Κατηγορία:
Design/Photo/Video/ Audio, Photoshop & Graphic Design

Desktop Publishing Essentials

Μοιράσου το
Διοργανωτής Σεμιναρίου:
AKTO - Art & Design
ΑΘΗΝΑ
18/11/2019
60 ώρες
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
18/11/2019
30 ώρες

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ

Θεσσαλονίκη
Λευτέρης Κοντογιάννης, Graphic Designer
Ο Λευτέρης Κοντογιάννης είναι γραφίστας, και art director του δημιουργικού γραφείου Idcreative στη Θεσσαλονίκη. Η δουλειά του έχει αποσπάσει διακρίσεις στα Ελληνικά βραβεία Γραφιστικής και Εικονογράφησης και έχει δημοσιευτεί σε διεθνή περιοδικά design. Eίναι εκπαιδευτής στον ΑΚΤΟ την τελευταία οκταετία διδάσκοντας τυπογραφία και χρήση των προγραμμάτων Illustrator, Photoshop και InDesign.

Αθήνα
Νίκος Γαζετάς, Graphic Designer – DTP Instructor
Ο Νίκος Γαζετάς είναι γραφίστας και εκπαιδευτής των προγραμμάτων Illustrator, Photoshop, InDesign και Lightroom για μια δεκαετία πλέον. Έχει εκπαιδεύσει εκατοντάδες άτομα πάνω σε αυτά τα προγράμματα και είναι Adobe Certified Instructor για το Photoshop και το InDesign. Σαν γραφίστας έχει συνεργαστεί με πολύ μεγάλες εταιρίες στο χώρο του branding και των εκδόσεων προσφέροντας τις γνώσεις του επάνω στο κομμάτι του prepress, της επεξεργασίας εικόνας καθώς και του σχεδιασμού εντύπων.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Γραφίστες, Φωτογράφους, Σκηνογράφους, Διακοσμητές, Αρχιτέκτονες, Web designers, Product designers, Fashion designers και σε οποιονδήποτε επιθυμεί να ξεκινήσει επαγγελματική διαδρομή στον χώρο της ηλεκτρονικής σχεδίασης καλύπτοντας όλες τις απαιτούμενες γνώσεις και πρακτικές δεξιότητες.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Οι συμμετέχοντες θα εξοικειωθούν με τα σύγχρονα προγράμματα ηλεκτρονικής σχεδίασης της Adobe, στον χώρο της γραφιστικής: Illustrator, Photoshop & Indesign.

Eπαγγελματική επεξεργασία εικόνας & φωτογραφίας, δημιουργία διαφημιστικών εντύπων και γραφικών, αφίσες, περιοδικά, εφημερίδες, εξώφυλλα βιβλίων, DVD, λογότυπα εταιρειών και προϊόντων, συσκευασίες και διαφημιστικές καταχωρήσεις είναι περιοχές που θα προσεγγιστούν μέσα από την σπουδή.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

• Παρέχεται Βεβαίωση Παρακολούθησης. Πιστοποίηση από τον ΕΟΠΠΕΠ ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 (Κ.Δ.Β.Μ.Ε.2)
• Ελεύθερη χρήση Βιβλιοθηκών
• Ελεύθερη χρήση Internet
• Ειδικές τιμές για φοιτητές και ανέργους
• Παρέχονται δωρεάν Βιβλία και Σημειώσεις Παραδόσεων
• Ολιγομελή τμήματα
• Δυνατότητα επιπλέον, δωρεάν, πρακτικής άσκησης με την επίβλεψη καθηγητή καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς και μετά το πέρας του σεμιναρίου
• Πληροφορίες για Αθήνα: 210 52 30 130 Υπεύθυνος:Κ. Πέτρος Πατσούρας
• Πληροφορίες για Θεσσαλονίκη: 2310 221 231 Υπεύθυνη: Κα. Κατερίνα Κουκουλέτσου

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.

Όλα τα νέα και οι ενημερώσεις απευθείας στο email σας