Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Ομάδα Συμβουλευτικής

Το σεμινάριο έχει λήξει! Δείτε όλα τα ενεργά σεμινάρια πατώντας εδώ.

Εισηγητής

Γώγα Κυριακίδου

Περιγραφή σεμιναρίου

Ξεκινάει καινούργια ομάδα με στόχο τη βελτίωση των σχέσεων, πρώτα με τον εαυτό μας, μετά με τους άλλους και τέλος με την ίδια τη ζωή.

Σε ένα κλίμα ανάλαφρο, εμπιστοσύνης, αλλά και επιστημονικότητας θα ερευνήσουμε τα βασικά προβλήματα στις σχέσεις μας (προσωπικές, επαγγελματικές, φιλικές κλπ.), θα αποκαλύψουμε κρυφά μοτίβα που προξενούν επαναλαμβανόμενες συμπεριφορές, επιλογές, αποφάσεις, και θα ανακαλύψουμε μεθόδους επίλυσης τους.

Το περιεχόμενο των συναντήσεων θα καθορίζεται από την προτεραιότητα των θεμάτων που θα προτείνονται από τα μέλη της ομάδας ή από τον ίδιο το συντονιστή.

Η μέθοδος που θα ακολουθηθεί είναι η ελεύθερη συζήτηση, τα ψυχολογικά μικρό- τεστ, οι ψυχολογικές ασκήσεις, τα παιχνίδια κλπ.

Πληροφορίες συμμετοχής

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα και ώρα 20.00- 21.30 με κόστος συμμετοχής 70€ το μήνα (4 συναντήσεις). Για φοιτητές και άνεργους η τιμή θα είναι 50€.

Ο αριθμός συμμετεχόντων είναι περιορισμένος (10 άτομα) και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητα. (Για την πραγματοποίηση της ομάδας απαραίτητος αριθμός ατόμων 6)

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.