Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Πρόσκληση Εθελοντών σε Coaching Role-Play: Στοχοθεσία & Προσωπική Ενδυνάμωση

Το σεμινάριο έχει λήξει! Δείτε όλα τα ενεργά σεμινάρια πατώντας εδώ.

Περιγραφή σεμιναρίου

Το Athens Coaching Institute ανακοινώνει το 2ο Διήμερο Πρακτικής Άσκησης με θέμα: "Θέτω στόχους και αναγνωρίζω τη θετική πλευρά του εαυτού μου" και προσκαλεί εθελοντές για συμμετοχή σε role-play με τους εκπαιδευόμενους Coaches. Οι εθελοντές θα συμμετέχουν σε δύο Coaching συναντήσεις (Σάββατο & Κυριακή) στις οποίες θα γνωρίσουν το coaching, θα επεξεργαστούν στόχους τους και θα αναγνωρίσουν τα επιτεύγματά τους.

Το Διήμερο θα πραγματοποιηθεί 28 & 29 Μαρτίου 2015, στο Θέατρο 104, στο Γκάζι. Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση του 1ου Διημέρου, η Γιορτή του Coaching συνεχίζεται όπου δεκάδες εθελοντών θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το Coaching από κοντά και να βιώσουν μια εμπειρία προσωπικής ενδυνάμωσης και στοχοθεσίας. Ενώ ταυτόχρονα οι εκπαιδευόμενοι θα αποκτήσουν τις απαραίτητες ώρες πρακτικής για την πιστοποίησή τους.

Το Διήμερο Πρακτικής Άσκησης υλοποιείται στα πλαίσια του μονοετούς προγράμματος εκπαίδευσης Accredited Diploma in Coaching, υπό την επιστημονική εποπτεία του κ. Πετρά Χαράλαμπου Coaching Psychologist & Trainer MAC, MISCP, Ανθρωπολόγου και Οικογενειακού Θεραπευτή.

Πληροφορίες και όροι συμμετοχής:
Αποποίηση ευθύνης: Τα Coaching Role-Play έχουν ενημερωτικό και εκπαιδευτικό χαρακτήρα και δεν αντικαθιστούν την συνεργασία σας με εξειδικευμένους επιστήμονες.

Πληροφορίες συμμετοχής

Ημέρες & Ώρες: Σαββάτο & Κυριακή, 28 & 29 Μαρτίου 2015. Οι συναντήσεις υλοποιούνται κατόπιν ραντεβού από 11:00 έως 17:00.

Τόπος Διεξαγωγής: Θέατρο 104, Ευμολπιδών 41, Γκάζι 11854 Αθήνα, Στάση Μετρό «Κεραμικός», Website: www.104.gr

Κράτηση Ραντεβού – Επικοινωνία: Για την συμμετοχή σας απαιτείται κράτηση, μπορείτε να επικοινωνείτε Καθημερινά 10:00 – 18:00 στο 210 9859680
Εmail: info@athenscoaching.gr, Website: www.athenscoaching.gr

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.