Προπτυχιακά:
Χρηματοοικονομικά

BSc Development and Economics από το University of London

Μοιράσου το
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Οκτώβριος 2020
3 έτη
Bachelor
Πλήρους , Μερικής
Αγγλικά

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

- Απολυτήριο Λυκείου
- Πιστοποιητικό Γνώσης Αγγλικής Γλώσσας 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το πρόγραμμα BSc Development and Economics έχει σχεδιαστεί από το London School of Economics and Political Science (LSE) του University of London, που παρέχει την ακαδημαϊκή επίβλεψη.
Το LSE είναι ένα διεθνές κέντρο ακαδημαϊκής αριστείας και ερευνητικής καινοτομίας στις κοινωνικές επιστήμες. Πρόκειται για ένα πανεπιστήμιο που φημίζεται για την εστίαση του πάνω στα πραγματικά προβλήματα σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι απόφοιτοι του πτυχίου στην Ανάπτυξη και Οικονομικά αποκτούν ένα συνδυασμό γνώσεων σε θέματα αναπτυξιακής και οικονομικής πολιτικής με δυνατότητες επαγγελματικής απασχόλησης στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα και σε διεθνές επίπεδο.
Το Κολλέγιο DEI είναι πιστοποιημένο κέντρο του Πανεπιστημίου του Λονδίνου για αυτό το πρόγραμμα, περνώντας επιτυχώς περιοδικούς ελέγχους που εγγυώνται την αφοσίωση και δέσμευσή του για την ανάπτυξη υψηλών προδιαγραφών σε σχέση με τη διδασκαλία, την υποστήριξη των σπουδαστών και τις διοικητικές διαδικασίες.

Επισκόπηση του προγράμματος
Το πρόγραμμα αποβλέπει στην κατανόηση μιας σειράς θεμάτων σχετικά με τις διεθνείς εξελίξεις, τις αιτίες και τις λύσεις για την παγκόσμια ανισότητα. Σπουδάζοντας για αυτό το πτυχίο θα αποκτήσετε τις αναλυτικές και επικοινωνιακές εκείνες δεξιότητες που αποζητούν οι εργοδότες και οι διάφοροι θεσμοί διεθνώς. Ίσως το πιο σημαντικό, είναι ότι σας δίνεται η ευκαιρία να αποκτήσετε γνώσεις από ένα ευρύ φάσμα πηγών, που καταδεικνύει τη σημασία της ανάπτυξης, και θα σας δώσει την ευκαιρία να καταλάβετε περισσότερα για το τι συμβαίνει στον κόσμο σήμερα.
Το πτυχίο αποτελείται από δώδεκα μαθήματα και μπορεί να ολοκληρωθεί σε 3 χρόνια.  

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Αυτό το πτυχίο είναι κατάλληλο για σας, αν θέλετε να ακολουθήσετε μια καριέρα στη διεθνή ανάπτυξη, σε ΜΚΟ ή κυβερνητικές υπηρεσίες ανάπτυξης ή αν ήδη εργάζεστε για ένα οργανισμό ανάπτυξης και θέλετε να αποκτήσετε ένα επιπλέον προσόν. 

ΔΙΔΑΚΤΡΑ
Για πληροφορίες σχετικά με τα δίδακτρα επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.

Όλα τα νέα και οι ενημερώσεις απευθείας στο email σας