Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Η Σημασία της Καλής Υγιεινής του Ύπνου των Παιδιών & η Σχέση του με την Συμπεριφορά

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
Brain Matters Institute
Το σεμινάριο έχει λήξει! Δείτε όλα τα ενεργά σεμινάρια πατώντας εδώ.

Εισηγητής

Δρ. Αλεξάνδρα Πενταράκη, PhD, CPsychol, AFBPsS, κλινική ψυχολόγος, (ειδικευμένη στην νευροψυχολογία & ψυχοθεραπεία), Διδάκτωρ Ψυχολογικής Ιατρικής Πανεπιστημίου Λονδίνου, Συγγραφέας του βιβλίου Σπάζοντας τα Δεσμά της Γυναικείας Κατάθλιψης, Εκδόσεις Brain Matters Institute.

Σε ποιους απευθύνεται

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους (ειδικούς και μη ειδικούς) όσους θέλουν να μάθουν για την διαχείριση και την βελτίωση του ύπνου των παιδιών.

Περιγραφή σεμιναρίου

Η καλή υγιεινή του ύπνου στα παιδιά είναι ζωτικής σημασίας τόσο για την σωματική όσο και την ψυχοσυναισθηματική τους υγεία. Το παρόν σεμινάριο στοχεύει να ενημερώσει τους γονείς για τα ευεργετικά οφέλη της σωστής υγιεινής του ύπνου στα παιδιά της προσχολικής και σχολικής ηλικίας καθώς και να δώσει πρακτικές συμβουλές για την αντιμετώπιση πιθανόν δυσκολιών που συνδέονται με τον ύπνο. Συγκεκριμένα, θα συζητηθούν θέματα που αφορούν την σχέση του ύπνου με την ανάπτυξη ενός δυνατού εγκεφάλου, την διατροφή, τα προβλήματα συμπεριφοράς και γνωστικών δυσκολιών όπως την διάσπαση προσοχής, την υπερκινητικότητα και την μνήμη. Θα δοθούν οδηγίες καλής υγιεινής του ύπνου των παιδιών.

Θα δοθεί πιστοποιητικό Παρακολούθησης

Πληροφορίες συμμετοχής

Συμμετοχή: 30€ Γλώσσα: Ελληνικά/Αγγλικά.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.