Προπτυχιακά:
Χρηματοοικονομικά

BA (Hons) in Business Studies (Finance & Accounting)

Μοιράσου το
Φορέας Εκπαίδευσης:
CITY College, University of York Europe Campus
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Οκτώβριος 2021
3-4 έτη
Bachelor
Πλήρους
Ελληνικά, Αγγλικά

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

3ετές πρόγραμμα
• Στα 3ετή Αγγλόφωνα πτυχιακά προγράμματα του CITY College γίνονται δεκτοί οι κάτοχοι Απολυτηρίου Λυκείου, International Baccalaureate (IB) ή ισότιμου τίτλου της αλλοδαπής.
• Αποδεικτικά γλωσσομάθειας: Proficiency ή Cambridge Advanced Certificate ή IELTS (6.0) ή TOEFL (79 και άνω, internet based) κ.ά.

4ετές πρόγραμμα
• Στα 4ετή πτυχιακά προγράμματα του CITY College γίνονται δεκτοί οι κάτοχοι Απολυτηρίου Λυκείου ή ισότιμου τίτλου της αλλοδαπής.
• Προϋπόθεση για την εισαγωγή στο 4ετές πτυχιακό πρόγραμμα είναι η μερική γνώση της αγγλικής γλώσσας. Δεν απαιτείται τίτλος γλωσσομάθειας της Αγγλικής.

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η Λογιστική και Χρηματοοικονομική Διοίκηση είναι η επιστήμη που ασχολείται με την προετοιμασία, την παρουσίαση, την ανάλυση και την ερμηνεία των χρηματοπιστωτικών στοιχείων μιας επιχείρησης ή οργανισμού με στόχο τη διαμόρφωση και εκτέλεση μιας αποτελεσματικής χρηματοοικονομικής στρατηγικής. Η παγκοσμιοποίηση, ο εκσυγχρονισμός και η απελευθέρωση των χρηματοοικονομικών αγορών παγκόσμια αλλά και η νομισματική ενοποίηση στην Ευρωπαϊκή Ένωση έχει μεταβάλλει το χρηματοοικονομικό περιβάλλον διεθνώς και έχει αυξήσει σημαντικά τη σπουδαιότητα της χρηματοοικονομικής λειτουργίας των σύγχρονων επιχειρήσεων. Οι φοιτητές του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής Διοίκησης αποκτούν ολοκληρωμένες γνώσεις οικονομικής ανάλυσης και διαχείρισης χαρτοφυλακίων και μαθαίνουν να ερευνούν, να χρησιμοποιούν και να ερμηνεύουν τις τρέχουσες πρακτικές της Λογιστικής και των βασικών χρηματοοικονομικών δεικτών. Οι απόφοιτοι απολαμβάνουν εξαιρετικές προοπτικές καριέρας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Στους αποφοίτους απονέμεται ο τίτλος σπουδών Bachelor of Arts (Honours) in Business Studies (Finance and Accounting).

Το πτυχίο απονέμεται απευθείας από το University of York.

Το πτυχίο είναι αναγνωρισμένo από τον επίσημο βρετανικό φορέα αναγνώρισης πτυχίων (UK ENIC) και στην Ελλάδα αναγνωρίζεται από το ΑΤΤΕΝ –Υπουργείο Παιδείας.

ΔΙΔΑΚΤΡΑ
Για πληροφορίες σχετικά με τα δίδακτρα επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.

Όλα τα νέα και οι ενημερώσεις απευθείας στο email σας