόρια, ξενοδοχεία, κρουαζιερόπλοια, catering, κ.α.) ως:

  • Chefs/ Executive Chefs
  • Food and Beverage Managers
  • Managers μονάδων Εστίασης
  • ή να ξεκινήσουν τη δική τους επιχειρηματική δραστηριότητα. 
ΔΙΔΑΚΤΡΑ
Για πληροφορίες σχετικά με τα δίδακτρα επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.

Όλα τα νέα και οι ενημερώσεις απευθείας στο email σας