Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Mυστική Οδύσσεια - βιωματικό εργαστήριο

Το σεμινάριο έχει λήξει! Δείτε όλα τα ενεργά σεμινάρια πατώντας εδώ.

Εισηγητής

Η Ιουλία Πιτσούλη είναι δημοσιογράφος, συγγραφέας και σύμβουλος ψυχικής υγείας συνθετικής προσέγγισης. Ως δημοσιογράφος έχει εργαστεί για περιοδικά και εφημερίδες ευρείας κυκλοφορίας και για αρκετά χρόνια παρουσίαζε τις δικές της τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές. Έχει γράψει 6 βιβλία ” Μυστική Οδύσσεια”, “Έρως και Ψυχή”, ” Κοιλάδα των Ρόδων 4000 μ.Χ. κριτική ανάλυση”, “Η 7η Πύλη” , ” Έλληνες οι θεοί της Αιγύπτου” και ” Ηρακλής, Ο Ήρωας Μέσα Μας”. Παράλληλα, από το 1995 δίνει διαλέξεις και σεμινάρια και συντονίζει ομάδες αυτογνωσίας με πυρήνα έμπνευσης την ελληνική μυθολογία και φιλοσοφία και τα Μαθήματα Θαυμάτων ( Course in Miracles). Από το 2010 είναι μέλος του Professional Division και εγκεκριμένη συντονίστρια για την Ελλάδα του Εργαστηρίου Εξερεύνησης Συνειδητότητας, του Ινστιτούτου Μονρό (Τhe Monroe Institute) κορυφαίου ιδρύματος έρευνας και εκπαίδευσης αφιερωμένο στη μελέτη της ανθρώπινης συνείδησης.
Η Μαρία Ξιφαρά είναι ψυχολόγος και ψυχοθεραπεύτρια.Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Paris VII και συνέχισε την εκπαίδευσή της στους συμπληρωματικούς κλάδους της ψυχοθεραπείας Hypnose, EMDR, NLP, Energy Psychology, EFT, TAT. Από το 1997 ασχολείται επίσης με τον συντονισμό ομάδων αυτογνωσίας, αυτοβελτίωσης και μελέτης των Μαθημάτων Θαυμάτων ( Course in Miracles) και παρουσιάζει αντίστοιχα βιωματικά σεμινάρια. Από το 2010 είναι μέλος του Professional Division και εγκεκριμένη συντονίστρια για την Ελλάδα του Εργαστηρίου Εξερεύνησης Συνειδητότητας του Ινστιτούτου Μονρό ( The Monroe Institute).

Περιγραφή σεμιναρίου

Για πρώτη φoρά η Οδύσσεια γίνεται 4ήμερο εργαστήριο αυτογνωσίας. Μια εντελώς πρωτότυπη βιωματική εμπειρία στηριγμένη στο βιβλίο Μυστική Οδύσσεια της Ιουλίας Πιτσούλη. Αναπάντεχες ψυχοθεραπευτικές ασκήσεις σας φέρνουν σε επαφή με το αρχέτυπο του Οδυσσέα δίνοντάς σας απαντήσεις σε 12 θέματα της ζωής σας.

• Τι είναι αυτό που μπορεί να μας κρατήσει ακλόνητους όταν ερχόμαστε αντιμέτωποι με μεγάλες κρίσεις;
• Τι μπορεί να μας ξαναστήσει στα πόδια μας αν πατήσουμε μια νάρκη αφύπνισης που μπορεί να τινάξει τη ζωή μας σε χίλια κομμάτια;
• Η απάντηση υψώνεται λυτρωτική στο κατάρτι του Οδυσσέα, εκεί όπου δέθηκε για να αντιμετωπίσει τις Σειρήνες, εκεί απ’ όπου αρπάχτηκε για να σωθεί όταν το καράβι του τσακίστηκε από τον κεραυνό του Δία.

Ανακαλύψτε τις ομοιότητες του Ομηρικού έπους με τη ζωή σας, τους Κύκλωπες, την ξελογιάστρα Κίρκη, την κρυφή Καλυψώ . Κι εμείς όπως ο Οδυσσέας συντριβόμαστε ανάμεσα στη Σκύλλα και τη Χάρυβδη, ξεχνιόμαστε από το τραγούδι των Σειρήνων, κατεβαίνουμε στον Άδη, ταξιδεύουμε μακριά κι όμως η Πηνελόπη -ψυχή μας δεν μας ξεχνά ποτέ. Και πάντα υπάρχει κάτι να μας στηρίξει και να μας σώσει. Για να γυρίσουμε στο Σπίτι, στην Ιθάκη. Ένα βιωματικό εργαστήριο για τη Μεγάλη Επιστροφή. Μάθετε να ταξιδεύετε ακλόνητοι στα πέλαγα της ύπαρξης χωρίς να χάνετε το δρόμο σας .

Πληροφορίες συμμετοχής

  • Το εργαστήριο ξεκινά στις 6:30 την Παρασκευή 13 Μαρτίου και ολοκληρώνεται τη Δευτέρα 16 Μαρτίου. Θα πραγματοποιηθεί στο ατμοσφαιρικό Κτήμα Νοόσφαιρα, στην ορεινή Κορινθία.
  • Κόστος: 440€. + ΦΠΑ 23% Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται το τετραήμερο Εργαστήριο, τρείς διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο, πλήρης διατροφή όλες τις ημέρες, ελεύθερη κατανάλωση αφεψημάτων καθ’ όλη τη διάρκεια του εργαστηρίου.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.