Προπτυχιακά:
Διοίκηση Επιχειρήσεων

BA (Hons) Business Studies από το University of Northampton

Μοιράσου το
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Οκτώβριος 2020
3 έτη
Bachelor
Πλήρους , Μερικής
Αγγλικά

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

- Απολυτήριο Λυκείου
- Πιστοποιητικό Γνώσης Αγγλικής Γλώσσας

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το πρόγραμμα BA (Hons) Business Studies διδάσκεται από το τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του DEI College, με την ακαδημαϊκή επίβλεψη του Πανεπιστημίου του Northampton, που παρέχει και τον τίτλο σπουδών.

Επισκόπηση του Προγράμματος
Το πρόγραμμα σπουδών της Διοίκησης Επιχειρήσεων παρέχει ένα ευρύ φάσμα γνώσεων και προσφέρει ιδέες για την ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων, χρησιμοποιώντας πρακτικά παραδείγματα που ενισχύουν το θεωρητικό υπόβαθρο των σπουδαστών. Ο κόσμος των επιχειρήσεων μεταβάλλεται συνεχώς, αναζητώντας καινοτόμες ιδέες και λύσεις στο παγκόσμιο γίγνεσθαι. Ολοκληρώνοντας το πτυχίο, ο σπουδαστής θα έχει διερευνήσει τις ευρείες και μακροπρόθεσμες επιδράσεις που η επιχειρηματικότητα και στρατηγική έχουν για τον κόσμο και θα είναι σε θέση να συμβάλλει στις μελλοντικές εξελίξεις στο χώρο.
Το πτυχίο αποτελείται από δεκαεπτά μαθήματα και διαρκεί τρία έτη (συμπεριλαμβανομένης της πτυχιακής εργασίας). 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος θα έχετε αποκτήσει τόσο τις θεμελιώδεις και ειδικές γνώσεις που απαιτούνται για να έναρξη της σταδιοδρομίας σας στο χώρο της Διοίκησης Επιχειρήσεων, όσο και τις μεταβιβάσιμες δεξιότητες και ικανότητες που απαιτούνται σε σύγχρονους τομείς της αγοράς υπηρεσιών που περιλαμβάνουν θέσεις εργασίας σχετικές με την παροχή συμβουλών διαχείρισης και τεχνογνωσίας σε οργανισμούς, επιχειρήσεις και τράπεζες.
Η καινοτόμος προσέγγιση του Πανεπιστημίου του Northampton σε ό,τι αφορά στην κοινωνική επιχειρηματικότητα και η διεθνής φήμη του σε ό,τι αφορά στην παραγωγή αποφοίτων με εξαιρετικές προοπτικές απασχόλησης καθιστά το Πανεπιστήμιο του Northampton την επιλογή για το μέλλον. Μέσω της αφοσίωσης του Πανεπιστημίου του Northampton στην κοινωνική επιχειρηματικότητα και στην καινοτομία, οι σπουδαστές και σπουδάστριες αναπτύσσουν τις δεξιότητες που αναζητούν οι εργοδότες διεθνώς, τοποθετώντας τους ένα βήμα μπροστά σε ό,τι αφορά στην διασφάλιση απασχόλησης και στην επαγγελματική αποκατάσταση. 

ΔΙΔΑΚΤΡΑ
Για πληροφορίες σχετικά με τα δίδακτρα επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.

Όλα τα νέα και οι ενημερώσεις απευθείας στο email σας