Προπτυχιακά:
Διοίκηση Επιχειρήσεων

BA (HONS) in Business Studies (Management)

Μοιράσου το
Φορέας Εκπαίδευσης:
CITY College, University of York Europe Campus
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Οκτώβριος 2021
3-4 έτη
Bachelor
Πλήρους
Ελληνικά, Αγγλικά

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

3ετές πρόγραμμα
• Στα 3ετή Αγγλόφωνα πτυχιακά προγράμματα του CITY College γίνονται δεκτοί οι κάτοχοι Απολυτηρίου Λυκείου, International Baccalaureate (IB) ή ισότιμου τίτλου της αλλοδαπής.
• Αποδεικτικά γλωσσομάθειας: Proficiency ή Cambridge Advanced Certificate ή IELTS (6.0) ή TOEFL (79 και άνω, internet based), κ.ά.

4ετές πρόγραμμα
• Στα 4ετή πτυχιακά προγράμματα του CITY College γίνονται δεκτοί οι κάτοχοι Απολυτηρίου Λυκείου ή ισότιμου τίτλου της αλλοδαπής.
• Προϋπόθεση για την εισαγωγή στο 4ετές πτυχιακό πρόγραμμα είναι η μερική γνώση της αγγλικής γλώσσας. Δεν απαιτείται τίτλος γλωσσομάθειας της Αγγλικής.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η Διοίκηση Επιχειρήσεων είναι ταυτόχρονα τέχνη και επιστήμη. Οι φοιτητές μαθαίνουν να σκέφτονται δημιουργικά, να ασκούνται στη λήψη αποφάσεων και στην ανάληψη πρωτοβουλιών και να επικοινωνούν αποτελεσματικά. Το πρόγραμμα σπουδών καλύπτει τα πιο σημαντικά τμήματα της σύγχρονης επιχείρησης (επιχειρησιακή στρατηγική, οργανωτική δομή, εφαρμογή, χρηματοοικονομική διοίκηση, μάρκετινγκ, διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού κλπ). Οπλισμένοι με τα σύγχρονα εργαλεία και τεχνικές της διοίκησης επιχειρήσεων οι απόφοιτοι μπορούν να σταδιοδρομήσουν σε μικρομεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις όλων των παραγωγικών κλάδων καθώς και σε επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Στους αποφοίτους απονέμεται ο τίτλος σπουδών Bachelor of Arts (Honours) in Business Studies (Management).

Το πτυχίο απονέμεται απευθείας από το Πανεπιστήμιο του York.

Το πτυχίο είναι αναγνωρισμένo από τον επίσημο βρετανικό φορέα αναγνώρισης πτυχίων (UK ENIC) και στην Ελλάδα αναγνωρίζεται από το ΑΤΤΕΝ –Υπουργείο Παιδείας.

ΔΙΔΑΚΤΡΑ
Για πληροφορίες σχετικά με τα δίδακτρα επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.

Όλα τα νέα και οι ενημερώσεις απευθείας στο email σας