Προπτυχιακά:
Νομική

LLB (Hons) Law – Νομική από το University of Northampton

Μοιράσου το
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Οκτώβριος 2020
3 έτη
Bachelor
Πλήρους , Μερικής
Αγγλικά

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

- Απολυτήριο Λυκείου
- Πιστοποιητικό Γνώσης Αγγλικής Γλώσσας 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το LLB διδάσκεται από το τμήμα Νομικής του DEI College, με την ακαδημαϊκή επίβλεψη του Πανεπιστημίου του Northampton, που παρέχει και τον τίτλο σπουδών.

Επισκόπηση του προγράμματος
Ο δυναμικός χαρακτήρας της Νομικής επιστήμης είναι πια ιδιαίτερα αισθητός τόσο στο εξωτερικό όσο και στη χώρα μας και καθιστά την ορθή υπαγωγή των παραμέτρων του εκάστοτε νομικού προβλήματος στο υφιστάμενο εθνικό και διεθνές δίκαιο, μία ολοένα και πιο ενδιαφέρουσα πρόκληση. Στόχος των έμπειρων καθηγητών του προγράμματος είναι να σας καθοδηγήσουν βήμα-βήμα, ώστε να αποκτήσετε τα μέσα και να καλλιεργήσετε τις μεθόδους που πρόκειται να μετέλθετε για να ανταποκριθείτε σε αυτήν την πρόκληση.
Η καινοτόμος προσέγγιση του Πανεπιστημίου του Northampton σε ό,τι αφορά στην κοινωνική επιχειρηματικότητα και η διεθνής φήμη του σε ό,τι αφορά στην παραγωγή αποφοίτων με εξαιρετικές προοπτικές απασχόλησης καθιστά το Πανεπιστήμιο του Northampton την επιλογή για το μέλλον. Μέσω της αφοσίωσης του Πανεπιστημίου του Northampton στην κοινωνική επιχειρηματικότητα και στην καινοτομία, οι σπουδαστές και σπουδάστριες αναπτύσσουν τις δεξιότητες που αναζητούν οι εργοδότες διεθνώς, τοποθετώντας τους ένα βήμα μπροστά σε ό,τι αφορά στην διασφάλιση απασχόλησης και στην επαγγελματική αποκατάσταση.
Το LLB του University of Northampton, οδηγεί σε Qualifying Law Degree(QLD), όπως απαιτείται για την άσκηση του δικηγορικού λειτουργήματος στην Αγγλία, ενώ πληροί και τις προϋποθέσεις που θέτει ο Κώδικας Δικηγόρων για την άσκηση του δικηγορικού λειτουργήματος στην Ελλάδα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος θα έχετε αποκτήσει τόσο τις θεμελιώδεις και ειδικές γνώσεις που απαιτούνται για να έναρξη της σταδιοδρομίας σας στη Νομική επιστήμη, όσο και τις μεταβιβάσιμες δεξιότητες και ικανότητες που απαιτούνται σε σύγχρονους τομείς της αγοράς υπηρεσιών που περιλαμβάνουν θέσεις εργασίας σχετικές με τις δημόσιες σχέσεις και την επικοινωνία ή με το έργο μη κυβερνητικών οργανώσεων που εδρεύουν στην Ελλάδα ή το εξωτερικό. 

ΔΙΔΑΚΤΡΑ
Για πληροφορίες σχετικά με τα δίδακτρα επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.

Όλα τα νέα και οι ενημερώσεις απευθείας στο email σας