Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
TUV AUSTRIA ACADEMY
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Βιομηχανία & Τεχνικά

Περιγραφή σεμιναρίου

Επικίνδυνα εμπορεύματα χαρακτηρίζονται οι ύλες και τα είδη από τα οποία μπορούν να υπάρξουν κίνδυνοι για το περιβάλλον, το κοινωνικό σύνολο, τη ζωή και την υγεία ανθρώπων και ζώων, καθώς και για τη δημόσια τάξη και ασφάλεια.
Οι κίνδυνοι αυτοί οφείλονται στη φύση, στις ιδιότητες ή στις συνθήκες μεταφοράς των παραπάνω υλών και ειδών (πίεση και θερμοκρασία).
Για την επίτευξη του απαιτούμενου επιπέδου ασφάλειας κατά τη μεταφορά επικίνδυνων εμπορευμάτων, θα πρέπει να εφαρμόζονται αυστηρές διαδικασίες και να διασφαλίζεται η συμμόρφωση με τις οδηγίες και τους κανονισμούς.
Το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό σεμινάριο έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους εκπαιδευόμενους τις απαιτούμενες πληροφορίες σχετικά με τους υφιστάμενους κανονισμούς που διέπουν τη μεταφορά επικίνδυνων εμπορευμάτων, συμπεριλαμβανομένων όλων των μέσων μεταφοράς (ICAO, IMDGCode, ADR, RID).
Επιπρόσθετα, στα περιεχόμενα του σεμιναρίου περιλαμβάνονται η ταξινόμηση των επικίνδυνων εμπορευμάτων, οι προδιαγραφές των συσκευασιών και των οχημάτων για τη μεταφορά επικίνδυνων εμπορευμάτων, τα ελάχιστα προσόντα του προσωπικού που εμπλέκεται στις μεταφορικές δραστηριότητες, καθώς επίσης και όλες οι εξειδικευμένες απαιτήσεις σχετικά με τη φόρτωση, εκφόρτωση και διαχείριση των επικίνδυνων εμπορευμάτων.

Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου χορηγείται Πιστοποιητικό Παρακολούθησης με πιστοποίηση TÜV ACADEMY.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.