Προπτυχιακά:
Τουρισμός

BA (Hons) International Hospitality & Tourism Management (Διοίκηση Τουριστικών και Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων)

Μοιράσου το
Φορέας Εκπαίδευσης:
ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ
ΑΘΗΝΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Οκτώβριος 2021
4 έτη
Bachelor
Πλήρους
Ελληνικά, Αγγλικά

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

 

Οι απόφοιτοι του προγράμματος αποκτούν όλα τα απαραίτητα προσόντα για επαγγελματική εξέλιξη τόσο στον ξενοδοχειακό τομέα όσο και σε όλο το φάσμα της διεθνούς βιομηχανίας τουρισμού.

Η ανάγκη για καλά εκπαιδευμένους επαγγελματίες τόσο στην τοπική όσο και την παγκόσμια αγορά Φιλοξενίας και Τουρισμού έχει γίνει πλέον επιτακτική.

Η Βιομηχανία εξελίσσεται ραγδαία και μαζί της η ανάγκη για εκπαιδευμένα και φιλόδοξα στελέχη που θα σταδιοδρομήσουν σε αυτήν επιτυχώς. Σε αυτό το πλαίσιο αποστολή του προγράμματος είναι να εφοδιάσει τους φοιτητές με τις απαραίτητες ακαδημαϊκές και τεχνικές γνώσεις που θα χρειαστούν στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

Τους δίνει τη δυνατότητα, όχι μόνο να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους σε βασικά θέματα του τομέα του Τουρισμού και της Φιλοξενίας, αλλά και να εμβαθύνουν σε σύγχρονες μεθοδολογίες και τεχνικές.

Γιατί να επιλέξω αυτό το πρόγραμμα;

✓ Αναγνωρισμένο προπτυχιακό πρόγραμμα Τουριστικών και Ξενοδοχειακών σπουδών Βρετανικού Πανεπιστημίου, που παρέχεται στην Ελλάδα και εμπίπτει στις κείμενες διατάξεις περί της διαδικασίας αναγνώρισης επαγγελματικών προσόντων όπως αυτές ορίζονται από την ισχύουσα νομοθεσία και το Υπουργείο Παιδείας.
✓ Πλήρως ελληνόφωνο πρόγραμμα, που επιτρέπει τη μέγιστη κατανόηση της επιστήμης.
✓ Δυνατότητα εκμάθησης ξένων γλωσσών μέσω του προγράμματος.
✓ Αμειβόμενη πρακτική άσκηση κατά τη διάρκεια και των 4 ετών φοίτησης σε κάθε τύπου επιχειρήσεις του κλάδου της φιλοξενίας.
✓ Συνεχή και παράλληλη πρακτική άσκηση σε μεγάλες διοργανώσεις του κλάδου της φιλοξενίας σε όλη τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους.
✓ Διεθνής αναγνώριση του τίτλου σπουδών και επαγγελματικές προοπτικές εντός και εκτός Ελλάδας, μέσω του γραφείου σταδιοδρομίας και του δικτύου συνεργαζόμενων τουριστικών και ξενοδοχειακών επιχειρήσεων με το Κολλέγιο.
✓ Διδακτικό προσωπικό, κάτοχοι διδακτορικών & μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών, με πλούσιο συμβουλευτικό έργο σε ξενοδοχειακές και τουριστικές επιχειρήσεις και άριστες σχέσεις με την τουριστική αγορά εργασίας.
✓ Η Σχολή Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου βραβεύθηκε ως η «Καλύτερη Σχολή Ξενοδοχειακής Εκπαίδευσης» στα Greek Hospitality Awards 2016, 2017, 2018, 2019 και 2020.
✓ Η Σχολή Τουρισμού, έχει τιμηθεί με το Gold Award, ως “Best Tourism & Hospitality School”, στα Tourism Awards 2021, για τα Προγράμματα Εκπαίδευσης και Εξειδίκευσης που προσφέρει σε συνεργασία με Διεθνή Πανεπιστήμια, καθώς και τη σύνδεση εκπαίδευσης και αγοράς εργασίας.✓ Η Σχολή Τουρισμού, έχει τιμηθεί με το Gold Award, ως “Best Tourism & Hospitality School”, στα Tourism Awards 2021, για τα Προγράμματα Εκπαίδευσης και Εξειδίκευσης που προσφέρει σε συνεργασία με Διεθνή Πανεπιστήμια, καθώς και τη σύνδεση εκπαίδευσης και αγοράς εργασίας.μμα BA (Hons) Hospitality and International Tourism Management στοχεύει να αποτελέσει τη θερμοκοιτίδα εξειδικευμένων στελεχών ικανών να σταδιοδρομήσουν σε ανώτερες και ανώτατες διοικητικές θέσεις στον κλάδο του τουρισμού, που αποτελεί για τη χώρα μας μία από τις σημαντικότερες οικονομικές δραστηριότητες.

ΔΙΔΑΚΤΡΑ
Για πληροφορίες σχετικά με τα δίδακτρα επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.

Όλα τα νέα και οι ενημερώσεις απευθείας στο email σας