Βρείτε Σεμινάρια
x

Σεμινάριο σε αίθουσα

Ομάδα Αυτογνωσίας και Προσωπικής Ανάπτυξης

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
Θεραπευτικό Εργαστήρι
Το σεμινάριο έχει λήξει! Δείτε όλα τα ενεργά σεμινάρια πατώντας εδώ.

Εισηγητής

Αθανασία Τριανταφυλλοπούλου, Ψυχολόγος, Ψυχοθεραπεύτρια, Οικογενειακή Θεραπεύτρια

Δήμητρα Ξενάκη, BSc, Ψυχοθεραπεύτρια – Συστημική Θεραπεύτρια

Σε ποιους απευθύνεται

Σ’ αυτή την ομάδα μπορεί να συμμετέχει κάθε άνθρωπος που επιθυμεί να διερευνήσει και να κατανοήσει περισσότερες πλευρές του εαυτού του, με στόχο την προσωπική εξέλιξη, βελτίωση και αλλαγή.

Περιγραφή σεμιναρίου

Οι άνθρωποι γνωρίζουμε βαθιά μέσα μας ποιές είναι οι ανάγκες, οι επιθυμίες και τα ενδιαφέροντά μας και τις περισσότερες φορές αυτό που χρειαζόμαστε είναι ένα περιβάλλον που να μας διευκολύνει να έρθουμε σε επαφή με αυτά.

Το κλίμα αποδοχής, προστασίας και ζεστασιάς που δημιουργείται μέσα στην ομάδα επιτρέπει να αναδυθούν και να επεξεργασθούν προσωπικά θέματα με ασφάλεια. Η ανατροφοδότηση και το καθρέφτισμα που παίρνουμε μέσα στην ομάδα, μας βοηθά να κατανοήσουμε καλύτερα τον τρόπο που σχετιζόμαστε με τον εαυτό μας και με τους άλλους.

Οι βιωματικές ασκήσεις (ατομικές και ομαδικές), τα παιγνίδια ρόλων, η συζήτηση, η ζωγραφική, η κίνηση, οι ασκήσεις χαλάρωσης διευκολύνουν να πειραματισθούμε με νέες συμπεριφορές, να ανακαλύψουμε εναλλακτικούς τρόπους επικοινωνίας, να εκφράσουμε τη δημιουργικότητά μας, να έρθουμε πιο κοντά στον εαυτό μας και στους άλλους.

Πληροφορίες συμμετοχής

Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος και για τη συμμετοχή στην ομάδα απαιτείται προηγουμένως μια ατομική συνάντηση (χωρίς χρέωση).
Κόστος: 70 ευρώ/μήνα

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.