Προπτυχιακά:
Marketing & Επικοινωνία

BSc (Hons) Politics and International Relations (Πολιτικές Επιστήμες και Διεθνείς Σχέσεις) – University of London International Programmes

Μοιράσου το
Φορέας Εκπαίδευσης:
ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ
ΑΘΗΝΑ
Οκτώβριος 2019
3 έτη
Bachelor
Πλήρους
Ελληνικά, Αγγλικά

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το προπτυχιακό Διεθνές πρόγραμμα BSc (Hons) Politics and International Relations του University of London, είναι κατάλληλο για όσους επιθυμούν να εκπαιδευτούν στις Πολιτικές Επιστήμες και τις Διεθνείς Σχέσεις και να αποκτήσουν αναγνωρισμένο πτυχίο από ένα εκ των κορυφαίων Πανεπιστημίων στον κόσμο. Η ακαδημαϊκή επίβλεψη του προγράμματος γίνεται από το διεθνούς φήμης London School of Economics (LSE). Το LSE είναι ένα από τα Κολλέγια του Πανεπιστημίου του Λονδίνου και κατέχει ηγετική θέση παγκοσμίως μεταξύ των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων κοινωνικών επιστημών. Οι ακαδημαϊκοί του LSE καθοδηγούν τη λειτουργία αυτού του προγράμματος. Από την ίδρυσή του το 1895, το LSE αναγνωρίζεται ως ένα διεθνές κέντρο ακαδημαϊκής αριστείας και καινοτομίας στις ανθρωπιστικές επιστήμες. Το επίπεδο διδασκαλίας και έρευνας που παρέχει το ίδρυμα θεωρείται παγκοσμίως μέτρο σύγκρισης για υψηλή ποιότητα. Το LSE είναι ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα γνωστό για την έμφαση που δίνει στα θέματα που απασχολούν τον «πραγματικό κόσμο». Μερικές από τις σημαντικότερες θεματικές έρευνας και εξειδίκευσης του ιδρύματος είναι: η παγκοσμιοποίηση, τα ανθρώπινα δικαιώματα, η διοίκηση επιχειρήσεων, η διαχείριση κινδύνων, οι νέες τεχνολογίες στην επικοινωνία, οι αστικές και περιφερειακές πολιτικές και οι νέες μορφές διακυβέρνησης.

Γιατί να επιλέξω αυτό το πρόγραμμα;
- Αναγνωρισμένο πτυχίο Πολιτικών Επιστημών και Διεθνών Σχέσεων από ένα εκ των κορυφαίων Πανεπιστημίων στον κόσμο, το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου (University of London International Programmes), σπουδάζοντας στην Ελλάδα.
- Η ακαδημαϊκή καθοδήγηση και υποστήριξη από τους διακεκριμένους καθηγητές διεθνούς φήμης, που έρχονται στην Ελλάδα για να διδάξουν στο πρόγραμμα (fly-in faculty), αυξάνουν τις πιθανότητες επίτευξης υψηλών επιδόσεων των φοιτητών και επιτυχούς ολοκλήρωσης των σπουδών.
- Η ακαδημαϊκή επίβλεψη του προπτυχιακού προγράμματος Πολιτικών Επιστημών και Διεθνών Σχέσεων των Διεθνών Προγραμμάτων του University of London, γίνεται από το London School of Economics and Political Science (LSE).
- Με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος, οι φοιτητές εντάσσονται στη διεθνή κοινότητα των διάσημων και διακεκριμένων αποφοίτων του University of London: Μαχάτμα Γκάντι, Νέλσον Μαντέλα, Τζων Κένεντυ, Τόμας Χάρντυ, Αλεξάντερ Φλέμινγκ, Αλεξάντερ Γκράχαμ Μπελ, ενώ 74 Νομπελίστες και 52 Πρόεδροι/Πρωθυπουργοί, διάσημοι συγγραφείς και ποιητές, δικαστές, δικηγόροι και διακεκριμένοι επιχειρηματίες και επιστήμονες έχουν φοιτήσει εκεί.  

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Επαγγελματικές Προοπτικές

Το πρόγραμμα BSc (Hons) Politics and International Relations προσφέρει τα απαραίτητα προσόντα σε όσους θέλουν να εξελιχθούν επαγγελματικά στον κλάδο των Πολιτικών Επιστημών και των Διεθνών Σχέσεων.
Οι απόφοιτοι του προγράμματος μπορούν να:
- Σταδιοδρομήσουν ως πολιτικοί επιστήμονες και διεθνολόγοι σε επιχειρήσεις, οργανισμούς και φορείς εντός και εκτός Ελλάδας.
- Δραστηριοποιηθούν ως ερευνητές σε θέματα Πολιτικών Επιστημών και Διεθνών Σχέσεων σε Πανεπιστήμια και Ερευνητικά Ιδρύματα σε όλο τον κόσμο.
- Συνεχίσουν τις σπουδές τους σε μεταπτυχιακά πανεπιστημιακά προγράμματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό. 

ΔΙΔΑΚΤΡΑ
Για πληροφορίες σχετικά με τα δίδακτρα επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.

Όλα τα νέα και οι ενημερώσεις απευθείας στο email σας