Προπτυχιακά:
Marketing & Επικοινωνία

BA (Hons) Marketing Management (Μάρκετινγκ)

Μοιράσου το
Φορέας Εκπαίδευσης:
ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ
ΑΘΗΝΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Οκτώβριος 2020
4 έτη
Bachelor
Πλήρους
Ελληνικά, Αγγλικά

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ο χώρος του Marketing είναι συναρπαστικός, βρίσκεται στην καρδιά κάθε επιχειρηματικής δραστηριότητας τόσο στο χώρο των προϊόντων, όσο και των υπηρεσιών, προσφέροντας δυνατότητες για μια δημιουργική επαγγελματική σταδιοδρομία. Το πρόγραμμα προσφέρει στους φοιτητές ένα σταθερό υπόβαθρο γνώσεων στο αντικείμενο του Marketing, καλύπτοντας όλη τη γκάμα λειτουργιών του και αναπτύσσοντας στελέχη ικανά να σταδιοδρομήσουν σε όλες τις θέσεις εργασίας των εμπορικών τμημάτων κάθε σύγχρονης επιχείρησης. Παρακολουθώντας ένα μίγμα θεωρητικών αλλά και εφαρμοσμένων, καινοτόμων και επίκαιρων μαθημάτων, οι φοιτητές συνδυάζουν τη γνώση με την απαραίτητη εμπειρία και επιτυγχάνουν με την αποφοίτησή τους να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί στην αγορά εργασίας. Η διδασκαλία των μαθημάτων γίνεται με συνδυασμό σύγχρονων διαδραστικών μεθόδων, όπως ομιλίες και σεμινάρια από στελέχη της αγοράς και επισκέπτες καθηγητές, σύγχρονες μελέτες περίπτωσης τόσο από την Ελληνική όσο και από την διεθνή αγορά, καθώς και προσομοιώσεις πραγματικών επιχειρήσεων. Το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να εκπαιδεύει τους φοιτητές και στη διοικητική διάσταση του Marketing, η οποία προσφέρει πολύ περισσότερες ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης.

Γιατί να επιλέξω αυτό το πρόγραμμα;
- Αναγνωρισμένο πρόγραμμα σπουδών Βρετανικού Πανεπιστημίου στο Μάρκετινγκ, που παρέχεται στην Ελλάδα και προσφέρει τη δυνατότητα (μέσω ΣΑΕΠ) επαγγελματικής ισοδυναμίας με ελληνικά ΑΕΙ.
- Πλήρως ελληνόφωνο πρόγραμμα, που επιτρέπει τη μέγιστη κατανόηση της επιστήμης.
- Εξειδικευμένο πρόγραμμα σπουδών στο Μάρκετινγκ, που εφαρμόζει τη θεωρία στην πράξη, καλύπτει ευρεία και σύγχρονη θεματολογία (π.χ. Digital Marketing, Επιχειρηματική Ευφυΐα) και παρέχει στους φοιτητές όλες εκείνες τις δεξιότητες που απαιτείται να διαθέτει κάθε σύγχρονο στέλεχος marketing.
- Σύγχρονα μαθήματα που καλύπτουν όλους του τομείς του μάρκετινγκ, είναι προσαρμοσμένα στο σήμερα και υποδεικνύουν τις τάσεις του αύριο.
- Παράλληλη παρακολούθηση σεμιναρίων και εκδηλώσεων από διακεκριμένα στελέχη επιχειρήσεων με στόχο τη δικτύωση των φοιτητών με το Ελληνικό και διεθνές επιχειρηματικό περιβάλλον.
- Διεθνής αναγνώριση του τίτλου σπουδών και επαγγελματικές προοπτικές εντός και εκτός Ελλάδας, μέσω του γραφείου σταδιοδρομίας και του δικτύου συνεργαζόμενων επιχειρήσεων με το Κολλέγιο.
- Συμμετοχή φοιτητών σε παράλληλες εκπαιδευτικές δραστηριότητες, όπως διαγωνισμούς επιχειρηματικής στρατηγικής, και επισκέψεις σε διαφημιστικές εταιρείες και εμπορικές διευθύνσεις επιχειρήσεων.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ
Οι απόφοιτοι του προγράμματος έχουν τη δυνατότητα να σταδιοδρομήσουν ως υπεύθυνοι Marketing σε οποιαδήποτε επιχείρηση ή οργανισμό, αναλαμβάνοντας θέσεις ευθύνης και λήψης αποφάσεων. Μπορούν να απασχοληθούν στον χώρο της διαφήμισης, της επικοινωνίας αλλά και του ηλεκτρονικού επιχειρείν, ως μισθωτοί ή ελεύθεροι επαγγελματίες.
Οι απόφοιτοι μπορούν επίσης να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε μεταπτυχιακό επίπεδο σε οποιοδήποτε πανεπιστήμιο ή να κάνουν αίτηση για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα MBA in International Business, το οποίο προσφέρει το Μητροπολιτικό Κολλέγιο.

ΔΙΔΑΚΤΡΑ
Για πληροφορίες σχετικά με τα δίδακτρα επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.

Όλα τα νέα και οι ενημερώσεις απευθείας στο email σας