Προπτυχιακά:
Νομική

Bachelor of Laws (LLB) (Νομική) – University of London Recognised Teaching Centre

Μοιράσου το
Φορέας Εκπαίδευσης:
ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ
ΑΘΗΝΑ
Οκτώβριος 2020
3 έτη
Bachelor
Πλήρους
Ελληνικά, Αγγλικά

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Σε ένα παγκόσμιο εκπαιδευτικό περιβάλλον με μεγάλη προσφορά προγραμμάτων σπουδών αμφιβόλου ποιότητας, αναγνώρισης και ακαδημαϊκού επιπέδου, το προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών Νομικής (LLB) του παγκοσμίου φήμης Πανεπιστημίου του Λονδίνου (University of London International Programmes), εγγυάται τη σιγουριά ενός διεθνώς αναγνωρισμένου πτυχίου με μεγάλη ιστορία (πάνω από 100 χρόνια).

Γιατί να επιλέξω αυτό το πρόγραμμα;
- Αναγνωρισμένο πτυχίο Νομικής από ένα εκ των κορυφαίων Πανεπιστημίων στον κόσμο, το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου (University of London International Programmes), σπουδάζοντας στην Ελλάδα.
- Η ακαδημαϊκή καθοδήγηση και υποστήριξη από τους διακεκριμένους καθηγητές διεθνούς φήμης, που έρχονται στην Ελλάδα για να διδάξουν στο πρόγραμμα (fly-in faculty), αυξάνουν τις πιθανότητες επίτευξης υψηλών επιδόσεων των φοιτητών και επιτυχούς ολοκλήρωσης των σπουδών.
- Η ακαδημαϊκή επίβλεψη του προπτυχιακού προγράμματος Νομικής των Διεθνών Προγραμμάτων του University of London, γίνεται από τα 6 Κολλέγια του Πανεπιστημίου του Λονδίνου, που διαθέτουν Νομικές Σχολές ή Τμήματα και είναι γνωστά όλα μαζί ως η Κοινοπραξία της Νομικής (Laws Consortium). Τα Κολλέγια αυτά είναι τα εξής: Birkbeck, King’s College London, The London School of Economics and Political Science (LSE), Queen Mary, the School of Oriental and African Studies, and UCL (University College London).
- Το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου ήταν το πρώτο που προσέφερε πτυχίο αγγλικού δικαίου στη δεκαετία του 1890.
- Το πτυχίο Νομικής του Πανεπιστημίου του Λονδίνου αποτέλεσε το πρώτο βήμα για μία επιτυχημένη καριέρα δικηγορίας και στον ευρύτερο νομικό κλάδο για πολλές χιλιάδες επαγγελματίες παγκοσμίως.
- Με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος, οι φοιτητές εντάσσονται στη διεθνή κοινότητα των διάσημων και διακεκριμένων αποφοίτων του University of London: Μαχάτμα Γκάντι, Νέλσον Μαντέλα, Τζων Κένεντυ, Τόμας Χάρντυ, Αλεξάντερ Φλέμινγκ, Αλεξάντερ Γκράχαμ Μπελ, ενώ 74 Νομπελίστες και 52 Πρόεδροι/Πρωθυπουργοί, διάσημοι συγγραφείς και ποιητές, δικαστές, δικηγόροι και διακεκριμένοι επιχειρηματίες και επιστήμονες έχουν φοιτήσει εκεί.  

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ

Με την επιτυχή ολοκλήρωση των σπουδών τους, οι απόφοιτοι του προγράμματος έχουν το δικαίωμα να υποβάλλουν αίτηση για απευθείας εγγραφή στους Δικηγορικούς Συλλόγους της Ελλάδας, ώστε να αποκτήσουν το δικαίωμα άσκησης του επαγγέλματος στη χώρα μας.

Οι απόφοιτοι του προγράμματος μπορούν να:
- Σταδιοδρομήσουν ως δικηγόροι, δικαστές και νομικοί σύμβουλοι σε επιχειρήσεις και οργανισμούς του ιδιωτικού και δημοσίου τομέα.
- Δραστηριοποιηθούν ως ελεύθεροι επαγγελματίες, ανοίγοντας το δικό τους γραφείο.
- Απορροφηθούν ως Νομικοί σε ευρωπαϊκούς και διεθνείς οργανισμούς.
- Συνεχίσουν τις σπουδές τους σε μεταπτυχιακά πανεπιστημιακά προγράμματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό. 

ΔΙΔΑΚΤΡΑ
Για πληροφορίες σχετικά με τα δίδακτρα επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.

Όλα τα νέα και οι ενημερώσεις απευθείας στο email σας